• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün gelinlere karşı öfkeliyim

milakajunino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2012
480
318
83
Gelinlere ne oluyor böle cephe alınmış kv ye eşe eltiye komşuya bu ne böyle problemi biraz kendinizde arayın .Unutmayın ki sizin annenizde kayınvalide abiniz de birinin eşi siz de bir görümcesiniz.Biraz ılımlı olun hayattan soğdum ya resmen.Sanki herkesin başına gelmeyen şeyler karşılıklı hoşgörüyle atlatabilirsiniz böyle şeyleri.:KK67:

benimde abim var bende öyle düşünüyorum ama bazı kaynanalar hakkatten terbiyesiz yahu
gelinini çimdikleyen mi dersin
bozan mı dersin:KK14:
tabi kaynanasına seviyesizce agzına sayan gelinlerde var burda

o kız da birinin yavrusu yani
gecenlerdede biri gelinimi nasıl mutlu ederim diye konus acmıstı genellememek lazım elbette :KK76:

İnsanın başına gelmeden anlayamıyor.Ne zaman kendisi görümce veya kaynana olur o zaman ne hatalar yaptığını anlar.

Gelinlerin umursamaz tavrı ve ortadan kalkan saygı nedeni ile kaynaklanır bazı şeyler.Diğerleri de kv ve görümce yüzünden.

İnsanın başına gelmeden anlayamıyor.Ne zaman kendisi görümce veya kaynana olur o zaman ne hatalar yaptığını anlar.

Gelinlerin umursamaz tavrı ve ortadan kalkan saygı nedeni ile kaynaklanır bazı şeyler.Diğerleri de kv ve görümce yüzünden.

Ya zaten ondan dertliyim yaramı deşmeyin benimde sorunum var dün yaklaşık 50 kişi toplanmış kvdelerde eşimle gittik görümce diyo insan elinde bişey getirir.o görmüyor ama ben hep erzak götürürüm yardım ederim şimdi kocama söyleyip aralarını mı bozayım :KK61:

benimde abim var bende öyle düşünüyorum ama bazı kaynanalar hakkatten terbiyesiz yahu
gelinini çimdikleyen mi dersin
bozan mı dersin:KK14:
tabi kaynanasına seviyesizce agzına sayan gelinlerde var burda
o kız da birinin yavrusu yani
gecenlerdede biri gelinimi nasıl mutlu ederim diye konus acmıstı genellememek lazım elbette :KK76:

küçüğün saygısını göstermesi lazım ama değil mi.bak ne güzel kaynana

Bazı gelinler gerçekten ortada sebep yokken eşinin ailesinden nefret edebiliyor sırf kıskanclıktan yani ama bazı kayınvalide ve görümceler de cok fena oluyor bunu genelleyemezsiniz. Yaşanılan olaylara göre değişir bunlar.Her zaman suç sadece gelinde olmaz yani.

Back
X