bugün gecikmemin 2. günü sarı akıntı ve kasık sancım var gebelik olabilir mi?

Yeminle şuan aynı durumdayız ama benim de test yapmaya cesaretim yok o yüzden dedikleri gibi bikaç gün daha beklicem geçen ay da 4 gün geciktim ve 10 gün adet oldum şaştı iyice sistem kadın olmak zor ....

Olabilir test yapın

Yeminle şuan aynı durumdayız ama benim de test yapmaya cesaretim yok o yüzden dedikleri gibi bikaç gün daha beklicem geçen ay da 4 gün geciktim ve 10 gün adet oldum şaştı iyice sistem kadın olmak zor ....
gerçekten öyle bende bugün eczanenin dibinden geçtim ama test almadım

kız bıktım her ay test yapmaktan oyun oynuyor benle regl yapmicam bu sefer valla adet oldum oldum olmadım hastaneye gidip kan veririrm ama sabaha gelir gibi geliyor
Anlıyorum kuzum adet olana kadar 20den fazla test yapıyorum adet bittikten sonra da 3-4 tane yapıyorum bellimi olur belki yerleşme kanamasıydı diyerekten. Hamile kalana kadar Psikolojimiz bozuldu. Bu psikoloji ile doğurduğumuza nasıl bakıcaz bilemiyorum

yapmadım bugun 3. gün hafif kahverengi leke geldi adet oluyorum sandım ped taktım ama adet olmadım sökülmeye çalışıyor gibi sanki
Benimde reglden 1 gün önce kahve çamur gibi akıntım peceteyle silince geliyordu sonra durdu 2 gün sonra test yaptım ve pozitifti hamdolsun darısı başına umarım seninde böyledir bende belirti olarak şiddetli bel ağrısı kasık batması oldu bide ben normalde adetten 10 gün önce göğüs hassasiyeti olur adet olunca geçerdi bu sefer adete 1 gün kala sizlamaya başladı

Canım vallahi en büyük etken stres ben 1 yıl önce kürtaj oldum enfeksiyon kaptım 2 tüpümde tıkandı 1 yıl çocuğum olmadı hsg ile sadece sol tarafı yumurtalık tarafına kadar açtılar ve ordan sonra geçiş olmadı doktor bu ay çok küçük bı ihtimal olabilir olmazsa tüp bebek merkezlerine git dedi bende saldım bu ay olursa olur olmazsa tüp bebek yaptircam zaten diye bide klomen ovitrelle ve antibiyotik kullandım baktım yumurtlamadan 14 gün sonra adet olmadım adet olmayı beklerim iğnenin 18. Günü test yaptım kop koyu çift çizgiyi gördüm hamdolsun darısı hayırlısıyla senin başına canım stres yapma bu devirde anne baba olmayan çift yok herşey olacağına varır sen Allah'a sığın ve bol bol dua et umutsuz olma

yaaa öyle mi çok sevindim miniğiniz ile kavuşmanıza 2 yıldır olmuyor ama biz hem çok düzensiz ilişki yaşadık her yumurtlama dönemini değerlendiremedik çok çabalamadık yani ama bu ay tam yumurtlama döneminde yaşadım ilişkiyi yani akıntıyı sabah gördüm o gün ilişki oldu ama işte ben apandisit ameliyatı oldum o tüplerimi etkilemiştir diye korkuyorum o yüzden çok ihtimal vermiyorum hamile olmama zaten öyle çok kahverengi gibi değil sarımsı hafif kahvemiş gibi sökülecekte sökülemiyor gibi bugün gecikmemin 3. günü bakalkö

gerçekten öyle ne zormuş anne olabilmek hayır benim çevremde benle evlenen herkes doğurdu bir de şimdi bütün gözler bende

Teşekkür ederim Benimde toplamda 3 yıl olmuyordu nerdeyse bu sürede sadece bı kere hamile kaldım ve kalbi durdu kürtaj oldum ilaçlarımı içmedim çok enfeksiyon kaptım 1 yıl sonra hsg çektirdim hsgden sonra sadece sol tüp ampulla kısma kadar açıldı ve hamileyim hamdolsun. darısı senin ve isteyen herkesin başına insAllah senden hsg istediler mi peki canım ?
Ben gecikmenin 2. Günü test yaptığımda çok net bı şekilde belli oluyordu test istersen yarın sabah bı test yap. Hayırlı sonuçlar alırsın insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…