- Konu Sahibi gulsun_077
-
canım çok geçmiş olsun rabbim sana sabır versin aynı acıyı 2 defa yaşadım çok büyük bir acı şimdi yine hamileyim çok korkuyorum kalp atışlarını duyamazsam bu sefer nasıl katlanırım bilmiyorum
Çok acılıyım hanımlar kime gidip ne söyliyim yandı içim 7+4 günlük bebeğimi kaybettim Rabbim bu acıyı kimselere vermesin nasıl yanıyormuş insanın yüreği çok kötüyüm
öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım Allah sabırlar versin , bende aynı acıyı iki defa yaşadım ilki 12 haftalık ikincisi 8 haftalıktı.şimdi tekrar hamile kalmaya korkuyorum.Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah
çok üzücü canım doktora danış bende öyle yapıcam 2. kez aynı şeyin olmasından korkuyorum Ama mevlam dilerse herşey olur cnm dua edelim
Çok acılıyım hanımlar kime gidip ne söyliyim yandı içim 7+4 günlük bebeğimi kaybettim Rabbim bu acıyı kimselere vermesin nasıl yanıyormuş insanın yüreği çok kötüyüm
çok geçmiş olsun canım bende 3 kez düşük yaptım nasıl acı bi durum çok iyi birim sana tek tavsiyem tüm araştırmanı yaptır bi problem varsa yine düşer ALLAH korusun,devlet yapmıyo testleri 3 düşük olması gerek diyo nasılsa bizim canımız yanıyoonun için iyi bi dr bul o sana ne kadar bidaha deneyin ilk düşük normal desede sen arastır en ufak bi pıhtılşma bile bebeğini kaybetmene sebeb test yaptırmazsan ne sorun oldugunu nasıl bilcen belki tesadüfen düşmüştür sebebsiz ama tesadüflere falan bırakma işini arkadaşım ALLAH yardımcımız olsun.uzun yazdım ama canın bidaha yanmasın istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?