• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugun gorusecektik :(

tek derdin bu olsun canım.. Bi de indirim beklediğiniz mağaza falan mı vardı 8 9 da merak ettim nere gidiyodunuz:KK53:

1 saat fazladan uyumuş altı üstü. "İnsanlık hali, hoş görülmeli, boşuna trip yapılmamalı" sınıfına giriyor bu konu. :)

Kizlar ya.bugun sabah erkek arkadasimla buluscaktik. Sabah 9 gibi. Uyandim yazdim cvp yok. Aradim cvp yok zaten onun tlfnunun sesi hep kisik olur. Ama buluscagimizda 8 de uyanir beni uyandirir. Napcagimizi konusur giyinir cikariz. Ariyorum ariyorm cikmiyo. Saat 10 oldu ben oldum meraktan. Bisey oldu sandim.
Beyefendi aradi uyuya kalmismis. Hadi simdi cikalim vs dedi yok dedim. Ama cok.kirildim. Cok uzulduuum :KK43:
Sizce bu beni.onemsemedigi anlamina mi geliyo?
Ben erkenden kalkiyorum onu bekliyorum ama o uyuya kalmis oluyo :KK43:
Hala tavirli davraniyorum. Haklimiyim? Uzatmalimiyim biraz daha?
Buluşmanız gereken saatte uyuyakalması, buluşmanız gereken saatte uyuyakaldığı anlamına geliyor. Neden başka anlamlar arıyorsunuz ki altında ? Kendiniz söylüyorsunuz normalde kalkar benide kaldırır diye. Bir kez uyuyakaldı diye bu tavır hoş mu şimdi ?

Yaa uyuyakalsin ne var bunda dert etme kendine bu kadar bekledigm saatler aklima geldi de bi an gerci hala bazen bekliyorum:KK50: dert degl bunlar canm

Sanki nikahınıza geç kalmış. İlişkilerinizi bu kadar yıpratmayın

6 aydır göremiyorum. Daha da 2 ayımız var.Sizin sorun diye yazdığınız duruma imrendim.
İnsanlık hali,uyuyakalmış.
Milletin derdinin altina bennimki dahada beter buda dert mi yada keske benimde oyle olsa ama boyle yorumu yazilmasa ?? Ayni sey benimde basima geldi cunku burda dert mi yaristiriliyor onu cozemedim ben birturlu tamam anladik durumun daha zor o senin problemin istersen ayri baslikta acarsin acmassin.. buda bu kizin hayatindaki problem niye karsilastirma geregi hissediliyor idrak edemedim cevap yazip gecmek yerine.. hani senin durumun onu rahatlatmaz heralde
Bu arada konu sahibi fazla uzatma sabahin korunde uyuyakalabilir insan bu zaten onceden kalkar beni kaldirirdi diyosun saat degil ya adam olabilir boyle bisey keske bulusaydin uzatma bence

Uyanıp Hadi şimdi çıkalım demiş çocuk zaten daha napsın.
Ekmemiş de seni.
Yazık ya.
Çok saçma bir tavrın var.

Milletin derdinin altina bennimki dahada beter buda dert mi yada keske benimde oyle olsa ama boyle yorumu yazilmasa ?? Ayni sey benimde basima geldi cunku burda dert mi yaristiriliyor onu cozemedim ben birturlu tamam anladik durumun daha zor o senin problemin istersen ayri baslikta acarsin acmassin.. buda bu kizin hayatindaki problem niye karsilastirma geregi hissediliyor idrak edemedim cevap yazip gecmek yerine.. hani senin durumun onu rahatlatmaz heralde
Bu arada konu sahibi fazla uzatma sabahin korunde uyuyakalabilir insan bu zaten onceden kalkar beni kaldirirdi diyosun saat degil ya adam olabilir boyle bisey keske bulusaydin uzatma bence

Ben zaten konu sahibine ithafen yazdım.Hakaret yok,saygısızlık yok,forum kurallarına aykırı bir şey yok.
Bu kadar rahatsız olduysanız özel mesajla yazıp konuyu sabote etmeseydiniz.
Yeni üyesiniz,bazı şeyleri zamanla idrak edersiniz.
İyi akşamlar.

Bence normale dönün :)
Sizi ekmemiş ki :)

Kizlar ya.bugun sabah erkek arkadasimla buluscaktik. Sabah 9 gibi. Uyandim yazdim cvp yok. Aradim cvp yok zaten onun tlfnunun sesi hep kisik olur. Ama buluscagimizda 8 de uyanir beni uyandirir. Napcagimizi konusur giyinir cikariz. Ariyorum ariyorm cikmiyo. Saat 10 oldu ben oldum meraktan. Bisey oldu sandim.
Beyefendi aradi uyuya kalmismis. Hadi simdi cikalim vs dedi yok dedim. Ama cok.kirildim. Cok uzulduuum :KK43:

çok büyük dertmiş.

şu yazdığınızı huy edinmiş biri olsa neyse.. ama normalde kendi erken kalkıp bir de sizi arıyormuş diyorsunuz.. ben olsam şunu dert edip buraya yazmaya utanırdım şu durumda.. insanlık hali sonuçta bu kadar kafaya takmayın derim.. :)

Kac zamandir bende uyanamiyorum normalde iki uc saatlik uyku yeter ama sabahlari resmen alarmla didisiyorum insanlik hali ya yazik uyums ohoooooo bu kadar ufak seyleri dert ederseniz isiniz zor

bunda kırılacak hiç birşey yok insanlık hali uyumuş benim ki ben evlerinin kapısına kadar gidiyorum uyuya kalıyor beni yarım saat kapıda beklettiğini biliyorum

Kızım ben lisede deli gibi sevdiğim fekat henüz birbirimize açılmadığımız çocukla, tatlı serin bi yaz sabahı, sabaha karşı 5 gibi buluşup güneş doğmadan ağaçlıkta yürüyüş yapma planı yapmış, bütün gece uyumamış, giyinmiş süslenmiş, olaya yarım saat kala uyuyakalmış insanım.
Yani believe me, değerle hiçbi alakası yok.
O toto uykuya gömüldü mü hakkaten kaldırmak zor oluyo.

Back
X