bugün de artık biri bebek ne zaman geliyor dedi, zayıflama önerileriniz ???

bebek degil

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
8
6
1
40
lütfen yardımcı olur musunuz hanımlar, bugün yine doğum sordular; ya cinnet geçirip bir tanesini ziyan edeceğim, ya da zayıflayacağım.. Nerden başlayacağım konusında kafam karışık. İşin kötüsü öyle bir mutsuzum ki bir an evvel harekete geçmem gerektiği halde yapamıyorum.. Yardımınıza çok ihtiyacım var, sevgiler..

ah canım benm aynısının tıpkısını yaşıyorum üstelik ben 1senedir çcçouk sahibi olmak istiyorum ama kısmet olmuyor bu yüzdenden bu cümleler beni daha çok yaralıyor kendimi dalga geçilmiş hissediyorum herkese bebiş değil göbüş diyorum sloganım oldu artık. üstelik artık kocamda sürekli görüntümden şaka yapıyor dün pamuk prensesin cücelerinden birine benzetti beni gıdığım ve yüzüm çok benziyormuş

Merhaba canım anlattikların okadar tanıdık geldiği aynı ben ...
Ki zayifladigım halde genede kalamadim hamile ...
Uç senedir olmuyor ama eltim yuzyirmiden doksana dusdu ve hamile kaldı altiyil sonra belki bu seni motive eder

Topigin hayirli olsun ... oncelikle bunu gercekten isteyerrk ise baslamalisin ikincisi yola herseyi azaltarak ve hayatina azicik hareket ekleyerek devam edebilirsin ama onemli olan istemek ve motivasyonunu kaybetmemek burasida bunun icin ideal yer yeterki yararlanmayi bil ... kac kilosun kac yasindasin yazmsmissin ama inan isteyince oluyor bunu bil...

Rabbim once sana sonra senin gibi bebek sahibi olmayi isteyen tum arkadaslarimiza hayirlisi ile bebek nasip etsin isallah....

Merhabalar..Yorumlar için çok teşekkür ederim; önceliğim zayıflama yönünde, bebeği bir kaç yıla planlıyoruz inşallah..

en çok istediğim şey zayıflamak; özellikle de göbeğimi eritip "hamile misiniz" "cinsiyeti ne" gibi sorulardan kurtulmak.

Hayır bir de anlamıyorum ki ben, hamileysem ve bu güzel durumumu etrafımdakilerle paylaşmak istiyorsam zaten "baby loading" "kısa süre içinde doğacağım" gibi tshirtler giymem gerekmez mi!!!!!!!!!!!!!!!

Neden herkes bir bebek konusunu açıyor bana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ama ben söyliyim, insanların da suçu yok.. Demekki o kadar şiş ki göbeğim, insanlar "yok canım, bu kadar kilo almış olamaz" diye düşünüp bebeğe yoruyorlar. normalde maximum 50 kilo olan ben, şu an 60 civarındayım (küsuratı da var muhtemelen ama tartılmak istemiyorum,ondan yüzleşemedim henüz)..ve bu kilolarımın çoğu da göbeğimde toplandı

Kızlar, nasıl motive olabilirim? Nasıl verebilirim bu kiloları? Bir de her gün nasıl spor yapacağım bu kadr içimden gelmezken :....(

aynısı başıma geldi yemin ederim ve eşime bile söylemedim kimseye hatta,kadın doğum doktoruna gittim ama başka problem için hamile kadının biri kaç ayık dedi,beynimden vuruldum,hayır hamile değilim şişmanım dedim ,ama ne biliyim hamile gibi göbeğin dedi pişkin pişkin uzattı hayır dedim sussun diye ne patavatsız insanlar var yarabbim kimseinin tavuğuna kışt demedim ,ipini çöpünü yüzüne vurmadım ama gelip buluyor maalesef,haa hala şişmanım ama diyetisyene başladım geçen hafta ,tek başıma olmuyor,olmuyor takip gerekli,hamile kalmam için kilo vermem gerekli daha doğrusu doktor zorlamadı ama,versek hayrımıza diyorum canım

ayy canım ben senin kilonda olsam kafama bile takmam ama göbekli tipin varsa ona göre giyin derim,çünki herkesin tipi bir değil kimi mideli olur kimi kalçalı ,kimin sırtı etli

ayy canım ben senin kilonda olsam kafama bile takmam ama göbekli tipin varsa ona göre giyin derim,çünki herkesin tipi bir değil kimi mideli olur kimi kalçalı ,kimin sırtı etli
Canim benim.. duzgun durmuyor kilo, kimi insan misler gibi her tarafindan aliyor, kimse de onlara kac aylik demiyor.. hem 50 kilo bana ideal, 2 senedir 10 kilo fazlaligimla geziyorum

B
Bitanem.. eşin çok ayıp etmiş, o onun ayıbı.. çocuk sahibi olmak yada prenses halimize geri dmnmekten ziyade, aslında sağlığımız için yapmalıyız spor+diyet.. gerisi inşallah gelecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…