Bugün dedimki keşke yer yarılsa içine girseydim :(

Ne acimasi yahu.. onun ne hissettigini bilemezsin ki canim :)
Kendine aciyorsundur muhtemelen sen.
Niye aciyorsun kendini acinacak biri gibi goruyorsun ki ? Bunu irdele bence.

Gormussun karsilasmissin bitti gitti.
Sorun yok ortada.

Kendini bukadar kasma. Ortada rezillik bir durum da yok. Insanlik hali. Eski sevgilisi ile karsilasan tek kisi de degilsin. Herkesin basina gelir.

Ne acimasi yahu.. onun ne hissettigini bilemezsin ki canim :)
Kendine aciyorsundur muhtemelen sen.
Niye aciyorsun kendini acinacak biri gibi goruyorsun ki ? Bunu irdele bence.

Gormussun karsilasmissin bitti gitti.
Sorun yok ortada.

Kendini bukadar kasma. Ortada rezillik bir durum da yok. Insanlik hali. Eski sevgilisi ile karsilasan tek kisi de degilsin. Herkesin basina gelir.
Kendime çok acıdım evet benim ne eksiğim vardı dedim kendimi defalarca sorgulamaktan yoroldum ben ya bu kadarmi değersizim diyorum bu kadarmi evlenilmiycek biriyim

En azından tercih edilip evlendiler ben kendime bakıyorum kimse bana eş olarak neden bakamıyor diyorum
Sen kendine kıymet vermiyorsun ki eller nasıl versin ..
Su ana kadar evlenmemiş olman bir kusur değil çık.bu kafadan canimm..
İlla ki gönlüne göre biri çıkar karşına .

Kendime çok acıdım evet benim ne eksiğim vardı dedim kendimi defalarca sorgulamaktan yoroldum ben ya bu kadarmi değersizim diyorum bu kadarmi evlenilmiycek biriyim

Tebessum ettim vallahi. Hossunuz.
Niye kendinizi yargilamaktan vazgecmiyorsunuz? Kendinize iyi davranin bukadar yerden yere vurmayin. Elbet sizde degerlisiniz. Kendinizi sevmeye baslayin biran önce bence..

Tebessum ettim vallahi. Hossunuz.
Niye kendinizi yargilamaktan vazgecmiyorsunuz? Kendinize iyi davranin bukadar yerden yere vurmayin. Elbet sizde degerlisiniz. Kendinizi sevmeye baslayin biran önce bence..
Özellikle bugün kendimden nefret ettim :)

Ona karşı bir kabahat mi işlemiştiniz ki zamanında, yerin dibine gitmek istemişsiniz? Gereksizin biri için yerin dibine girmek istemeye değer mi? Görür görmez selam verseydiniz keşke. Geçmiş girmiş sonuçta.

Ona karşı bir kabahat mi işlemiştiniz ki zamanında, yerin dibine gitmek istemişsiniz? Gereksizin biri için yerin dibine girmek istemeye değer mi? Görür görmez selam verseydiniz keşke. Geçmiş girmiş sonuçta.
Selam vermekmi ailem bu kızla evlenmemi istiyor diye beni terkeden adamami

Back
X