bugün hamile olduğumu öğrendim ama :((

aycaaaaaaa

can oğluşlarrıımm :))
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2008
5.049
168
173
Bursa
merhaba arkadaşlar..
bu ay spiralimi çıkarmayı düşünüyordum..
çıkarmadan önce bi kan testi yapayım dedim önlem için..
drumda ısrarla gebelikte bakçam dedi ..
bende bakın ama hamile değilim dedim..
meğerse 1 haftalık hamileymişim..
ama olumlu konuşmadı dr. düşer dedi
spiralle hemile kaldığım için sizcede kesin dşer mi?
ya da dış gebelik falan olabilir mi kızlar?
aranızda benim olan varmı?
ALLAH hayırlısını versin diye dua etmekten başka bişey gelmıyor elimden..

Bu konuyla ilgili cok net bi bilgim yok ama daha dun annem boyle bi olayi anlatinca cevap vmek istedim
annemlerin komsusu spiralle korunurken hamile kalmis doktor da cikarmamiz lazim ama bebek dusebilir demis, cikarmislar ama masallah bebege hicbisey olmamis
hamileligi gayet saglikli devam ediyomus

Bu konuyla ilgili cok net bi bilgim yok ama daha dun annem boyle bi olayi anlatinca cevap vmek istedim
annemlerin komsusu spiralle korunurken hamile kalmis doktor da cikarmamiz lazim ama bebek dusebilir demis, cikarmislar ama masallah bebege hicbisey olmamis
hamileligi gayet saglikli devam ediyomus

inş benim de öyle olur cnm ..

Hakkinizda hayirlisi bi arkadasimn ark spiralle tek yumurta ikizlerine hamile kaldi simdi cocuklari 3 4 yaslarinda galiba. Onun disinda benim annem 11 yil once spiralli hamile kaldiki haberimiz yok hamile oldugundan o gun piknige gittik baya agir bisi kaldirmisti ki sonra kanamasi basladi cok fazla olunca doktora gittik hamile oldugunu ogrendk ve dusuk yapiyosn dedi bi kac gun yatti ama kontrole gittiginde dusmus demisti doktor. Bide yengem spiralli hamile kalmisti premature dogum yapti kizi 15 yasinda simdi kismet isi. Allah hakkinizda hayirlisini nasip etsin

Hakkinizda hayirlisi bi arkadasimn ark spiralle tek yumurta ikizlerine hamile kaldi simdi cocuklari 3 4 yaslarinda galiba. Onun disinda benim annem 11 yil once spiralli hamile kaldiki haberimiz yok hamile oldugundan o gun piknige gittik baya agir bisi kaldirmisti ki sonra kanamasi basladi cok fazla olunca doktora gittik hamile oldugunu ogrendk ve dusuk yapiyosn dedi bi kac gun yatti ama kontrole gittiginde dusmus demisti doktor. Bide yengem spiralli hamile kalmisti premature dogum yapti kizi 15 yasinda simdi kismet isi. Allah hakkinizda hayirlisini nasip etsin

bayanlar bırsey sorucam benım bır ılıskım oldu bırkere oldu mallesf bır ay gectı ustunden adet oldum adetten sonra kan testı yaptırdım 0.01 cıktı sızce gec döllenme ıhtımalı varmı

bayanlar bırsey sorucam benım bır ılıskım oldu bırkere oldu mallesf bır ay gectı ustunden adet oldum adetten sonra kan testı yaptırdım 0.01 cıktı sızce gec döllenme ıhtımalı varmı

Gec dollenme olursa adet olmazdiniz ve biraz gecte olsa ogrenirdiniz eger iliskiden sonra adetolduysaniz ve iliskinin uzernden 1 ay gecmis ve test negatif cikmissakesinlikle gebe degilsiniz diyedusunuyorum

Gec dollenme olursa adet olmazdiniz ve biraz gecte olsa ogrenirdiniz eger iliskiden sonra adetolduysaniz ve iliskinin uzernden 1 ay gecmis ve test negatif cikmissakesinlikle gebe degilsiniz diyedusunuyorum

evet aynen oyle oldu su sıralar bıraz sıkıntılıydı donemımız bunun ıcın dusunmedık ertesı gun hapıda kullandım ustune ustelık

yorum için tşk.. hayırlısı artık.. zaten çokaz pembe bir leke geldi sanırım ayrılıyoruz :(

merhaba arkadaşlar..
bu ay spiralimi çıkarmayı düşünüyordum..
çıkarmadan önce bi kan testi yapayım dedim önlem için..
drumda ısrarla gebelikte bakçam dedi ..
bende bakın ama hamile değilim dedim..
meğerse 1 haftalık hamileymişim..
ama olumlu konuşmadı dr. düşer dedi
spiralle hemile kaldığım için sizcede kesin dşer mi?
ya da dış gebelik falan olabilir mi kızlar?
aranızda benim olan varmı?
ALLAH hayırlısını versin diye dua etmekten başka bişey gelmıyor elimden..

annem de spiralle hamile kalmıştı ve bebek düşmüştü. allah hayırlısını versin.

peki anneniz düşerken mi farketti, yoksa farkedip spiralini çıkarıp öylemi düşürdü?

ben o zaman küçüktüm ama hatırladığım kadarıyla testi yaptı pozitif çıktı. sonra doktora gitmişti. doktora gittiğinde ölü olduğunu öğrendi. spirali hiç çıkarmamıştı. sonra kürtaj olurken çıkarılmıştı.

Back
X