- 14 Kasım 2013
- 2.353
- 439
- 198
allahıma sıgındım zaten. okadar cok ugrastım kı bunu yk etmek ıcın ama olmadı saglıklı olması gerektıgı gbı yasıyomus karnımda..
bende hamileyim yawrunun ellerini bırakma
onu koyma yolda..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allahıma sıgındım zaten. okadar cok ugrastım kı bunu yk etmek ıcın ama olmadı saglıklı olması gerektıgı gbı yasıyomus karnımda..
tek dsncem aılem baska hıc bısey degıl gercekten. sadece onları kayberdesem dıye cok dsnuyrm.
Önceki konunuzuda az önce okudum. Ve gerçekten zor bir durum. Burdaki hiç biriniz sana akıl veremeyiz bunu sen cozmelisin çünkü aileni tanıyan bilen sensin. Bu belkide hayatının en zor dönemi olacak ama bebeğin için dimdik ayakta durmalisin. Rabbim ins güç verir atlatirsin. Ve buraya yepyeni bi konu açıp basligida bebeğim olur. Hakında hayırlısı.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sen ailenin bi evladisin karnindakide senin bi evladin kusura bakmada bi hata yapdin madem sonucuna.katlanicaksn Ortada bi bebek var biraz kzar ama affederler![]()
bu bana verılen 3.ncü hedıye. ıkı kere düşük yaptım ılk evlılıgımde..
E bak yani belkide son şans ona kiymayi düşünme Biran once ailene syle evlilik hazrligina basla hc vakt kaybetme bi dkka bile
Doğru olanın ne oldguna karar verebılsem..
Ben de daha önce hiç evlenmedin sanmıştım. İlk evliliğinde 2 kere düşük yaptın ve yine hamilesin, hem de herşey yolunda. Ve de aklından bebeği aldırmak geçti öyle mi? Etme, eyleme. Bu senin hayatın, bu adamla bir gelecek görmüşsünki bu hatayı yapmaya kadar gitmişsin. Allah sana lutfetmiş bir emanet yollamış. Sakın aldırmaya kalkma. Çık ailenin karşısına güzelce anlat. Ne derlerse desinler, senden vezgeçmezler merak etme. 3 ay 5 ay, 1 sene. Belki umduğun gibi bir tepki bile almayacaksın. Torun herşeyi değiştirir. Ama acilen evlenmen şart. Tek doğru yol bu, daha neyini düşünüyorsun?
temmzn 20sıne beklemek zorundayım. ozmana kadar 11 haftalık olacak. bellı olur mu pekı bıde cok zayf bırı degılım zaten
doğur doğur kalbi atıyosa artık olmaz yani gözgöre göre... insan kendini affetmez... her şey unutulur.... neler gördük insanız her şey yaşanıyo geçiyo gidiyoo..... hatalarda unutulur her şey geçer gider... ama vicdan azabı kötü işte o geçmez diye düşünüyorum....
Olmaz baak ben normalde 68 civarnda kilodym normal.gobegim vardi.azck kola içmekten suan 4 aylik hamileyim hala.ckmadi göbeğim norml gbek var 11 haftada belli olmaz benm 17 de beli olmuyo
cezam bıtsın evlenıcem :) 20 temmuza az kaldı..
doktr muhtemel dogum tarıhını bıle dedı. 8 şubat dedı
Daha boşanmadın mı![]()
Iyms o doktr sn o bebise kiyma direk evlilik hazrli yap
bosandımm cok oldu ama tekrar evlenmem ıcın 300 günün gecmıs olması lazım..