Bugün eşyalarımla konuştum

ins. canim esin hayirli bir is bulur cumle issizlere Allah hayirli kapilar acsin icim bir tuhaf oldu benimde herseyde bir hayir vardir bazan biz goremesekde evi ayri olupta anlasamayan ciftler var bu yönden cok avantajlisin........

dua eden arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim

hayırlısı olur insallah kendi evinize en yakın zamanda cıkarsınız siz calısmayı deneseniz olmuyomu yani esiniz is bulana kadar calısabilirsiniz belki

zor tabi ama senden daha kötü durumda olanları düşünüp şükret elbet bugünleri de yaşamamış gibi olacağın zamanlarda gelecek

İnanıyorum ki herşey düzelecek,
eşinde sende iş bulacaksınız...
para kazanıp kendi evinize ,özlemlerinize
hayellerinize kavuşacaksınız...
Rabbim tez zamanda size birkapı açar inşallah...
karamsar olma,sabret,düzelecek inan yeterki.

hayırlısı olur insallah kendi evinize en yakın zamanda cıkarsınız siz calısmayı deneseniz olmuyomu yani esiniz is bulana kadar calısabilirsiniz belki

canım ben zaten çalışıyordum çıkarıldım bulabilsen zaten tekrar çalışcam.:çok üzgünüm:

inşallah maddi sorununuz biran önce düzelir,istediğiniz gibi iş bulursunuz..

yazının sonuna gelince biraz rahatladım desem,başlarında okurken ayrıldığınızı sandım ..bu durum çok feci olurdu..bunula geçmiş olsun..sağlığınız huzurunuz yerinde olsun hepsi hallolur inşallah..üzmeyin kendinizi şükredin..

canım başkası için yapılan dua kabul olurmuş inan bende başta okurken korkmuştum çünkü ya eşi aldattı yada bırkıp gitti konuşamayıp eşyalarına bakıp ne umutlarla aldım diyorsun sanmıştım canım bizim gibi eşi devlet güvencesinde çalışmayanların en büyük kabusu işten çıkartılırsa ne olacak Allah kolaylık versin inşallah enkısa zamanda bi işe ve rahata kavuşursun ama unutmaki baştan kayınvalide yanına gidip ozahmetleri çekenler var enazından senin işe girersek ayrılırız diye bi umudun var inşallah en kısa zaman da gerçek olur duaların

canım yaa..kötü oldum çok samimi yazmışsın..
inşallah istediğiniz hayata bir an önce kavuşursunuz :Saruboceq:

Arkadaşlar hiç buraya konu açacağım aklıma gelmezdi ama en çok bunaldığım yalnız bir anda bunu birileriyle paylaşmak istedim.çünkü o an kendimi boğulacak gibi hissettim.inanın sizlerin desteği beni çok rahatlattı.ümidimi yitirdiğim anda tekrar ümit etmemi sağladı o yüzden size tekrar tekrar teşekkür ederim.a.s.

Çok zor biliyorum ama Allah daha beter dert vermesin...
Herşey düzelir bugünleri anımsarsın sonra...

Allahım sizi ve sizin gibilerin yüzüne gülsün inşallah.

Üzülme canım, Allah öyle büyükki, inan bu günleri ilerde masal gibi anlatacaksın.

Ay canım benim.. Ne kadar içten yazmışsın...
Umarım en kısa sürede eve çıkacak maddiyata kavuşursunuz..

üff yaaa valla burnumun direği sızladı okurken.
canım benim inşallah herşey yoluna girer biran önce....

Umarım en kısa zamanda iş bulur 2 yıldır mı iş bulamıyo eşiniz tüm sayfaları okuyamadım da,2 yıl iş bulamamak için uzun bir süre değil mi ki ya,her yere cv doldursun benim sevgilimde 2 ay işsiz kaldı ben ondan habersiz büyük bir firmaya cv bıraktım ve oldu,sevgilime doldur dedim doldurmamıştı tanıdığım yok olmaz o firma diye düşünmüştü ama oldu çokta güzel oldu,umudunuzu kaybetmetin (:

bizde çok zor dönemler geçirdik gırtlağa kadar borçtaydık 2 yıl bende ağladım durudum ama şimdi çok şükür herşey düzeliyor
biraz daha sabır canım
kendini daha fazla üzme her karanlığın sonunda bi aydınlık oluyor inan
sadece biraz sınanıyoruz
hepsi geçecek arkadaşım

Back
X