Bugün ehliyet sınavı yapılacak mı

Gabriel_

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
2.885
3.699
658
konum lütfen kapatılmasın hiçbiryerden bilgi alamıyorum ve şehirdışında gireceğim ona göre yola çıkacağım

Telefon et bence açan olmazsa napabilirsin ki hele Ankara İstanbul sa hiç zorlama şansını

Kopruler kapali mantiken nasil gideceksiniz ki? Istanbuldaysaniz tabi. Iptaldir bence. Arayin sorun.

Arkadaşlar ben şuan Ankara'dayım fakat kurs buraya 2 saat uzaklıkta bir ilde. Ankara'nın durumu malum ama İstanbul'da veya Ankara'da sınav yapılmayıp başka yerlerde yapılabilir mi
Milli eğitimin sınav takvimi ortak değilmi

Ben dün gece mesaiye kaldım. Ctesi de 08 18 arası çalışacaktı. Köprü geçmem gerekiyor. Müdürüm gel bişey yok diyip duruyor bana valla. Ben tırsıyorum :(

benim olduğum yerde işlek bi caddeyim sokaktan araba bile geçmiyor hala, sanırım kimse işe gitmiyor, cumartesi çalışanlar...

Evet kızlar ben de sabahın köründe yola çıkıp 2 saat yol gittim sıfır uykuyla ve sınava gireceğim okulda iptal olduğunu öğrendim

Evet kızlar ben de sabahın köründe yola çıkıp 2 saat yol gittim sıfır uykuyla ve sınava gireceğim okulda iptal olduğunu öğrendim
Sınav görevinin olduğu okulda saat 10:00 da olmalısın deyip ardından saat 10:25 te sınav iptal Mesajı atan MEB görevlilerine en derin saygılarımla (!)

Üzüldüm durumunuza gerçekten. Böyle durumlar hiç umulmayan şeyleri yaşatıyor bizlere...

Back
X