bugun hamile olduğumu öğrendim ama doktorum beni korkuttuu :(

OmurlukDegilSeyirlikOldu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
409
8
26
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

Bugun hamile olduğumu idrar testiyle öğrendim.Şükürler olsun rabbime.

Sonra hemen doktora gittim ultrasonda bebeğin oluşum alanını gösterdi ve kist var dedi.Bazı gebeliklerde bu kistler olabilir dedi ve benden kan tahlili de istedi.Bu kist neyin nesidir korktum bende biraz :( başına hiç böyle bişey gelen var mı ?

gözünüz aydın:) basit bir şeydir umarım. ciddi bir durum olsaydı doktorunuz zaten bisürü şey isterdi. gönlünüzü ferah tutun araştırırken;)

Arkadaşlar merhaba,

Sonra hemen doktora gittim ultrasonda bebeğin oluşum alanını gösterdi ve kist var dedi.Bazı gebeliklerde bu kistler olabilir dedi ve benden kan tahlili de istedi.Bu kist neyin nesidir korktum bende biraz :( başına hiç böyle bişey gelen var mı ?

hayırlı olsun canım belirtin nelerdi ve yumurtlama hesabımı yaptın bilgi veriri msiin biraz..

Arkadaşlar merhaba,

bazı gebeliklerde olabilir dediğine göre endişe edilecek durum yok ama istersen farklı bir doktorada görünebilirsin..

Arkadaşlar merhaba,

merhaba canım,görümcem de hamile kisti varmış ama bebeğe engel değilmiş,sıkıntı etme bişey olmaz Allah ın izniyle

hayırlı olsun canım belirtin nelerdi ve yumurtlama hesabımı yaptın bilgi veriri msiin biraz..

Tabikı canım.
Bu 5. deneme ayımızdı.
Yumurtlama zamanlarımı takip ettim.11.12. ve 13. günlerinde ilişkimiz oldu ve hiç kalkmadım sabah kalkıp banyo yaptım.
O günlerin sonrasında da free takıldık tabi :) benim adetten 10 gün önce başladı belirtiler göğüslerim yandan bastırınca bile acıyordu ve acayip bi kasık ağrısı..Sonra ateş basmaları oldu geceleri çok uyanmaya başladım.Akıntı da keza artışını gözlemledim.Kasık ağrılarım hep devam etti buna rağmen hiç ilaç almadım.Reglimin bugun 3. gecikme günü ve bu sabah test yapıp öğrendim.Rabbim size de en kısa zamanda nasip etsin inşallah.kalp atışını da bi duyayım da o zaman daha çok rahatlayacağım :)

gözünüz aydın:) basit bir şeydir umarım. ciddi bir durum olsaydı doktorunuz zaten bisürü şey isterdi. gönlünüzü ferah tutun araştırırken;)

merhaba canım,görümcem de hamile kisti varmış ama bebeğe engel değilmiş,sıkıntı etme bişey olmaz Allah ın izniyle

çok teşekkür ederim canım.İnşallah bende de bi sıkıntı yaratmaz

Tabikı canım.
Bu 5. deneme ayımızdı.
Yumurtlama zamanlarımı takip ettim.11.12. ve 13. günlerinde ilişkimiz oldu ve hiç kalkmadım sabah kalkıp banyo yaptım.
O günlerin sonrasında da free takıldık tabi :) benim adetten 10 gün önce başladı belirtiler göğüslerim yandan bastırınca bile acıyordu ve acayip bi kasık ağrısı..Sonra ateş basmaları oldu geceleri çok uyanmaya başladım.Akıntı da keza artışını gözlemledim.Kasık ağrılarım hep devam etti buna rağmen hiç ilaç almadım.Reglimin bugun 3. gecikme günü ve bu sabah test yapıp öğrendim.Rabbim size de en kısa zamanda nasip etsin inşallah.kalp atışını da bi duyayım da o zaman daha çok rahatlayacağım :)

benimde 4. ayım ovülosyon testiyle geç yumurtladığımı gözlemledim 21. günümde yumurtluyorum bende 20 21 22 23 sonra tabi öncesindede hergün yaptık keçi boynuzu yediriyordum eşime her akşam ve her sabah pekmezini benimde dün göğüslerim ağırmaya başladı aynen öyle elleyince yanları bile ağırıyor akıntım kahverengi geliyordu 1 hafta öncesi ama o yumurta çatlamasına bağladım ve cuma gününden beri beyaz katımsı bi akıntım var aynı şekilde kasık ağrım ara ara oluyor o akıntıdan sonra bel ağrım başladı v ara ara bacak ağrım oluyor bilmiyorum benim durumum ne şuan adet tarihimi tam bilmiyorum çünkü geçen ay ilk defa adetim 4 gün gecikti normlde hep 30 günde 1 olurdum herhalde yıne şubta 1 veya 2 sinde olurum tabi inşlhhh olmam bu sefer artık :18::18:

Back
X