- 4 Ağustos 2025
- 5
- 1
- 1
- 18
- Konu Sahibi blackvelvet_
Bacaklarımda durduk yere morarmalar, bacak etime dokununca ağrılar oluyordu. Son zamanlarda bacaklarımda yağ birikmesi gibi bir durum oldu bacaklarım şişiyor çorabım iz yapıyor morluklar yineliyordu. Ben geçen yıl kalp damara gitmiştim oda reflü var ufak kayda değer olmadığını söylemişti. Ağrıların ve morlukların bunlarla ilgisi olmadığını söyledi.Dahiliye hematoloji bunlara da gittim hiçbir şey çıkmadı. Bugün fizik tedaviye gittim inceledi ve lipödem olduğumu diyet yapmam gerektiğini söyledi. Çok çok üzgünüm. Çünkü ben selülit kilo sanıyordum yapım bu diye düşünüyordum. Her zaman üst bedenim alt bedenimden o kadar küçüktü ki. Lipödemi olan var mı sadece diyet yeter mi bacaklarım cidden kötü gözüküyor herkes aa ne kadar kalın üstüne bakınca farkedilmiyor diyor böyle olunca daha çok üzülüyorum. İnternette lipödemi araştırdım bunu yenebilir miyim o hastalıklı yağlar iyileşir mi ? Yürüyüş ve bacak hareketleri de yapıyordum halbuki pek işe yaramıyor sanki ama yine de devam edicem. Diyeti ağır duruyor. Tavsiyeniz var mı?