• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün gelinlere karşı öfkeliyim

ben kayınvalidemi severim arada laf sokar ama olsun :) severim. eltilerimide severim gerçekten severim yani yalan yok ... biraz ılımlı yaklaşmak gerekiyor önceden sorun yaşadığım oldu ama empati yapmaya çalıştım hep herşey karşılıklı tabii .. 2 tanede yengem var onlarıda severim... ay çok hümanist gördüm kendimi

ben kayınvalidemi severim arada laf sokar ama olsun :) severim. eltilerimide severim gerçekten severim yani yalan yok ... biraz ılımlı yaklaşmak gerekiyor önceden sorun yaşadığım oldu ama empati yapmaya çalıştım hep herşey karşılıklı tabii .. 2 tanede yengem var onlarıda severim... ay çok hümanist gördüm kendimi

ayyy bayıldım sana çocuğum olursa seninkini alıyım da dünür olak :KK68:

Gelinlere ne oluyor böle cephe alınmış kv ye eşe eltiye komşuya bu ne böyle problemi biraz kendinizde arayın .Unutmayın ki sizin annenizde kayınvalide abiniz de birinin eşi siz de bir görümcesiniz.Biraz ılımlı olun hayattan soğdum ya resmen.Sanki herkesin başına gelmeyen şeyler karşılıklı hoşgörüyle atlatabilirsiniz böyle şeyleri.:KK67:
tamda duşunduklerimi dile getirmişiniz aynen bnde boyle duşunuyorum hep bir savas içindeler hep bi karşi tarafı suçlama belkide karşi tarafı dinlesek onlarda farklı seyler soyleyeckler arkadaslar lutfen hatayı birazda kendimizde arayalım

en kötüsü evdeki huzuru bozan zaten, sürekli oğluna direktif veren, oğulda napsın o direktifleri yerine getircem diye helak olur, o direktifler gelinide kapsıyosa, al sana ara bozucu kaynananın eseri
kocalar arada kalıyor bence..rahmetli kayınvalideme eşim bir laf söylese bin ah işitirdi..
bir gün kayınvalidemin evine gitmiştim,kapıyı çalıcaktımki içeriden sesler geliyordu..eşimin erkek kardeşi kayınvalidem bağırıp çağırıyordu..eltimden falan bahsediyordu sanırım..sonra geri dönmüştüm hiç girmeden:KK51:

birde yeni gelinler kayınvalidelerin beklentilerini karşılayamayabilir..genç kız ne bilsin nasıl davranıcağını tecrübeyle bu işler..sonra kötü gelin diyorlar..günah aslında öyle yapmak..

kocalar arada kalıyor bence..rahmetli kayınvalideme eşim bir laf söylese bin ah işitirdi..
bir gün kayınvalidemin evine gitmiştim,kapıyı çalıcaktımki içeriden sesler geliyordu..eşimin erkek kardeşi kayınvalidem bağırıp çağırıyordu..eltimden falan bahsediyordu sanırım..sonra geri dönmüştüm hiç girmeden:KK51:

işte kalmamalı, kaynanın her direktifini neden yerine getirmek zorunda olsun gelin, oğlu getirsin o oğlunun problemi, gelin üzerinden ego tatmini yapmaya başlayınca bunun içinde oğlunu kullanırsa, buna ara bozmak derler

Kaynanalar çok kıskanç oğullarına karşı.
Kendi annemden biliyorum, benim eşime davranışları gayet iyi. Ama erkek kardeşime şimdiden söylüyor. Sen bana bir bardak çay getirmedin hele bir karına getir göreyim, sen bana temizlik yapmadın karına yap da göreyim diye...Kardeşim çok yemek seçer annem de ne varsa ye demez, gecenin yarısı kalkar kardeşimin istediğini yapar. Anne alıştırma şunu derim, neyse şurada kaç senesi kaldı karısı uğraşsın der. Gelinin kim olacağı belli değil ama karşılaşacağı davranış az çok belli:)

Annanem de rahmetli çok çok kötü bir kaynanaydı. Ne isterdi yengemden bilemem ama göz göre göre iftiralar atmıştı. Her birine şahit olduğumuzdan kaynanaların da durduk yere gelinlere işkence yapabileceğini biliyorum. Neyse ki annem dişli bir kadındı da ezdirmedi gelini:)

Erkek annesi,kız annesi fark etmiyor.İlişkilere burun sokuldukça çiftlerin arası açılıyor.Herkes haddini bilmeli.Kaynanası üniversite mezunu dr vs gelininin eline komşulara nispet toz bezi veriyorsa,egonu başka yerde tatmin et haaanııımm, derler.
Ha şu da var...Edepsiz gelinler yok mu ?Var ,ama onların da neden edepsize çıkıyor adaları?Ee,napsınlar dürtülünce sokuyorlar ! :P

işte kalmamalı, kaynanın her direktifini neden yerine getirmek zorunda olsun gelin, oğlu getirsin o oğlunun problemi, gelin üzerinden ego tatmini yapmaya başlayınca bunun içinde oğlunu kullanırsa, buna ara bozmak derler
oğlunu seviyorsa huzurunu bozmasın aslında..benim eşimle hiçbir problemim yoktu ..hep ailelerden problem oldu yeni evlendiğimizde..
ben eşimle evlendim sanmıştım haluki öyle değilmiş..evlenince güllük gülistanlık olmuyormuş genç kızlar biraz gerçekçi olsunlar tavsiyem..tozpembe olcak sanmasınlar:KK53:

Back
X