Bugun hamile oldugumu ogrendim

sglsezer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2017
62
16
3
28
Arkadslr bugun hamile oldgumu ogrndm. 1hafta falan gecikti adetim bende test yaptim cift cizgi ama birisi biraz silik cikti. Henuz 19 yasindayim ve iki yillik evliyim pek fazla evllik ve gebelik konusunda bilgim yok bana biraz tavsiyelrinz vr mi. ?

Tsk ederm allah razi olsun. Karnimda hafif agrilar var sizce neden olabilir?

Arkadslr bugun hamile oldgumu ogrndm. 1hafta falan gecikti adetim bende test yaptim cift cizgi ama birisi biraz silik cikti. Henuz 19 yasindayim ve iki yillik evliyim pek fazla evllik ve gebelik konusunda bilgim yok bana biraz tavsiyelrinz vr mi. ?
Gec dollenme.olmus canim ondan siliktir.Yani gebelik cok yeni suan.Kan testi yaptirdin mi canim ?

Yok ablam yaptirmadim kan hastaligim var hemofili ama henuz tam teshis konulmadi. Bende bisi cikacak bi sorun olacak diye. Hastaneye gitmeye korkuyrm diyebilrm

Ya karin agrisina baktim da dusuk tehlikesi falan diyor birazda ondan korktum

Ya karin agrisina baktim da dusuk tehlikesi falan diyor birazda ondan korktum
Canim hayirli olsun oncelikle ama hemen kan testi yaptir mutlaka. Ben ilk hamileligimde de adet agrisi cektim durdum saniyorum ki adet olcam meger bebis kendine yer aciyomus:)

Sonra kalbi durdu bebegimin, 4 ay felan oluyor.

Dun bende yeniden hamile oldugumu ogrendim:)

Agrilarim yine var ama ben agridikca seviniyorum:) epey surecek o agrilar merak etme. Ama kan testi yaptir mutlaka. Testini paylas bi de bakalim

Bu arada kan hastaligi demissin kan testiyle kesinlestirdikten sonra doktora git hemen bende kan pihtilasmasi cikti doktorumu aradim hemen aspirine basla dedi. Belki senin de kullanman gerekiyodur

Yok ablam yaptirmadim kan hastaligim var hemofili ama henuz tam teshis konulmadi. Bende bisi cikacak bi sorun olacak diye. Hastaneye gitmeye korkuyrm diyebilrm
Canim kan testi sart hemen git.Ins bir sorun cikmaZ Allah"in izniyle.Agrilar normal suan.Karnin cokmu agriyor ?

Cok fazla degil cok sukur hafif kasiklarimda sizlama var. Ama bende hic mide bulantisi bas donmesi flan yok oyle olmasi gerkmiyot muydu :)

Dr dan hamilelikte kacma canim. Korkularinla yuzles. Testlerini falan yaptir. Kanama leke olmadigi surece de ben hic aklima dusugu getirmedim. Benim de agrilarim oluyor zaman zaman. Dayanilmaz degil tabi. Cok gencsin. Umarim istedigin bi hamileliktir. Pozitif dusunmeye calis.

Ablam bende kan pihtilasmiyor tam tersi kanim cok fazla sivi. Bu dogum da sikinti olur mu onu merak edyrm daha cok. Bana degl de bebgime bisi olmasini asla istemem.

Onun icin yapmak zorundayim. Benim en buyuk hayalim anne olmak ve istedgm sekilde onu yetistrmkti. Bi sikinti ciksin ve ona zarar gelsin istemiyrm.

Hayrılı olsun canım bende 19 yasındaym 9 aylık evliyim 8 haftalık hamileyim:KK24: Rabbim sağlıkla kucağna almayı nasip etsin İnsaAllah, kan testini yaptr saglık ocagna en kısa zamanda, doktora gittiğin zaman soylerisn boyle bi hastalığım var diye doktor gerekli önlemi alır İnsaAllah korkma Allah var herşey var :KK200:

Ayy ne guzel.mevlam sana da hayirlisi ile kucagina almayi nasip eder insallah.. Allah razi olsun senden. :) :KK200:

Testim boyle cikti .

Eklentiler

• IMG-20170206-WA0000.webp
    IMG-20170206-WA0000.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 88
Back
X