uzunca bir aradan sonra tekrar günlüğüme döndüm.. ve haala aynı kilodayım. ama bu defa inanılmaz hırslıyım ve istediğimi elde etmeden pes etmeyeceğim.
1 hafta önce tartıya çıktığımda 63 kiloyu gördüm ve artık yeter dedim. Bile bile kendimi bu hale getirdim ve eski halime dönmek için ne gerekiyorsa yapmak zorundaydım.
Evet 1 hafta önce düzenli yürüyüş ve düzenli beslenmeyle bu sürece başladım.
Yediğim herşeyi bir yere not ediyorum, günlük 1200 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum. Geçsem bile max. 200 kalori fazla oluyor.
Kalorisini bilmediğim yada öğrenemeyeceğim hiçbirşeyi yemiyorum.
Günlük 10000 adımdan daha fazla adım atmaya çalışıyorum.
Şimdilik verdiğim kilo 1 haftada 1.8 kg. Şu anki kilom: 61.2. Vermem gereken 8.2 kilo daha var.
Tek özlemini çektiğim şey çikolata( onu da bitter olarak, az miktarda ve mümkünse öğleden önce tüketmeye karar verdim.
Sayfama bir şekilde yolu düşen olursa, lütfen bir selam vermeden gitmeyin, sizlerin desteği de istediğimi elde etmemde çok yardımcı olacak bana.
selamlar;Papyon.
sanırım kilonun azlığı, senin motive olmanı engelliyor.sonuç olarakta kilo alma eğilimine geçiyorsun.
iş-ev arası yürüyüşün bir avantaj.masa başı iş ,mecburiyet.bence tatlı iştahını toz tarçınla engelle.eğerki tarçın alerjin yoksa.
çay kaşığının ucuyla yoğurduna kat.çaylarına kat.meyvelerine serpiştir.
ha bir de yine alerjin yoksa çayına karabiber ekle,içerken bardağına kat.ara ara dene bunları.
benim vermem gereken kilo vede yaşım çok olduğu için bana daha az etki ediyor.umarım sende işe yarar.geri bildirim yap.sayfanın disiplinini sağla.daha çok işe yarayacaktır gör bak.