Bugün Hayatımın En Kötü Günü (yardım edin)

Üzülecek olan o olsun. Simdi zevki sefa yasiyor, onunla bununla yatiyor. Ama zamanla ici cürüyecek, ve birgün uyandiginda etrafinda onu gecelik degil, ömürlük seven kimse olmadigini anlayacak ve senin su an yasadigin o boslugu yasayacak. Aranizda ki fark: O bu boslugu ömür boyu yasayacak, sen ise simdilik.

Yarindan tez "bugün mutlu olmaya devam edicem" de kendine. Madem bu cocuk yillarini calmis,halen de calmasina izin verme! si***tir et. bi kitap vardi, "fu*k it" diyip dur. RAHATLAYACAKSIN!

Bu akşam içi boşalmış değnek gibi hissediyorum. Bir şeyler beni yere doğru bastırıyor, çatırdıyorum.

Beni aldattı.

Ölmedim. Yaşamıyorum. Arada bir yerdeyim. Bir kurtulmuşluk var aynı zamanda içimde. ''Ya daha geç fark etseydim'' diye düşündüm uzunca. Hakikaten belki bu, hayatımın en yaralayıcı bu günü ve hatta sırf bu yüzden, şimdi, bu gece benden yepyeni bir ''ben'' yaratacak.

Üşüyorum.Bunu ilk yaşayan ben değilim biliyorum.İçimdeki güçlü kadını bulmaya ihtiyacım var. Bana en mutsuz günlerinizde, en dayanılmaz gecelerinizde nasıl mutlu olabildiğinizi anlatmanıza ihtiyacım var.

Lütfen.

*Yukarıda yazdıklarım bu duygularla yazabildiğim en iyisiydi. Daha açık yazmaya ve içimde ne varsa atmaya çalışmaya karar verdim.Bu yüzden konumu güncelliyorum.Uzun metinleri okumak istemeyenler burada bırakabilir.

''O'' diye hitap edeceğim, eski sevgilime. 2.5 yıldan fazladır birlikteyiz. Toplamda 1.5 yılı aynı şehirde 1 yılı ayrı şehirlerde geçirdik. Tüm zorluklara, mesafelere, benim soğuk ve utangaç biri olmama, ona zamanla uyum sağlamak için göstermek zorunda kaldığım gayretlere ve onlarcasına rağmen ben ona sarılmıştım. O da ilk zamanlar öyleydi. Bana aşıktı.Gözleri parlıyordu. Bana sarıldığında heyecandan ölüyordum. Ve ama fakat beni hiç anlamıyordu, düşünce dünyamı, hislerimi... benden çok başkaydı. Ama zaman çözer dedim.Bu güvenilir adam, bu güzel koku vazgeçilmezdi.

Zamanla benden sıkılmaya başladı.Kaba birine dönüştü, benden sevgimi belli etmemi isterdi hep, elimden geleni yaptım.Tam başardım derken ilgimden bıktı.Seviyorum dedi. Ama bir şeyler vardı.Olumsuz bir his.

Yurt dışına taşınma kararı aldım.Zorunluluktan.Uzakta yapamayız dedi, sen çok üzülürsün, unut beni dedi.Unut ne demek! Beni sevmiyor musun ?, dedim, seviyorum, dedi.Ben ağladım o sarıldı.Ben sordum, seviyorum dedi.

Üzerinden 2 hafta geçti geçmedi. Benim yakın dostlarım ve ''O'' kamp yapılan bir festivale gittiler. Çok önceden planlanmıştı. Elbette gezmeye, eğlenmeye hakkı vardı erkek erkeğe kalmaya da ihtiyacı.

Yolda aradı hep. Hemen ''seni özledim bile'' lafını da işittim.Sevindim.

Sonra bir kez ben aradım gece.İçime doğdu işte. Aradım kapalı. Sonra açıldı meşgule atıldım.Saatler sonra aradı. Berbat davrandı.

Arkadaşlarım şehre geri döndüğünde o gelmedi. Neredesin dedim, yalan söyledi.

Bir kızla tanışmış. Benle konuştuğu günlerde kızla defalarca birlikte olmuş. Yakın arkadaşım sabah onları birlikte uyurken bile görmüş.Öylesine biriyle.Benim sevgilim.Benim canım, başka birine sarılıp uyumuş.Saatlerce sevişmiş.

Daha fazla yazamacağım.

Nasıl atlatırım?

Canim ben de ayni boyle karaktersiz bir insan yuzunden hayattan sogumustum, bir daha asla kimseye guvenemem saniyordum. Ama zaman ve karsina cikacak dogru insan sana herseyi unutturuyor. Suan yapman gereken sey, o malum sahsi telefonundan, sosyal medya hesaplarindan engellemek, ortak arkadaslarinizi da sana onun hakkinda hicbir sekilde bilgi vermemesi icin tembihlemek ve onu asla hicbir sekilde takip etmemek, bilgi almaya calismamak. Allaha havale et ve onune bak. Merak etme Allahtan korkan kuldan utanan insanlar da var. Dualarim seninle :)

Canım benim malesef bu duyguyu bir çoğumuz yaşadı. Tepkin çok normal. Bende senin gibi kalakalmistim. Zamanla iyileşiyorsun. Güzel bir tecrübe olmasa da artık daha güçlü olacaksın ve doğru insan hayatına girdiğinde bu tip insanları hatırlayıp mutluluğuna daha çok sarılacaksın
Size kesinlikle katiliyorum ne guzel ifade etmissiniz..

Birçok kez hem de.Tek tesellim evet, evli değilim, çocuğum yok. Ama hayatımdan günler çaldı, benden ben çaldı.

Bu bakış açısı sizi iyice dibe çeker. Aynı şeyi yaşamış biri olarak söylüyorum. Bitip giden ilişki sizden çalınmış günler değildir. Size iyi kötü bir şeyler katmış bir tecrubedir. Böyle bitsin istemezdiniz elbette bu hoş değil ama yaşandı, geçti ve bu hissettirdikleri bitecek. Bu ilişkiden önce farklı biriydiniz, ilişki sizi yoğurdu büyüttü ve şimdi olduğunuz kişiye, hayata yöneltti. Bunlara odaklanın. Kendinizden memnun musunuz, yanlış olduğunu düşündüğünüz şeyler var mı düşünün ve daha iyisi olmaya bakın. Geçip giden günlere kayıp gözüyle bakarsanız çok daha zor atlatırsınız bu günleri. Kendinize haksızlık etmeyin.

Yo, objektif düşüncelerinizi söylediğiniz için çok daha teşekkür ederim. Bilmiyorum ama gerçekten çok acı çekiyorum. Siz atlatma sürecinde neler yaptınız? Neler size iyi geldi mesela ?
Zaman en iyi ilaç. Bir de ben hatırladığım kadarıyla acıyı dibine kadar yaşayıp öyle unutmuştum.Yani günlerce,gecelerce ağlamıştım sonra birden geçmişti. Tabi benim biraz melankolik bir yanımda var. Severim acı çekmeyi. Acı çekmenin tadını çıkarmıştım denebilir ;) sonra geçti gitti. Şimdi kızıyorum kendime.. o değmeyen mendebur için gözyaşı döktüm diye

Çok üzüldüm gerçekten, çok kötü bir durum ve benim şu hayatta yaşamaktan çok korktuğum bir şey bu anlattıların, keşke yanında olup sana teselli, bir dost olabilseydim, inan çok isterdim sana yardımcı olmak.:KK43:

Çok üzüldüm gerçekten, çok kötü bir durum ve benim şu hayatta yaşamaktan çok korktuğum bir şey bu anlattıların, keşke yanında olup sana teselli, bir dost olabilseydim, inan çok isterdim sana yardımcı olmak.:KK43:

Teşekkür ederim, yanımdaymışsınız gibi hissettim :) Sizden ricam asla sırtınızı birine yaslamayın. Artık hep ''acaba'' kafasıyla yaşanması gerektiğinden eminim.

Seviyorsun onu ve icin aciyor bu yuzden.ama zamanla bu aci gececek neyseki evli degilsin evliligi bitirmek cok daha zor.simdi duygusalsin boyle dusunuyorsun ama dusunsene o seni dusunmemis aldatmis sen de onemseme ona gerekenden fazla deger verme karsina daha degerli bir insanin cikmasini bekle

Aldatan kendi aldanır. İhanet kimseye mutluluk getirmez ki. Şükret ki cinsel ihtiyaç adı altında kendini yerin dibine gömebilen bir adamdan kurtuldun. Hiç tanımadığı insanlarla birlikte olanlarda iyi cesaret ha. Hasta mıdır nedir korkmuyorlarda.

Bu akşam içi boşalmış değnek gibi hissediyorum. Bir şeyler beni yere doğru bastırıyor, çatırdıyorum.

Beni aldattı.

Ölmedim. Yaşamıyorum. Arada bir yerdeyim. Bir kurtulmuşluk var aynı zamanda içimde. ''Ya daha geç fark etseydim'' diye düşündüm uzunca. Hakikaten belki bu, hayatımın en yaralayıcı bu günü ve hatta sırf bu yüzden, şimdi, bu gece benden yepyeni bir ''ben'' yaratacak.

Üşüyorum.Bunu ilk yaşayan ben değilim biliyorum.İçimdeki güçlü kadını bulmaya ihtiyacım var. Bana en mutsuz günlerinizde, en dayanılmaz gecelerinizde nasıl mutlu olabildiğinizi anlatmanıza ihtiyacım var.

Lütfen.

*Yukarıda yazdıklarım bu duygularla yazabildiğim en iyisiydi. Daha açık yazmaya ve içimde ne varsa atmaya çalışmaya karar verdim.Bu yüzden konumu güncelliyorum.Uzun metinleri okumak istemeyenler burada bırakabilir.

''O'' diye hitap edeceğim, eski sevgilime. 2.5 yıldan fazladır birlikteyiz. Toplamda 1.5 yılı aynı şehirde 1 yılı ayrı şehirlerde geçirdik. Tüm zorluklara, mesafelere, benim soğuk ve utangaç biri olmama, ona zamanla uyum sağlamak için göstermek zorunda kaldığım gayretlere ve onlarcasına rağmen ben ona sarılmıştım. O da ilk zamanlar öyleydi. Bana aşıktı.Gözleri parlıyordu. Bana sarıldığında heyecandan ölüyordum. Ve ama fakat beni hiç anlamıyordu, düşünce dünyamı, hislerimi... benden çok başkaydı. Ama zaman çözer dedim.Bu güvenilir adam, bu güzel koku vazgeçilmezdi.

Zamanla benden sıkılmaya başladı.Kaba birine dönüştü, benden sevgimi belli etmemi isterdi hep, elimden geleni yaptım.Tam başardım derken ilgimden bıktı.Seviyorum dedi. Ama bir şeyler vardı.Olumsuz bir his.

Yurt dışına taşınma kararı aldım.Zorunluluktan.Uzakta yapamayız dedi, sen çok üzülürsün, unut beni dedi.Unut ne demek! Beni sevmiyor musun ?, dedim, seviyorum, dedi.Ben ağladım o sarıldı.Ben sordum, seviyorum dedi.

Üzerinden 2 hafta geçti geçmedi. Benim yakın dostlarım ve ''O'' kamp yapılan bir festivale gittiler. Çok önceden planlanmıştı. Elbette gezmeye, eğlenmeye hakkı vardı erkek erkeğe kalmaya da ihtiyacı.

Yolda aradı hep. Hemen ''seni özledim bile'' lafını da işittim.Sevindim.

Sonra bir kez ben aradım gece.İçime doğdu işte. Aradım kapalı. Sonra açıldı meşgule atıldım.Saatler sonra aradı. Berbat davrandı.

Arkadaşlarım şehre geri döndüğünde o gelmedi. Neredesin dedim, yalan söyledi.

Bir kızla tanışmış. Benle konuştuğu günlerde kızla defalarca birlikte olmuş. Yakın arkadaşım sabah onları birlikte uyurken bile görmüş.Öylesine biriyle.Benim sevgilim.Benim canım, başka birine sarılıp uyumuş.Saatlerce sevişmiş.

Daha fazla yazamacağım.

Nasıl atlatırım?
Canim yasadigin zor vir durum allah daha beterinden saklasin.malesef olum gercegi varken cokta takilmamak lazim bazi seylere lutfen kendine iyi davran

İki kez aldatıldım bıraktılar evlendiler geri döndüler ben kabul etmedim. Çünkü bi anlamları kalmamıştı. Ha acısını unutmadım ders aldım ve hayatıma devam ettim. Geri döndüklerinde kabul etseydim kendime eziyet olurdu çünkü hiç birşey eskisi gibi olmuyor hissetmiyorsun buz gibi oluyorsun kapatmışsın bişeyleri boşver et geç. Yeniye güzelliklere yer aç onu düşünerek harcadığın her vakit hayatından giden bir parça geri dönmez.

Sağlam karakterli değilmiş, ömür geçmezmiş bununla de, bil ki kararın doğru. Geçmişte yaşanan herşey de meğer yalanmış, meğer beni hiç sevmemiş gibisinden de kendine eziyet etme ( eğer ediyorsan) yıllarımı çaldı falan diye kanatma yaranı iyice bence. Onu unutman için tüm geçmişini karartmana gerek yok. Kendine acırsın yoksa hiç gerek yok. Zaten fikir ayrılıklarınız varmış, uzak mesafede ilişki yürür mü yürümez mi derken o da zora gelememiş, zayıf karakterini belli etmiş. Bunun da vadesi bu kadarmış. Acını yaşa bunun insanca olduğunu ve geçeceğini bilerek.

Tarzini değiştir hemen kuaföre git inan iyi gelebilir.Yeni kiyafetler al,bakimini ihmal etme.Sporunu yap.
Bunları sana dönmesi için yazmiyorum kirilan özgüveninin yerine gelmesi icin kendini sakin salma.
Hüzünlü şarkılar dinleme, unutma bunu yaşayan ilk kişi sen değilsin.
Sen özelsin ve degerlisin kiymetini anlamayanlar utansin.
Ve sakin onu affetme..

Back
X