bugun gorusecektik :(

Haksızsın. Uzatmamalısın. Sadece uyumuş sakin ol. İnsanlar uyur. Gerçekten.
Alışırsın zamanla

Eski sevgilim iyi geceler demeden uyuyakaldığım bir gecenin ertesinde 2 gün trip atmıştı bana. Konunu okuyunca o geldi aklıma, ürperdim

Adamı rahat bırakın, uyusun yahu

yapmayın..çocuğun telefonu kısıkta..sizi aldatmamış başka yere gitmemiş..sadece uyuya kaldığı için trip atmana da gerek yok..acıdım çocuğa belki çok yorgundu kalkamadı..bu durumdan dolayı gitme üzerine..

Aklima benim bir olayim mi getirdin unuverstedeyim ev arkadaslarimla hafta sonu tatil programi yaptik erkek arkadasim aradi ben baska sehirde okuyorum o benim memleketlim dedi ki hafta sonu geliyorum bende kiLari ektim onlar gitti ben evi temizledim sabah erkenden kalktim kahvaltiyi hazirladim ariyorum telefonu ulasilamiyor otobustedir dedim neyse giyindim terminale gittim almaya otobus geldi adam yok sok oldum ariyorum hala ulasilamiyor neyse biraz oyalandim eve dondum sonra tekrar aradim saat 12 olmus tabi kardesi acti yok rahatsizlandida yok hastenedeydikte bir suru yalan ortak arkadaslarimuzdan ogrendim yalan oldugunu tabiki terk ettim birdaha sesimi bile duymadi kizlarda bizi ektin oh oldu sana dediler..anlayacagin erkeklerin bizim kadar hasas dusunmesi imkansiz benim durumunda olsaydin herhalde oldururdun cocuguama inan simdi bu olay beni cok gulduruyor..

Ben misal "uyuyakaldım cnm ya" yı tamamen bahane olarak kullanıyorum çünkü asla uykum o kadar ağır değildir ve mutlaka alarm kurarım. Böyle biri değilse sorun yok, insanlık hali uykusu ağır olanlar olabiliyor :)

Allah aşkına aynı sehirdesiniz. Bu dahi şükür sebebi..
uzatmayın. Kıymetini bilin. Hepimizin başına gelebilir böyle şeyler..
Kızgınlık kıymetin önüne geçmesin.

Onemsenmedigin anlamina gelmez. Saat 10'dan sonra bulusalim demeseydi boyle dusunebilirdin bu problm degil

Buluşmak için hala vaktiniz varmış bazen bende uyuyakalıyorum insanlik hali. üzülmenin manası yok bence buluşalım dediğinde trip atmak yerine buluşsaydın şuan hiç bir sorununuz olmazdı

Hey Allah ım yaaa,çocuk her normail insan gibi uyuya kalmış.Yahu bu kadar sevgili olayını ilahlaştırmayın.Seviyorsa uyumaz,seviyorsa yapar,sev,yorsa şu bu...Ve çocuk sana şimdi çıkalım demiş.Senin istediğin saatte olmaması mı sorun.

bak sen terbiyesize nasıl uyur tez bir galon kahve cezası verile

benim bir arkadaşım vardı üni de normal erkek arkadaşı gece mesaj atmış anlamsız geç saatte, heralde çişe giderken aklına gelmişsin deyip gülüp geçmiştik.

amaann insanlık hali de geç ne dert ediyorsun bunu.. üstüne birde tavır yapmışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…