Bugun gördüm..

hayır hayır aksıne cok calıskan cok ıyı bı ınsan. sadece aıle olarak uymuyolarmıs aıleme göre.
o kadarlık şeyler aşılır.. Gerekise rest çek evlen. Aile uyuşmayacak ne var canım. Bayramdan bayram görüşüversinler. Senın ekonomık ozgurlugun varmı pekı olumsuz bir durumda?

o kadarlık şeyler aşılır.. Gerekise rest çek evlen. Aile uyuşmayacak ne var canım. Bayramdan bayram görüşüversinler. Senın ekonomık ozgurlugun varmı pekı olumsuz bir durumda?

hayır yok ama kndı ayaklarmın üzerınde durabıln bı ınsanım suan calısmıyorum sadece.

insallah tek ıstegımde bu zaten gercekten..kımsenın kalbı canı yanmadan. ben aıleme cok fazla baglı bırıyım. bu hatayı nasıl yaptım hala aklım almıyo zaten..

allaha dua et
ailenden çok allahtan çekin ve utan ona dua et ona sığın
işlerini yoluna sokar bi şekilde
çok stres yapıp yıpratma kendini bebeğin için dik dur :31:

ama ozamn gebe olmamıs olmam gerekıyodu. smdı bu cocuk otomatık olarak eskı esımın üzerıne gecıyo dogumda..
dogru öyle olur. DNA testi istenir.
hayır yok ama kndı ayaklarmın üzerınde durabıln bı ınsanım suan calısmıyorum sadece.
gayet guzel o zaman
suan 7 hafta 4 günlkmüş bebegım ozamana kadarda 11 haftalık oluyo..

iyide doktor neden yasal sınırı aşmış falan dedi.10 hafta yasal sınır. Birde 7 haftalıkken bebegin cinsiyeti ancak çıplak gözle ayırt edilebilir. Nasıl kız dedi doktor benım 13 hafta hala bılmıyorum dıyor doktor??

dogru öyle olur. DNA testi istenir.

gayet guzel o zaman

iyide doktor neden yasal sınırı aşmış falan dedi.10 hafta yasal sınır. Birde 7 haftalıkken bebegin cinsiyeti ancak çıplak gözle ayırt edilebilir. Nasıl kız dedi doktor benım 13 hafta hala bılmıyorum dıyor doktor??

kalp atsılarınına göre tahmının kız oldgunu söyledı grdgnü sanmıyorum ama. doktr 6 haftalıktan snra almıyomus onun prensıbı buymus.

allaha dua et
ailenden çok allahtan çekin ve utan ona dua et ona sığın
işlerini yoluna sokar bi şekilde
çok stres yapıp yıpratma kendini bebeğin için dik dur :31:

allahıma sıgındım zaten. okadar cok ugrastım kı bunu yk etmek ıcın ama olmadı saglıklı olması gerektıgı gbı yasıyomus karnımda..

Tek cocugum ben ve onları tamamen kaybetmekten cok korkuyorum. cok utanıyorum ıcınde bulundugum durumndan..

Bunları düşünmenin şu anda size faydası yok, zararı var. Geçmiş geçmişte kaldı, tabi içinden çıkarmanız gereken dersleri aldınızsa. Artık önünüze bakın ve bundan sonrası için doğru adımlar atmaya bakın..

Bunları düşünmenin şu anda size faydası yok, zararı var. Geçmiş geçmişte kaldı, tabi içinden çıkarmanız gereken dersleri aldınızsa. Artık önünüze bakın ve bundan sonrası için doğru adımlar atmaya bakın..

Doğru olanın ne oldguna karar verebılsem..

kalp atsılarınına göre tahmının kız oldgunu söyledı grdgnü sanmıyorum ama. doktr 6 haftalıktan snra almıyomus onun prensıbı buymus.

Kesinlikle aldirmayi sil kafandan o bebege kavusabilmek için aylardr yillardir ugrasan arkadaslarmz var onn mebalini asla ödeyemezsin o minik cana nasil kiyarsn bnu nasl dsundun ki 7 haftalik diyosun 7 haftada cnsyet nasl grms doktr anlmdm daha organi bile yokken ben 15 haftada öğrendim neyse ban.ben 4 aylik hamileyim daha minck bi gobek cikti oda norml kilo alms gbi belli dgl hamile olduğum sen suanda 1 bucuk ayliksin desek temmuzda karnn cikmaz hemen evlen düşünme bile o cana kiyma

keskeee..zamanı gerı alabılsem keskee..

tövbe etmen ve ders çıkartman önemli olan şu an kendi yanlışın sonucunda imtihanların en ağırını yaşıyorsun..allah yardım ve hidayet nasip etsin inşallah

Kesinlikle aldirmayi sil kafandan o bebege kavusabilmek için aylardr yillardir ugrasan arkadaslarmz var onn mebalini asla ödeyemezsin o minik cana nasil kiyarsn bnu nasl dsundun ki 7 haftalik diyosun 7 haftada cnsyet nasl grms doktr anlmdm daha organi bile yokken ben 15 haftada öğrendim neyse ban.ben 4 aylik hamileyim daha minck bi gobek cikti oda norml kilo alms gbi belli dgl hamile olduğum sen suanda 1 bucuk ayliksin desek temmuzda karnn cikmaz hemen evlen düşünme bile o cana kiyma

tek dsncem aılem baska hıc bısey degıl gercekten. sadece onları kayberdesem dıye cok dsnuyrm.

Önceki konunuzuda az önce okudum. Ve gerçekten zor bir durum. Burdaki hiç biriniz sana akıl veremeyiz bunu sen cozmelisin çünkü aileni tanıyan bilen sensin. Bu belkide hayatının en zor dönemi olacak ama bebeğin için dimdik ayakta durmalisin. Rabbim ins güç verir atlatirsin. Ve buraya yepyeni bi konu açıp basligida bebeğim olur. Hakında hayırlısı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X