Arkadaşlar günaydın hepinize ve cumanız hayırlı olsun. Ben internette dolaşırken buldum bu siteyi ve hemen üye olup sormak istedim.
Bugün eşimle beraber doktora gidicez öğlen ve ben çok korkuyorum ilk kez gidicez 1 senedir korunmuyoruz ama hamile kalamadım sizce ne yapar doktor ilk kez gideceğim için bilmiyorum
canım siteye hoş geldin, korkacak bir şey yok, birkaç soru soracak, testleriniz yoksa test isteyecek bir de ultrasonla rahmine bakar diye tahmin ediyorum.
ben hamile kalmak istediğimi söyleyip ilk kez kontrole gittiğimde alttan bakmıştı rahim ve yumurtalıklarıma. ardından smear testi için örnek almıştı ve test yaptırmıştı. ondan sonra da hamile kaldım zaten.. hazırlıklı ol derim caım alttan muayene edebilir..
Anneme sordum canım bende sabah o da bakabilir dedi hazırlıklıyım da hiç sevmiyorum o işi ben korkuyorum da işte biraz e 1 senede oldu bebeğimiz olmuyor demekki var bir sorun çok tşk ederim cevaplarınız için
Umarım hiçbir sorun yoktur. Korkma sakın. Vajinal muayene olursun, kendini sıkmazsan çok kolay geçer. Bir de bir takım testler ister. Son 1 yıl içinde yaptırmadıysan smear testi için örnek de alır. Bunun hamilelikle bir ilgisi yok, bütün kadınların rahim ağzı kanserine karşı erken teşhis için kontrol edilmesi amacıyla yılda bir yapılır. Onda da vajinal muayene sırasında bir fırça yardımı ile rahim ağzından örnek alır. Acı veren birşey değil bu da. Bol bol soru sor doktoruna. Aklında birşey kalmasın.
Anneme sordum canım bende sabah o da bakabilir dedi hazırlıklıyım da hiç sevmiyorum o işi ben korkuyorum da işte biraz e 1 senede oldu bebeğimiz olmuyor demekki var bir sorun çok tşk ederim cevaplarınız için
Hic korkma canim. Ben de bu sebepten doktora gittim. Dedigim islemler yapildi. Sira hormon testlerini yaptirmaya geldi ve kendiliginden hamile kaldim. İnsallah sana da gerek kalmaz sadece ultrasondan kontrol edildiginle kalirsin :)
Merhaba arkadaşlar,doktora gittik vajinal muayene etti sonrasında smear testi ve kan tahlili istedi benden. Eşimdende uroloji bölümüne gidip sperm testi istedi sonuçlarımız 10 ağustosta çıkıcak...