bugün gecikmemin 2. günü sarı akıntı ve kasık sancım var gebelik olabilir mi?

Teşekkür ederim😊 Benimde toplamda 3 yıl olmuyordu nerdeyse bu sürede sadece bı kere hamile kaldım ve kalbi durdu kürtaj oldum ilaçlarımı içmedim çok enfeksiyon kaptım 1 yıl sonra hsg çektirdim hsgden sonra sadece sol tüp ampulla kısma kadar açıldı ve hamileyim hamdolsun. darısı senin ve isteyen herkesin başına insAllah🤲 senden hsg istediler mi peki canım ?
Ben gecikmenin 2. Günü test yaptığımda çok net bı şekilde belli oluyordu test istersen yarın sabah bı test yap. Hayırlı sonuçlar alırsın insAllah
anladım ama bana hsg için hiç öneride bulunmadılar bakalım artık yaz sonu gidicem ya sancım var ara ara giriyor gidiyor bugün çok az kahverengi leke gördüm ama tırnak ucu kadar adet oluyorum sandım ped taktım çok az daha sarımsı akıntı gelmiş pede ama şuan adet falan yok gelmedi yani test yapmayacağım ya muhtemelen devamı da gelecek gibi duruyor

anladım ama bana hsg için hiç öneride bulunmadılar bakalım artık yaz sonu gidicem ya sancım var ara ara giriyor gidiyor bugün çok az kahverengi leke gördüm ama tırnak ucu kadar adet oluyorum sandım ped taktım çok az daha sarımsı akıntı gelmiş pede ama şuan adet falan yok gelmedi yani test yapmayacağım ya muhtemelen devamı da gelecek gibi duruyor
Hiç ummadığın anda gelir belki mucizen😊 umarım seninledir bende peçeteyle silince kahvrengiydi pedde sarı duruyordu bende adet oldum sandım üzüldüm ama hamileymişim🥰 test yaparsan yaz olur mu🩷

Hiç ummadığın anda gelir belki mucizen😊 umarım seninledir bende peçeteyle silince kahvrengiydi pedde sarı duruyordu bende adet oldum sandım üzüldüm ama hamileymişim🥰 test yaparsan yaz olur mu🩷
aa benim de öyle işte pedde sarı duruyor bugün öğlen penceteye sildiğimde hafif iplik ucu kadar kahverengi gördüm sonra ped taktım pedde sarı görünüyor ama batmalar ufak ufak sancılar da var 4.güne geldik bakalım bugün olcam mı 😀

ay testte çıkıyor mu test fotoğrafı var mı bu hormonlardan dolayı olu
Benim böyle kaşık ağrısı bel ağrısı ishal bazen kabız gibi oluyor akıntıda var ama temiz kokusuz
IMG_3667.webp

aa benim de öyle işte pedde sarı duruyor bugün öğlen penceteye sildiğimde hafif iplik ucu kadar kahverengi gördüm sonra ped taktım pedde sarı görünüyor ama batmalar ufak ufak sancılar da var 4.güne geldik bakalım bugün olcam mı 😀
Bence bı test yap kesin çıkar şimdi ben sadece 2 gün gecikti böyleydi erken gebelik bide normal kaset test erken gebelik yapınca emin olmak için kaset testte yaptım ve böyle sende bı yap varsa çıkar cikmasada önünde yepyeni yeni umutlarla yeni bı ay var 1 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum Rabbime şükürler olsun ki kavuştum ben test yapmaktan hiç korkmadım aman böyle çıkar üzülürüm falan değil test neki sanki bu zamana kadar kaç bin tane test yapmisimdir Allah bilir ben klomen ovitrelle kullandım ve geçen ay hsg cektirmistim belirtilerde kulak asmadim ilactandir dedim ama sol kasığımda batmalar oldu adet günümde şiddetlendi bel ağrısı şiddetli oldu yorgunluk uyku hali bide hsg çekilirken rahim antevert uterus yani dışa doğru rahim şekli varmış bı anda karnım öyle bı şişti ki dedim heralde gaz dolu içim ama hamileymişim darısı başına insAllah umarım vardır canım

Eklentiler

• 1000099463.webp
    1000099463.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 37
Bence bı test yap kesin çıkar şimdi ben sadece 2 gün gecikti böyleydi erken gebelik bide normal kaset test erken gebelik yapınca emin olmak için kaset testte yaptım ve böyle sende bı yap varsa çıkar cikmasada önünde yepyeni yeni umutlarla yeni bı ay var 1 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum Rabbime şükürler olsun ki kavuştum ben test yapmaktan hiç korkmadım aman böyle çıkar üzülürüm falan değil test neki sanki bu zamana kadar kaç bin tane test yapmisimdir Allah bilir ben klomen ovitrelle kullandım ve geçen ay hsg cektirmistim belirtilerde kulak asmadim ilactandir dedim ama sol kasığımda batmalar oldu adet günümde şiddetlendi bel ağrısı şiddetli oldu yorgunluk uyku hali bide hsg çekilirken rahim antevert uterus yani dışa doğru rahim şekli varmış bı anda karnım öyle bı şişti ki dedim heralde gaz dolu içim ama hamileymişim darısı başına insAllah umarım vardır canım
hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim 🥰💕

hsg çekilirken çok canınız yandı mı

hsg çekilirken çok canınız yandı mı
Bu durum kişiden kişiye değişiyor ama benim iki tüpümde kapalıydı bu yüzden ağrı şiddetim fazlaydı ama tüpleri açık olan yada çok hafif tıkalı olan insanların okadar acısı olmuyormuş benimkine doktor 4-5 defa ilaç sıktı en sonunda sadece 1 tanesi açıldı oda tamamen değil yumurtalık tarafında hala tıkanıklık vardı antibiyotik kullandım sonra klomen ile açılan tarafta 2 adet yumurtam oluştu 19 mm sonra çatlatma iğnesi oldum olduğum günün akşamı birliktelik oldu ve 1 hafta boyunce hep oldu eşimde bı problem olmadığı için herşey yolunda gitti hamdolsun Rabbime🤲🩷

Sarı kahve arası akıntı olabilir mi gebelik öncesi yoksa hep beyaz mı oluyor
Valla bu herkeste değişiyor hatta her gebelikte kimi kup kuru oluyor kiminde su gibi akıntı oluyor kiminde beyaz kiminde kahveye kaçan sarı vs vs adet öncesinde olabiliyor gebelik istediğimiz için mesela benim geçen regl dönemimde reglime 3 -4 gün kala sarımsı beyaz pembe lekeler oldu dedim gebelik mi acaba erken adet oldum beklenen de 3 gün erken

Back
X