Bugün eşimim doğum günü..

:( ödül gibi mi olmuş yani.

ben ağlayınca, önce geç kaldıgım için mi vs dedi
günler torbaya mı girdi diyebildim o an gözleri doldu aglamaklı olunca toparladım

çocugumuz yok ama olması için çok büyük çabası var

bu nasıl çelişki ise

bence ödül gibi olmuş.
siz çok hassassınız, o sizin kadar duygusal değil gibi.
evde çocuk olmayınca bütün ilginizi eşinize vermişsiniz sanırım.
yani genelde evliliklerin başında böyle olur,sonra çoluk çocuk olduktan sonra ilgi,şefkat hep çocuğun üzerine kayar,eşler biribirini
rahat bırakır:)) çocukla uğraşmaktan kocayla uğraşacak vakit kalmaz:) o yüzden sordum.

Evet canim zor. Ama en azindan cok fazla fedakarlik yaptiginin farkina varman bile guzel. Hep saniyoruz ki biz ne kadar guzel seyler icin cirpinsak o guzel sey olucak. Halbuki oyle deyil. Evlilik bir dans. Senin ritmine ayak uyduran esin varsa ne ala. Ama hep kendi ritmiyle dans etmek isteyen ve senin ona ayak uydurmK icin cirpinma hep nafile. O yuzden hakedene hakettigi kadar deyer vericeksin bu dunyada. O artik huy edinmis, niye arasin ki sizi. Akilli akilli evde bekli eksiniz zaten yada gercekten merak ediyozaniz siz aricaksiniz. Bunu biliyir ona gore alismis. Aramayin sormayin, ne yaparsa yapsin, siz kendinize kendi dunyanizi kurun orda mutlu olmaya bakin. Bencil olun biraz. Kavga etmeyin sakin sakin sokun lafinizi.

kelimesi kelimesi ne kadar haklısınız.sadece kendimi üzmüşüm gerçekten

eşimin 'nasıl olsa gece eve geldım,gelince kutladık yada şehır dışında oldugunda, arkadaşlarıyla dışarda oldugunda hepsinde akşam eve gelıyormuş'

bu cvp al sana forverp dedirtti bana

olsun uyuyordum uyandım artık

ben okudum bütün sayfaları öyle bişey aklıma bile gelmedi :20: :20:.siz bütün sayfaları okumamışken böyle bi şeyi neye dayanarak düşündünüz merak ettim .:44: :44: adam bi akşam arkadaşlarıyla çıktı diye hemen bu şekilde etiketleyip konu sahibi arkadaşımızın da kafasını karıştırmayalım lütfen.arkadaşın eşi arkadaşlarıyla çıkmış, olabilir ama ters bi güne denk gelmiş arkadaşımız çok kırılmış eşine belli etmemiş.o gece dır dır etmemekle en iyisini yapmışsın bende olsam etmezdim çünkü olan olmuş arkadaşlarıyla güzel vakit geçirmiş söylensen dır dır etsen ne fayda zamanı geri getiremeyiz.o gece bişey söylemem ama sonraki günlerde bi daha ki doğum günü gelinceye kadar her fırsatta lafımıda sokarım yani :1: konu sahibi arkadaş çok hassas çok ince düşünüyo bu da insanın yapısından kaynaklanıyo olabilir.bu kadar ince düşünmek insanı çok yorabilir kendinide düşünmelisin.

öyle birşey benımde aklıma bile gelmedi.teşekkür ederim

olan olduktan sonra tartışabılırdım de ne fayda

sanırım ben bır daha bu şekılde hazırlık yapmam

bu hassaslık ve ince düşünmeyi, kii yapım bu

nasıl değiştirebılırım bılmıyorum ama bana zararı oldugu kesin

biyerlerden başlayacağım

ben okudum bütün sayfaları öyle bişey aklıma bile gelmedi :20: :20:.siz bütün sayfaları okumamışken böyle bi şeyi neye dayanarak düşündünüz merak ettim .:44: :44: adam bi akşam arkadaşlarıyla çıktı diye hemen bu şekilde etiketleyip konu sahibi arkadaşımızın da kafasını karıştırmayalım lütfen.arkadaşın eşi arkadaşlarıyla çıkmış, olabilir ama ters bi güne denk gelmiş arkadaşımız çok kırılmış eşine belli etmemiş.o gece dır dır etmemekle en iyisini yapmışsın bende olsam etmezdim çünkü olan olmuş arkadaşlarıyla güzel vakit geçirmiş söylensen dır dır etsen ne fayda zamanı geri getiremeyiz.o gece bişey söylemem ama sonraki günlerde bi daha ki doğum günü gelinceye kadar her fırsatta lafımıda sokarım yani :1: konu sahibi arkadaş çok hassas çok ince düşünüyo bu da insanın yapısından kaynaklanıyo olabilir.bu kadar ince düşünmek insanı çok yorabilir kendinide düşünmelisin.

öyle birşey benımde aklıma bile gelmedi.teşekkür ederim

olan olduktan sonra tartışabılırdım de ne fayda

sanırım ben bır daha bu şekılde hazırlık yapmam

bu hassaslık ve ince düşünmeyi, kii yapım bu

nasıl değiştirebılırım bılmıyorum ama bana zararı oldugu kesin

biyerlerden başlayacağım

İyi yapmışsın canım bence o gözyaşının aktığıda iyi olmuş tamam erkekler önem vermiyor olabilirler ama 7 yıldır kutluyorum biliyor dedin bundan dolayı emekleri boşa çıkardığı için nasıl içini acıttığını anlamıştır.
Yine de sen çok asil davranmışsın hem isterim böyle soğuk kanlı olabilmek ama o an gene fıttırırım valla cingar çıkartırdım annesinin üzmesi de bağlamazdı yani. O yüzden tebrik ederim duruşunla en güzel dersi vermişsin :46:

cnm hiç ders almışa benzımıyor kii

gece geldım yaa dedı bana

ahhh ben ahhh bırde uzuldum

Cok hassassin arkadasim cok ayni benim gibisin . Ben herseyi ince dusunen bir insanim . Ama malesef erkekler boyle degil. Ancak kendimizi yiyip bitiriyoruz karsimizdaki farketmiyor bile .
Gecen hafta esim sali gunu futbola gitti, carsamba oglen tekrar aradi aksam cocukluk arkadasiyla cikmak icin oglenden haber verdi cocuklar nasil eve gelmemi istiyorsan gelirim dedi .
Bende sen bilirsin git istersen dedim . Sonucta iki gun ust uste cikinca cocuklar onu cok ozluyor .. ama bunlari soylemedim cunku biliyor kendi dusunup gelmesini istedim ve o gece 1 de geldi . Gercekten cok uzuldum ama hic dile getirmedim .
Ben cocuklari ona birakip ciktiysam arada bende cikiyorum ayda bir yada iki aksam ancak , cok iyi baktigini bile bile cocuklarin durdugunu bildigim halde sirf o skilmasin diye en gec 10 da evde olurum . haftada 1 kez ciktiysam 2. kez ayni hafta cikmam onu bunaltmamak icin . Ama o her zaman degil dekkelirse haftada iki uc kez ust uste cikar. Kesinlikle bizim gibi dusunemiyorlar.

sanırım çocuklar özlüyor 2 gün üst üstte fazla oluyor demen gerekıyor

diğer türlü umurlarında değil

biz istiyoruz ki onlarda da bunu düşünebılsın ama bence işlerine gelmıyor
bızım söyleyecegız gereklı
erkeklere böyle hanımlar gereklı galıba

bence ödül gibi olmuş.
siz çok hassassınız, o sizin kadar duygusal değil gibi.
evde çocuk olmayınca bütün ilginizi eşinize vermişsiniz sanırım.
yani genelde evliliklerin başında böyle olur,sonra çoluk çocuk olduktan sonra ilgi,şefkat hep çocuğun üzerine kayar,eşler biribirini
rahat bırakır:)) çocukla uğraşmaktan kocayla uğraşacak vakit kalmaz:) o yüzden sordum.

evt cnm cocuk yok zaten
ist.la geleli 2 sene olmadı

çok öyle aşk böceğı olalım demıyorum ama
eşim uzak bıraz benden

bana evlılık terapistıne gıdelım ' dedi

ndn gıtmek ıstedıgını bılmıyorum

konuşacagız inş

evt cnm cocuk yok zaten
ist.la geleli 2 sene olmadı

çok öyle aşk böceğı olalım demıyorum ama
eşim uzak bıraz benden

bana evlılık terapistıne gıdelım ' dedi

ndn gıtmek ıstedıgını bılmıyorum

konuşacagız inş

evlilik terapistine mi gidelim dedi:53:

allah allah bunu kaç erkek söyler ki?

sormadın mı sebebini....yani sorun mu var aramızda diye sormadın mı?:44:

evlilik terapistine mi gidelim dedi:53:

allah allah bunu kaç erkek söyler ki?

sormadın mı sebebini....yani sorun mu var aramızda diye sormadın mı?:44:

evt cnm gıdelım dedı bende şaşkınım

tmm gıtmek kolay gıderız ama önce benımle konuş ondan sonra gıdelım dedim

konuşacagız bakalım inş

aklında neler var bılmıyorum

sadece bı ara tartışıyoruz son zamanlarda dedi

öncekı sayfalarda bır arkadaşın dediği gibi;

benım ona verdıgım değerı bana vermıyor

akşam zaten eve gelecem demesı bıle hoş degıl

benı anlıyor ama kabul etmıyormuşş bazı konularda

evt cnm gıdelım dedı bende şaşkınım

tmm gıtmek kolay gıderız ama önce benımle konuş ondan sonra gıdelım dedim

konuşacagız bakalım inş

aklında neler var bılmıyorum

sadece bı ara tartışıyoruz son zamanlarda dedi

öncekı sayfalarda bır arkadaşın dediği gibi;

benım ona verdıgım değerı bana vermıyor

akşam zaten eve gelecem demesı bıle hoş degıl

benı anlıyor ama kabul etmıyormuşş bazı konularda

Cok simarmis esin. Kanatlanmis havalarda geziyor.

eşinin yakın zamanda derdini dinlediği boşanan arkadaşı yok muydu? Belki de, eğer ki dediği gibi tartışıyorsanız korktuğu için gitmek istemiş olabilir. o arkadaşından da terapist hikayesi dinlediyse ordan gelmiştir aklına.

Back
X