- Konu Sahibi sevtapduzyol
Sevtapcım hadi hayırlı olsun dedim ama ben sana daha erken diye neyse önemli olan güsel sonucun kendine iyi bak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevtapcım hadi hayırlı olsun dedim ama ben sana daha erken diye neyse önemli olan güsel sonucun kendine iyi bak
Bende sevk aldım yarın gidyom sabahtan çıkarız yola şimdiden baybay dua et bana sen hamilesin tutar
Aynen hadi o zaman iyi bayramlar şimdiden kısss sana simge yapyom çıkmıyo ala ala neyese öptüm görüşürüz dua için çok saol ya simge olmuyo maşallah yapcam sana nese söledim
pisss bide benlen dalga geçiyo yasııkk diye almadım ben keseyi gördüm yolk kesesinide gördüm anam bebek götünmüyo daha çok küçük olduğundan 15 aralıkda gidicez o zaman ikimiz yanyana çekilcez hem fotoğtafhihoyyythihoyyyt:roflol:sırnaşık şey kız benim ultrasonda 6+1 günlük çıktı
kızlar yarın annemlere gidiyorum ben kaydirigubbakcemile bayramdan sonraya kadar yokumbeni merak etmeyin ben iyi olucam kaydirigubbakcemile2 bayramdan sornra geldiğim ilk pazarteside doktorda randevum var güzel haberlelrle dönücem inşallah
![]()
Merhaba bende 6+3 günlükken cumartesi günü gittim doktora.Vajinal ultrasonla bakmasına rağmen görülmedi.Bende endişeleniyorum.Boş gebelik olmasından korkuyorum.Banada bayramdan sonra gel dedi 15 gün sonra tekrar gideceğim o zamana 8 haftalık olacak.O zamanda görünmezse...........neyse bunu düşünmek bile istemiyorum..Kese ve içinde yolk sac kesesi göründü sadece benimm
çocuk değil o cicim 10mm olan yasıkkk bilmiyosunn kese o 10 mm olan :dance::sm_cool::roflol: benim kesede 13,5 mm olmuş kıskannnn ben senden öndeyim kız bende 15 kasımda dinlicem yaakaydirigubbakcemile5
hey allaaam ya ben çocuk mu dedim , kese dedim zaten ,iyi oku, bak hamilelik gözlerini bozmuş senin , sen bi göz dr.una da görün istersen :roflol: senin salı günü 13,5 ti benim ki ptesi 10du , gör bak benim ki seninkini döver kaydirigubbakcemile sana muhtemel doğum tarihini söyledi mi ???? duyamadım laelaelaelaelae