Bugün eşyalarımla konuştum

İnşallah güzelim eşin çok iyi bir işe girer ve kendi evinize çıkarsınız çok yakın zamanda.o zaman eşyalarını istediğin gibi serersin evine.Bende bazen çeyizlik yatak örtümle konuşurum.Dolabı açınca birşey almak için karşıma çıkar. Seneler oldu onu alalı.Ne ümitlerle almıştım. Sonra sözlendim ne ümitlerle gene . Ama ayrıldım. Şimdi arada bakıp onunla bir iki cümle konuşurum. Galiba hepte böyle gidecek.
İnşallah ferah içinde mutlulukla yaşayacağın evine yarın taşınırsın..............

eşim 2 yıldır işsiz ama cv bırakmadığımız yer kalmadı arada işe girip çalıştı ama parasını alamadı.birazda şans yani.bir çok işi de tanıdığı olmadığı için kaybetti.mülakatlarda çok beğeniliyo ama sonra bir bakıyoruz olmuyor.şans yani birazda.

İnşallah güzelim eşin çok iyi bir işe girer ve kendi evinize çıkarsınız çok yakın zamanda.o zaman eşyalarını istediğin gibi serersin evine.Bende bazen çeyizlik yatak örtümle konuşurum.Dolabı açınca birşey almak için karşıma çıkar. Seneler oldu onu alalı.Ne ümitlerle almıştım. Sonra sözlendim ne ümitlerle gene . Ama ayrıldım. Şimdi arada bakıp onunla bir iki cümle konuşurum. Galiba hepte böyle gidecek.
İnşallah ferah içinde mutlulukla yaşayacağın evine yarın taşınırsın..............[/
canım senin içinde çok üzüldüm inşallah o yatak örtüsünü kullanacağın gün en kısa zamanda gelir.

dua eden arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
her zaman diyoruz canim benim Allah hayirli kapilar acsin yuvana berketli cumlesine olmasa bizde olmazdi bak kaynanam 6 cocukla dul kalmis bir bagkur maasiyla hepsini buyutmus okutmus hepside meslek sahibi canim paranin cokluguda degil biliyormusun bereketi cok önemli....adam 10 milyar alir avucta birsey kalmaz sigara cart curt ama adam 600 milyon al.ir inan yetirir sukur kanaat zenginliktir zenginliktir inan buna zenginliktir....az demeyin az az cogalir

çok teşekkür ederim inan 2 yıldır sabrediyoruz ben kendi evimde sadece 1 yıl otura bildim eşyalarımı evimi çok özledim rahat yaşamak istiyorum. kendi evimde dilediğim gibi hareket etmek istiyorum çok zorrr.

Ev üstünde ev olmaz denir ya gerçekten öyle...
Ben de bir süre kayınvalidemlerle aynı evde sonra da altlı üstlü yaşadım...
Zor, insan rahat olamıyor, istediğini giyemiyor, istediğini yapamıyor...
İnşallah bir an önce toparlanır kendi evinize çıkarsınız da yine eskisi gibi mutlu olursun...

kızlar çoook mutluyum sonunda oldu.eşim iş buldu dualarını esirgemeyen herkese çoook teşekkür ederim.Allah hepinizden razı olsun.hepinizin ne muradı varsa hepsi gerçekleşsin inşallahh:Saruboceq::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:

Bugün eşyalarımla konuştum
Pembe kavanozum vardı Aldığımız günü hatırladım
Dükkan sahibi sarışındı.Dükkanın önünde renk renk kavanozlar vardı
O zamanda benim pembe renkli hayallerim vardı o yüzden ilk rengim pembeydi
çok mutlu olmuştum.
Sonra sandığımı gördüm babam almıştı içini annem güzel hayallerle çeyiz doldurmuştu çok güzeldi.
Daha sonra koltuklar
üst üste duruyorlardı kol kısımları ezilmişti
onları görünce benimde içim ezildi.Bütün hayallerim umutlarım kolilerin paketlerin içine sıkıştırılmış bir odaya haps edilmişlerdi
Bugün eşyalarımla konuştum yanlarına oturup hepsini aldığımız günü hayal ettim birazda ağladı:gitme:
eşimin işten çıkarılma sebebiyle 2 yıldır k.validemlerle yaşıyoruz bu da beni çok üzüyo inş.eşim en kısa zaman da işe girer bizde evimize çıkarız.

son cümleye kadar okuduklarım içimi burktu çok üzüldüm.
boşanma ölüm vs. neler geldi aklıma

bu muydu sorun?
hallolur çözülür allah çözümü olmayan dert vermesin ilahi bişey sandım okuyuncaakannehir

canım uzulme sadece bıraz sabır aynı seyı bende yasadım 1 sene kayınvalıdemıle kaldım kendı evım kendı esyalrım varken kıra dahı odemıordum durum yokmuydu vardı cok agladım zamanlar oldu ama sabır sabır dedım deıdm ban 1 ay oldu kendı evıme tasındım kendı esyalrıma kavustum az sabır rabbım buyukdur cok ıyı anlıyorum senı ben o bır seneden gerıye kafamı yastıga koydugumda anlamdan aglama hıssı bırakdı psıkolojık yanı benımkı ınsallah esın bır an once ıs bulur

son cümleye kadar okuduklarım içimi burktu çok üzüldüm.
boşanma ölüm vs. neler geldi aklıma

bu muydu sorun?
hallolur çözülür allah çözümü olmayan dert vermesin ilahi bişey sandım okuyuncaakannehir

çok şükür çok çok kötü birşey yok ama yinede çeken biliyor.size göre 'bu muydu sorun'dediğiniz şey bana göre çok ağır.çünkü inanın kendimi çok bitkin hissediyordum ama çok şükür eşim iş buldu::teytey: yorumunuz için teşekkürlera.s.

canım uzulme sadece bıraz sabır aynı seyı bende yasadım 1 sene kayınvalıdemıle kaldım kendı evım kendı esyalrım varken kıra dahı odemıordum durum yokmuydu vardı cok agladım zamanlar oldu ama sabır sabır dedım deıdm ban 1 ay oldu kendı evıme tasındım kendı esyalrıma kavustum az sabır rabbım buyukdur cok ıyı anlıyorum senı ben o bır seneden gerıye kafamı yastıga koydugumda anlamdan aglama hıssı bırakdı psıkolojık yanı benımkı ınsallah esın bır an once ıs bulur[/QUOT

senin için inan çok sevindim.gerçekten çok zor bir durum çeken daha iyi biliyor.o anlamsız ağlamalar bendede var ama çok şükür sonunda eşim iş buldu bende yakında kendi evime çıkabilicem Allah izin verirse.bak negüzel sen çıkmışsın kendi evine artık bence herşeyi geride bırak herşeye yeniden başla DARISI BAŞIMA a.s.

Back
X