- 4 Eylül 2014
- 901
- 447
- 73
Nadiren rezil olduğumdan başıma gelen en kötüsü buydu. Eşim ertesi gün sen bana gece ne demiştin anlamadım dedi. Bende kuzenin yazdı yazmamasını söyledim dedim. Haa başka bi kurcalama olayı fln yok yani demi dedi. Bende yoo ne alakası var yaa dedim :) nasıl sinsice tlfnumu alıp geri getirdiğini gördüm dedi yalan söyleme fln. Ne var bee aldıysam sende güvenimi yıkmasaydın dedim..
Vee bana "senin güvenini birgün cidden yıkıcam, o zaman geri dönüşü olmayacak" dedi. Bende "o günü bekliyorum o zaman, o anda umrum dahii olmazsın bil de " dedim. "Kendiside olsam nolcakki o anda sende benim umrumda olmazsın" dedi. Hodri meydan dedim çıktım odadan arkamdan geldi sarılmalar fln.. Aman anlamıyorum eşimi ya. Bi bakıyorum dünyalar iyisi, bi bakıyorum kii cinnet geçirilesi.
Vee bana "senin güvenini birgün cidden yıkıcam, o zaman geri dönüşü olmayacak" dedi. Bende "o günü bekliyorum o zaman, o anda umrum dahii olmazsın bil de " dedim. "Kendiside olsam nolcakki o anda sende benim umrumda olmazsın" dedi. Hodri meydan dedim çıktım odadan arkamdan geldi sarılmalar fln.. Aman anlamıyorum eşimi ya. Bi bakıyorum dünyalar iyisi, bi bakıyorum kii cinnet geçirilesi.
Son düzenleme: