• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün gebe olduğumu öğrendim.Kürtaj konusunda kararsızım.

Meryemm96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2023
1
0
1
29
Bugün 1 ay önce aldatıldığım adam tarafından hamile olduğumu öğrendim panikle kendisini aradım.Test yaptırdık sonuç pozitif.Ben bekarım o da bekar (boşanmış).İlk bana napalım ağlyalım mı napacaksın yani doğuracak mısın aldıraxaksın olup bitecek şeklinde tepki verdi.Sonrasında doktor bir arkadaşı ile otururken beni davet etti ve doktorun beniml konuşmasını istedi.Beni rahatlatacak şekilde konuştu ama anladım ki aldırmam için aslında manipüle ediliyorum.Kendisi bn o psikolojideyken benim onu yanlış anlayıp günahını aldığımı beni aldatmadını vs söyldi.Sonra gülerek çocuğum erkek olacak canın bişey çekiyor mu çocuğum için ye vs muhabbetin girdi.Ben net karar vermediğimi iyi olmadığımı belirttim bu seferde doğursansa aldırsansa benden nefret ediyosan bile o süreçte yanındayım muhabbetin döndü.Arkadaşı ile eve döndüm bana yolda ne yapmak istediğime dair 6 haftalık hamile olduğum için hızlı karar vermemi istedi.Sadece benim n istediğimin önemli olduğunu söyldi.Kızlar ben çok kötüyüm ne hissedeceğimi bilmiyorum.Konu ile alakalı bana lütfen ne yapmam gerek yardım edin

Doğurmak isterseniz maddi olarak gücünüz var mı? Tek başına bir bebekle doğumdan tut en basiti tuvalet eğitimine kadar bez parası vs. Babası yardım eder mi?

Hamilelik zor dönem gerçekten psikolojik olarak insan manevi destek bekler ailenizden birisi yanınızda olur mu? Erkek arkadaşınız sanırım manevi olarak yanınızda olmayacak gibi.

İşiniz zor Allah yardımcınız olsun

Back