Bugün diyete başlıyorum var mı bana arkadaş olacak

gulum6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2013
1.573
8
46
Trabzon
26 yaşıdaym. Boyum galiba 157 :) kilom en son yanı 2-3 hafta once 68 300 idi.tartılmaya korkuyorum kilo aldım diye,bu yüzden bı haftaoyunca tartılmamayı düşünüyorum.gün gün buraya yediklerimi yazacağım.ok mu bana diyet arkadaşı olacak. Hadi kızlr sizi bekliyoum .

Vee bugün daha birşey yemedim...

Merhaba bende 68kiloyum 23yaşındayım ve bi an önce 60a düşmek istiyorum. 6ay önce 60kiloydum nasıl aldım bilmiyorum ama tartılmaktan korka korka böle oldu bugün tartıya yüzleşince gördüm baya taktım kafaya tam gaz zayıflamak lazım diyorum

Hoşgeldiniz kızlar. Ben dün başlamıştım güya ama bozdum. Bugün başlamış oldum. Her gün ne yediğimizi yazalım buraya.
Ben bugun daha birşey yemedim

Ben kahvaltıda nesfit,yulafezmesi,4tanede kuru kayısı ve süt karışımını yedim. Birazdan da Yeşilçay içicem

Kesin kararlı olalım hiç bozmayalım hedef 58:) cuma günü tartılma günü olsun bence ve haftada 1kere cuma günleri tartışalım ne dersiniz?

Kesin kararlı olalım hiç bozmayalım hedef 58:) cuma günü tartılma günü olsun bence ve haftada 1kere cuma günleri tartışalım ne dersiniz?

BENCE OLABİLİR... SİZ NE DİYORSUNUZ KIZLAR.
UNUTMADAN BOZMAK YOK ..BÖYLE DİYORUM DA İNŞALLAH BEN BOZMAM :d :D :)

kahvaltı olarak şimdilik bir küçük yeşi elmanın yarısını yedım birazda su içtim.

Spor konusunda ne düşünüyorsunuz?

benim hiç zamanım olmuyor . saat altıda işten çıkıyorum yorgun oluyorum bir de kpss sınavın alışmam gerekiyor .kosu bandı almayı çok düşündüm ama zaman yetersızlığındn yorgunluktan falan yapamam diyorum bosa almış olurum.bır de trambolın ıle zayıflayanlar varmış kızlar ama ben zıpladıgım zaman basıma agrı giriyor ve yarım saat bır saat zıpamak çok yorucu gibi geliyor bana.

siz spor yapıyor musunuz arkadaşlar

ben de yeşil cay içecegım de işteyım paket cayım da yok bu aksam alışveriş cıkacagım bi de nesgafe alacağım şu cam kavanozlu olanlardan

Ben hergünplates yapıyorum haftasonun hariç tabi, 2gün bfite gidiyorum hocayla orda yapıyorum diğer günler de Ebru şallıyla yapıyorum TV'de bazen de vaktim olursa yürüyüş yapmak istiyorum tabi

Formçay içiyorum ben akşamları bide.. Tavsiye ederim. Bi arkadaşım da bi çay tavsiye etti doğadanın 7otlu çayı varmış çok faydasını gördüm dedi de bende bi alıp denicem bakalım. Ama ben Yeşilçay çok sevdiğimden de içiyorum hemde içinde insan farkediyo sanki insanın içi temizleniyor:)

maalesef canlar yaa ben spor yapamıyorum vaktım de yok.soguk bı ıldeyım dışarısı da cok soguk oluyor aksamları yuruyemıyorum zaten zaman da yokki...

öğle yemeğim;

bir tabak taze fasuyeli patates yemeği ve yarım yeşil elma

kızlar yaa ben öğlede bir tabak herhangi bir yemekten yediğimde kendimi çok yemiş kabul ediyorum sizde de oluyor mu bu?

Olmaz mı oluyor tabi ben öğleyin meyveyle yada küçük bişeylerde geçiriyorum saat 3gibi fon yemek yiyorum salata yoğurt yada hafif bi yemek varsa yemek ve yoğurt yiyorum aksamda tekrar yogurt fin yiyorum ama dayanması da biraz zor oluyo.bide 7den sonra hiç bsey yemeyenler baya kilo verio bi araştırdım da bende onu denemeye çalışcam ama sence?

olmaz mı oluyor tabi ben öğleyin meyveyle yada küçük bişeylerde geçiriyorum saat 3gibi fon yemek yiyorum salata yoğurt yada hafif bi yemek varsa yemek ve yoğurt yiyorum aksamda tekrar yogurt fin yiyorum ama dayanması da biraz zor oluyo.bide 7den sonra hiç bsey yemeyenler baya kilo verio bi araştırdım da bende onu denemeye çalışcam ama sence?
akşamları benı cok zorluyor cunku aksamları bırseyer yemeyı seıyorum ve yedımmı de cok yyorum .bi de ders calısıyorum .ders calısınca ınsanın bırseyler atıstırası gelıyor .bende atıstırmamak ııcın ders calısırken aksamları nesgafe ıcmeye baslayacagım içine bıraz light sut ve tatlandırıcı koyacagım.yani gün içindeki kalorılermı az tutacagım ve nesgafe içecegim tabi içebiliği kadar az içmeye çalısacagım

Kurukayısı ve leblebi atıştrmalık için iyi oluyo Bende abur çubur çok yiyorum engellemek için onu denicem kalorisi çok az diyolar

Back
X