Bugün dedimki keşke yer yarılsa içine girseydim :(

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Ayy kk hanımları çok çok kötüyüm kendimi nasıl buraya attim bilmiyorum bugün ilçeden merkeze gittim dönerken terkedildiğim eski sevgilim ve eşi dönerken aynı arabada olmasınmı oda şok oldu bende hemen eşine işaret etti kafasıyla arkaya geç diye . Resmen panik atak gibi bisey geçirdim nefes zor aldım aracın kalkmasına vardi daha lavaboya koştum sakinleştirdim kendimi tekrar bindim araca ya 2 saatlik yolu nasıl geldim bilmiyorum dedim allahim keşke yer yarilsa içine girseydim atlatamıyorum ya yaşadiklarimi psikoloğa gitmek istiyorum yok doğru düzgün doktor sonra diyorum doktor hayatimimi değişecek bu durumu kaldiramiyorum napicam inanin bilemiyorum sanki kendimi rezil olmuş hissediyorum bana aciyomudur diyorum sürekli bunları düşünüyorum

Sakin olun öncelikle.
Neden böyle hissediyorsunuz anlamadım.
Karşılaşmak kötü olmuş ama bana abartıyorsunuz gibi geldi.
Yaşadıklarınızı bilemiyorum tabii ilişki nasıl bitti aldatıldınız mı o kadınla filan o kadar bilemiyorum ama o evli olduğu siz de bekar olduğunuz için bu kadar rezil hissettim diyorsanız bakış açınız sağlıklı değil.

Aranızda öncesinde ne geçti ki?

Niye utanıyorsunuz ki? Ayrılmak çok normal bir durum, öyle dağılıp rezil oldum diye kendinizi dibe çekmeyin, eşi de belki sizi kıskanmıştır.

Burda ne konular görüyoruz kocam eski karısına rastladı, onu izledi diye. Eşi sizin eski sevgilisi olduğunuzu biliyor mu?
Hayır bilmiyor kadinda şok oldu zaten biden noluyo diye bişeyde diyemedi kadin

Ayy kk hanımları çok çok kötüyüm kendimi nasıl buraya attim bilmiyorum bugün ilçeden merkeze gittim dönerken terkedildiğim eski sevgilim ve eşi dönerken aynı arabada olmasınmı oda şok oldu bende hemen eşine işaret etti kafasıyla arkaya geç diye . Resmen panik atak gibi bisey geçirdim nefes zor aldım aracın kalkmasına vardi daha lavaboya koştum sakinleştirdim kendimi tekrar bindim araca ya 2 saatlik yolu nasıl geldim bilmiyorum dedim allahim keşke yer yarilsa içine girseydim atlatamıyorum ya yaşadiklarimi psikoloğa gitmek istiyorum yok doğru düzgün doktor sonra diyorum doktor hayatimimi değişecek bu durumu kaldiramiyorum napicam inanin bilemiyorum sanki kendimi rezil olmuş hissediyorum bana aciyomudur diyorum sürekli bunları düşünüyorum
Rezil olduğunuz kısım tam olarak neresi anlamadım
2 defa okudum sizi yerin dibine sokacak bir şey göremedim

Çünkü kendimden utanıyorum o kadar demekki yüzüne bakilmiycak biriyim berbat biriyim demekki pskolijim bozuldu
Yanlış düşünüyorsunuz hem insanlar nişanlısından, eşinden ayrılıyor ne var ki bunda Allah daha iyisini çıkarsın karşınıza

Şaka mı yapıyorsun 🤔 kötü hissedebilirsin üzülebilirsin için aciyabilir de niye yerin dibine girip utaniyosun ben anlamadım 🤔 yerk edildiğin için mi

Back
X