Bugün Görmediğim Meleğimi Kaybettim :((

gulsun_077

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2010
190
0
46
35
Kahramanmaraş
Çok acılıyım hanımlar kime gidip ne söyliyim yandı içim 7+4 günlük bebeğimi kaybettim Rabbim bu acıyı kimselere vermesin nasıl yanıyormuş insanın yüreği çok kötüyüm

Nasıl bir hayal kırıklığı ve acı olduğunu tahmin bile edemiyorum.Allah sabır versin öncelikle..vardır bir hayır muhakkak, içini ferah tut.Hayat uzun,bugün değilse bile bir gün nasip eder..
Sağlıklı hayırlı güzel güzel çocuklarınız olur inşaallah.

cnm acını çok çok iyi anlıyorum bir yıl öncesıne kadar bende 10 haftalık bebegimi kaybetmiştim..içinin nASIL yandıgını çok iyi anlıyorum ama rabbim bir yıl sonra tam bebegimi kaybettigim gün ikinci melegimi emzirmeyi koklamayı nasip etti bana...bol bol dua et cnm ..hepsi geçer ve rabbim kollarını yeni bi melek le donatır inşallah....

İnşallah canım teselliyi bunları düşünerek buluyoruz ama hakikatten çok acıymış Rabbim daha büyük acılardan korusun bizleri Evladınada hayırlı güzel iman dolu huzurlu bir yaşam versin cnm İnşallah banda tez zamanda tekrarırını nasip etsin dua edin bu kardeşinizede

canım çok geçmiş olsun rabbim sana sabır versin aynı acıyı 2 defa yaşadım çok büyük bir acı şimdi yine hamileyim çok korkuyorum kalp atışlarını duyamazsam bu sefer nasıl katlanırım bilmiyorum

canım çok geçmiş olsun rabbim sana sabır versin aynı acıyı 2 defa yaşadım çok büyük bir acı şimdi yine hamileyim çok korkuyorum kalp atışlarını duyamazsam bu sefer nasıl katlanırım bilmiyorum

bu sefer doktor kont hamile kalsaydın cnım ben bir dahaki sefer öyle dşünüyorum 2 kez yaşaman çok acı ama bir annenin bebeğini 3 kez düşük yapması sadece bir teadüftür diyor doktorlar inşallah sende böyle bişey olmaz canım Rabbim hayırlısıyla bebeğini kucağını almayı nasip etsin birda hamileliğe hazır olursam bende doktor kont hamile kalmayı düşünüyorum bu acıyı bir daha yaşamak istemiyorum ama herşeyi Rabbim bilir..

Çok acılıyım hanımlar kime gidip ne söyliyim yandı içim 7+4 günlük bebeğimi kaybettim Rabbim bu acıyı kimselere vermesin nasıl yanıyormuş insanın yüreği çok kötüyüm

öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım Allah sabırlar versin , bende aynı acıyı iki defa yaşadım ilki 12 haftalık ikincisi 8 haftalıktı.şimdi tekrar hamile kalmaya korkuyorum.Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah

öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım Allah sabırlar versin , bende aynı acıyı iki defa yaşadım ilki 12 haftalık ikincisi 8 haftalıktı.şimdi tekrar hamile kalmaya korkuyorum.Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah

çok üzücü canım doktora danış bende öyle yapıcam 2. kez aynı şeyin olmasından korkuyorum Ama mevlam dilerse herşey olur cnm dua edelim

seni çok iyi anlıyorum kızımdan önce ben de 5.haftama girerken düşük yaptım
çok acı Allah kimseye yaşatmasın
kızımın beni çok beklettmedi 1.5 ay sonra tekrar hamile kaldım
inşallah senide meleğin çok bekletmez de bebeğini kucağına alırsın

Allah sabır versin. canım çok üzüldüm :(( umudunuzu kaybetmeyin. arkadaşım 8 aylık hamileyken bebeğini kaybetti. tekrar hamile kaldı. çok korkuyordu aynı şeyi tekrar yaşamaktan. ama şimdi çok güzel bir bebeği oldu. Allah yar ve yardımcınız olsun.

çok üzücü canım doktora danış bende öyle yapıcam 2. kez aynı şeyin olmasından korkuyorum Ama mevlam dilerse herşey olur cnm dua edelim

ben gittim canım doktora.bir sürü test yapıldı, filmler çekildi ama hiçbir şey çıkmadı tüm tahlillerim temiz çıktı, canım sende tekrar hamile kalmadan kontrollerini yaptır öyle hamile kal.Rabbim bir daha yaşatmaz inşallah.

hanımlar yorumlarınız için çok tşk ediyorum inşlh bende hayırlısyla sağlıklı bir şekilde evladımı kucağıma alırım Rabbim yaşatmaz inşlh bir daha böyle bişey Mevlam herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar versin canlar

Allah sabır versin.ben iki kere kayıp yaşadım.şimdi 3.yü hem istiyorum hem korkuyorum.Rabbim daha kötüsünden korusun.umudunuzu yitirmeyin.beslenmenize moralinize dikkat edin.İnşallah isteyen herkesin sağlıklı ve hayırlı evlatları olur.

çok geçmiş olsun canım bende 3 kez düşük yaptım nasıl acı bi durum çok iyi birim sana tek tavsiyem tüm araştırmanı yaptır bi problem varsa yine düşer ALLAH korusun,devlet yapmıyo testleri 3 düşük olması gerek diyo nasılsa bizim canımız yanıyo:( onun için iyi bi dr bul o sana ne kadar bidaha deneyin ilk düşük normal desede sen arastır en ufak bi pıhtılşma bile bebeğini kaybetmene sebeb test yaptırmazsan ne sorun oldugunu nasıl bilcen belki tesadüfen düşmüştür sebebsiz ama tesadüflere falan bırakma işini arkadaşım ALLAH yardımcımız olsun.uzun yazdım ama canın bidaha yanmasın istedim

çok geçmiş olsun canım bende 3 kez düşük yaptım nasıl acı bi durum çok iyi birim sana tek tavsiyem tüm araştırmanı yaptır bi problem varsa yine düşer ALLAH korusun,devlet yapmıyo testleri 3 düşük olması gerek diyo nasılsa bizim canımız yanıyo:( onun için iyi bi dr bul o sana ne kadar bidaha deneyin ilk düşük normal desede sen arastır en ufak bi pıhtılşma bile bebeğini kaybetmene sebeb test yaptırmazsan ne sorun oldugunu nasıl bilcen belki tesadüfen düşmüştür sebebsiz ama tesadüflere falan bırakma işini arkadaşım ALLAH yardımcımız olsun.uzun yazdım ama canın bidaha yanmasın istedim

sağol canım bende artık kesinlikle iyi bir doktor kont hamile kalmayı düşünüyorum 1 defa yaşadım bir daha yaşamak kesinlikle istemiyorum zaten doktorlara artık insan anlam veremiyor senin adınada çok üzüldüm ama 3 düşük doktorlar sadece bir tesadüftür diyorlar inşallah bebeğin olur sağlıkı bir şekilde Rabbim hepimizin yardımcısı olsun güzel kardeşlerim zor durumlar bunlar ama onların bizlere ahirette şefatçi olucaklarını düşünüp mutlu olalım inşallah Mevla Hakkımızda herşeyin hayırlısını versin canlar yorumlarınız beni rahatlatıyor inşlh Anne olmak istiyen bu isteğine çok beklemeden kavuşur Rabbim herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Back
X