- 17 Aralık 2019
- 286
- 43
- 98
- Konu Sahibi ruyalaralemindenbircicek
-
Gecikme varsa test yapsanız çıkar aslındaDediğim gibi gecikmemin 2. günü sabah sarı akıntı başladı şimdi kesildi kasık ağrımda var ama dayanılmayacak değil normal gebelik ihtimali olur mu sizceeee ??
evde test yokGecikme varsa test yapsanız çıkar aslında
Testlerin yalancı pozitifi can sıkıyor ya , olabilir yani ihtimal var şuan tabi ki en iyisi test yapmanız amaevde test yokgeçen ay 3 gün gecikti ilk testte silik çıkmıştı sonra tekrar test almaya gittim yolda regl oldum cesaret feraset kalmadı artık ahshsh
adet öncesi gelen sarı akıntıya rağmen yapmayayım diyorum ya zaten gelecek gibi hissediyorum ama o çaresizlik insana her şeyi düşündürüp her şeye bir umut bağlıyorTestlerin yalancı pozitifi can sıkıyor ya , olabilir yani ihtimal var şuan tabi ki en iyisi test yapmanız ama
1 - 2 gün daha gelmezse yaparsınız, umarım gönlünüzce oluradet öncesi gelen sarı akıntıya rağmen yapmayayım diyorum ya zaten gelecek gibi hissediyorum ama o çaresizlik insana her şeyi düşündürüp her şeye bir umut bağlıyor
teşekkür ederim1 - 2 gün daha gelmezse yaparsınız, umarım gönlünüzce olur
Olabilir test yapınDediğim gibi gecikmemin 2. günü sabah sarı akıntı başladı şimdi kesildi kasık ağrımda var ama dayanılmayacak değil normal gebelik ihtimali olur mu sizceeee ??
Olabilir test yapın
gerçekten öyle bende bugün eczanenin dibinden geçtim ama test almadımYeminle şuan aynı durumdayız ama benim de test yapmaya cesaretim yok o yüzden dedikleri gibi bikaç gün daha beklicem geçen ay da 4 gün geciktim ve 10 gün adet oldumşaştı iyice sistem kadın olmak zor ....
yapmadım bugun 3. gün hafif kahverengi leke geldi adet oluyorum sandım ped taktım ama adet olmadım sökülmeye çalışıyor gibi sankiTest yaptınız mı sonuç nedir
Kalk bi test almaya gityapmadım bugun 3. gün hafif kahverengi leke geldi adet oluyorum sandım ped taktım ama adet olmadım sökülmeye çalışıyor gibi sanki
kız bıktım her ay test yapmaktan oyun oynuyor benle reglKalk bi test almaya git
Adet olmazsan test yaparsın , olursanda adetin sökülmüş olur fena mı?
Anlıyorum kuzum adet olana kadar 20den fazla test yapıyorum adet bittikten sonra da 3-4 tane yapıyorum bellimi olur belki yerleşme kanamasıydı diyerekten. Hamile kalana kadar Psikolojimiz bozuldu. Bu psikoloji ile doğurduğumuza nasıl bakıcaz bilemiyorumkız bıktım her ay test yapmaktan oyun oynuyor benle reglyapmicam bu sefer valla adet oldum oldum olmadım hastaneye gidip kan veririrm ama sabaha gelir gibi geliyor
Benimde reglden 1 gün önce kahve çamur gibi akıntım peceteyle silince geliyordu sonra durdu 2 gün sonra test yaptım ve pozitifti hamdolsun darısı başına umarım seninde böyledir bende belirti olarak şiddetli bel ağrısı kasık batması oldu bide ben normalde adetten 10 gün önce göğüs hassasiyeti olur adet olunca geçerdi bu sefer adete 1 gün kala sizlamaya başladıyapmadım bugun 3. gün hafif kahverengi leke geldi adet oluyorum sandım ped taktım ama adet olmadım sökülmeye çalışıyor gibi sanki
Canım vallahi en büyük etken stres ben 1 yıl önce kürtaj oldum enfeksiyon kaptım 2 tüpümde tıkandı 1 yıl çocuğum olmadı hsg ile sadece sol tarafı yumurtalık tarafına kadar açtılar ve ordan sonra geçiş olmadı doktor bu ay çok küçük bı ihtimal olabilir olmazsa tüp bebek merkezlerine git dedi bende saldım bu ay olursa olur olmazsa tüp bebek yaptircam zaten diye bide klomen ovitrelle ve antibiyotik kullandım baktım yumurtlamadan 14 gün sonra adet olmadım adet olmayı beklerim iğnenin 18. Günü test yaptım kop koyu çift çizgiyi gördüm hamdolsun darısı hayırlısıyla senin başına canım stres yapma bu devirde anne baba olmayan çift yok herşey olacağına varır sen Allah'a sığın ve bol bol dua et umutsuz olmaAnlıyorum kuzum adet olana kadar 20den fazla test yapıyorum adet bittikten sonra da 3-4 tane yapıyorum bellimi olur belki yerleşme kanamasıydı diyerekten. Hamile kalana kadar Psikolojimiz bozuldu. Bu psikoloji ile doğurduğumuza nasıl bakıcaz bilemiyorum
yaaa öyle mi çok sevindim miniğiniz ile kavuşmanızaCanım vallahi en büyük etken stres ben 1 yıl önce kürtaj oldum enfeksiyon kaptım 2 tüpümde tıkandı 1 yıl çocuğum olmadı hsg ile sadece sol tarafı yumurtalık tarafına kadar açtılar ve ordan sonra geçiş olmadı doktor bu ay çok küçük bı ihtimal olabilir olmazsa tüp bebek merkezlerine git dedi bende saldım bu ay olursa olur olmazsa tüp bebek yaptircam zaten diye bide klomen ovitrelle ve antibiyotik kullandım baktım yumurtlamadan 14 gün sonra adet olmadım adet olmayı beklerim iğnenin 18. Günü test yaptım kop koyu çift çizgiyi gördüm hamdolsun darısı hayırlısıyla senin başına canım stres yapma bu devirde anne baba olmayan çift yok herşey olacağına varır sen Allah'a sığın ve bol bol dua et umutsuz olma
gerçekten öyle ne zormuş anne olabilmek hayır benim çevremde benle evlenen herkes doğurdu bir de şimdi bütün gözler bendeAnlıyorum kuzum adet olana kadar 20den fazla test yapıyorum adet bittikten sonra da 3-4 tane yapıyorum bellimi olur belki yerleşme kanamasıydı diyerekten. Hamile kalana kadar Psikolojimiz bozuldu. Bu psikoloji ile doğurduğumuza nasıl bakıcaz bilemiyorum
yaaa öyle mi çok sevindim miniğiniz ile kavuşmanıza2 yıldır olmuyor ama biz hem çok düzensiz ilişki yaşadık her yumurtlama dönemini değerlendiremedik çok çabalamadık yani ama bu ay tam yumurtlama döneminde yaşadım ilişkiyi yani akıntıyı sabah gördüm o gün ilişki oldu ama işte ben apandisit ameliyatı oldum o tüplerimi etkilemiştir diye korkuyorum o yüzden çok ihtimal vermiyorum hamile olmama zaten öyle çok kahverengi gibi değil sarımsı hafif kahvemiş gibi sökülecekte sökülemiyor gibi bugün gecikmemin 3. günü bakalkö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?