• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugün hayatin kabusunu yasadim

geçmiş olsun shock ne şok dimi

sanırım arkadaş yurt dışından ben cidden shocku farklı bir şey sandım

Shocktayim shochktasin shocktalar...

Araba kullanirken cantaya bakmak nedir ya? Cok onemliyse cek kenara oyle bak. Araba kullanmak sorumluluk isidir. Ya insaata degil de insanlara carpsaydin? Ailen o zaman da gulecek miydi acaba?

Çok şımarık buldum sizi. Aileniz sizin arkanızı topluyor siz bana güldüler erkek arkadaşım SHOCK umu geçirdi diyorsunuz. Madem öyle erkek arkadaşınız alsaydı kazayı üzerine....

Kelime hatalarını arkadaşlar yeter kadar söylemiş anlayan anlar. Ayrıca 1 aylık ehliyet sahibi olarak Nasıl bir özgüven ki araba çalışırken yola değil çantana bakıyorsun. Orada bir insan da olabilirdi. Bir insanın canı bu kadar mı değerli. Bu kadar gamsız ve şımarık gelen nesil yüzünden dünya bu hale geldi

aile ortami bilmediyniz icin ve bunun icinde gercekten insan kacacak sevgi ariyor insan ... ben sadece bunu demek istiyorum bir insan evlenip ayrilinca hayatin shockunu burdan yasar sonra aile evine girince tavirlar shock üzerine shocku yasatir... herkez burda yazilanlara bakiyor ben sevgiden bahsediyorum insanin yanlizligi ve tavir acidan sen git kaza yap sonra o acisini aile yüz ifadesindeki gülücükleriyle seyretsemiydim ne yapsaydim pekki...

Çok şımarık buldum sizi. Aileniz sizin arkanızı topluyor siz bana güldüler erkek arkadaşım SHOCK umu geçirdi diyorsunuz. Madem öyle erkek arkadaşınız alsaydı kazayı üzerine....

Katiliyorum. Oyle bi iznenim yaratti.
Maddi hasar olustuysa cevreye, onuda annesi mecbur öduycek. Kazayi yapan o oldu. Uzerine aldi kazayi. Ama yine sevgili kahraman olur. Annesi gil konu sahibine kizsa anlardim bu aglamalari feryat figanlari. Ama gulmusler, hic bi sorun gormemisler. Bu insani rahalatir ya, benmi yanlis biliyorum.
Pekte panige gerek yokmus diye insan bi rahatlar annesi " kzim uzuldugun seye bak" dediginde.

Kesin kizsalardi bagirip cagirsalardi yine bir derdim varda karsilasirdik konu sahibiyle. " annem babam benim kalbimi kirdi şok gecirirken dahada uzerime geldiler, cok anlayissizlar' diye

Shock üzerine shock yaşatır insana bu bdv haklısın konu sahibi ben bile burda shock üzerine shock oldum

oof canim zaten sikkin sizde üzerime gelmeyin lütfen bu konuyu actigim icin özürdilerim sizden bir kelimeyi takilmaniz hic biseyi degistirmicek tekrardan özürdilerim bu olayi paylastigim icin

Katiliyorum. Oyle bi iznenim yaratti.
Maddi hasar olustuysa cevreye, onuda annesi mecbur öduycek. Kazayi yapan o oldu. Uzerine aldi kazayi. Ama yine sevgili kahraman olur. Annesi gil konu sahibine kizsa anlardim bu aglamalari feryat figanlari. Ama gulmusler, hic bi sorun gormemisler. Bu insani rahalatir ya, benmi yanlis biliyorum.
Pekte panige gerek yokmus diye insan bi rahatlar annesi " kzim uzuldugun seye bak" dediginde.

Kesin kizsalardi bagirip cagirsalardi yine bir derdim varda karsilasirdik konu sahibiyle. " annem babam benim kalbimi kirdi şok gecirirken dahada uzerime geldiler, cok anlayissizlar' diye
Evet anne baba ne var bunda diye gülmüşler. Belki de hali cok komikti kedi yavrusu gibi. Ama yine kahraman sevgilisi oldu. :KK47::KK20:

sen şaka mısın ya.. harbi harbi normal mi bu diyalog diyor o_O

bu konuyu nasil silebilirim cunku yanlis anlasilma oldu o yuzdende kendimi ifade edemedim

Bugun az kalsin senin gibi bir kiza carpiyordum, tak diye onume kirdi, ayni anda frene ve kornaya nasıl yukendim anlatamam, ayni sekilde arkamdan gelen adamcagiz da... neyse ucuz atlattik, ama kiz hayatinin shock unu yasamis olacak ki ziril ziril agladi, kizamadik bile, devam edemeyecegim diyip babasini aradi, babasi da ne halin varsa gor dedi (agzina saglik) her neyse, hepimiz acemi olduk, zaten hakimiyetiniz yok bi de telefonla cantanizla makyajinizla ugrasmayin da baskalarinin canina malina kastetmeyin.

Back
X