Bugün eşyalarımla konuştum

samimi

Nirvana
Pro Üye
30 Ağustos 2008
3.021
3.975
658
İzmir
Bugün eşyalarımla konuştum
Pembe kavanozum vardı Aldığımız günü hatırladım
Dükkan sahibi sarışındı.Dükkanın önünde renk renk kavanozlar vardı
O zamanda benim pembe renkli hayallerim vardı o yüzden ilk rengim pembeydi
çok mutlu olmuştum.
Sonra sandığımı gördüm babam almıştı içini annem güzel hayallerle çeyiz doldurmuştu çok güzeldi.
Daha sonra koltuklar
üst üste duruyorlardı kol kısımları ezilmişti
onları görünce benimde içim ezildi.Bütün hayallerim umutlarım kolilerin paketlerin içine sıkıştırılmış bir odaya haps edilmişlerdi
Bugün eşyalarımla konuştum yanlarına oturup hepsini aldığımız günü hayal ettim birazda ağladı:gitme:
eşimin işten çıkarılma sebebiyle 2 yıldır k.validemlerle yaşıyoruz bu da beni çok üzüyo inş.eşim en kısa zaman da işe girer bizde evimize çıkarız.

inşallah herşey duzelır canım uzulme nolur gene kalcagınız bı yerınız war ya oda olmasaydı herşey duzlr bak gör:) sabırlı ol

üzülme canım düzelir herşey önemli olan mekanlar diil insanlar

çok teşekkür ederim inan 2 yıldır sabrediyoruz ben kendi evimde sadece 1 yıl otura bildim eşyalarımı evimi çok özledim rahat yaşamak istiyorum. kendi evimde dilediğim gibi hareket etmek istiyorum çok zorrr.

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar neden bilmiyorum ama bugün çok kötü hissettim kendimi sanırım 2 yılın patlaması bugüne denk geldi

çok üzüldüm :(( maddi sıkıntı ne demek çok iyi biliyorum.. Allah güzel günler görmenizi nasip etsin...

İnşallah arkadaşım inşallah...
İçim buruldu inanın...
Siz de ufak tefek iş baksanız iyi olur...
Allahım yardımcınız olsun inşallah..

Konuyu okurken boşandığınız için eşyalarınızı annenizin evine gtirdiğiniz fikrine kapıldım. Neyse ki değilmiş. Diyeceğim Allah beterinden sakınsın. Siz eşinizle birbirinize destek oldukça bugünleride atlatırsınız. Rabbim yardımcınız olsun inşallah

Konuyu okurken boşandığınız için eşyalarınızı annenizin evine gtirdiğiniz fikrine kapıldım. Neyse ki değilmiş. Diyeceğim Allah beterinden sakınsın. Siz eşinizle birbirinize destek oldukça bugünleride atlatırsınız. Rabbim yardımcınız olsun inşallah

Amin. Allahtan eşimle hiç bir problemim yok herzaman birbirimize destek oluyor.benim gibi kim varsa Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

Çoğu aileler zor dönemden geçiyor eşin mutlaka iş bulacaktır sabret

yakın zamanda eşyaların inşallah kendi evlerinde yerlerini alırlar :) :teselli:

ins. canim esin hayirli bir is bulur cumle issizlere Allah hayirli kapilar acsin icim bir tuhaf oldu benimde herseyde bir hayir vardir bazan biz goremesekde evi ayri olupta anlasamayan ciftler var bu yönden cok avantajlisin........

Back
X