Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Shocku kafeteriyada atarsin
Ben de shocka girdim ve kafeteriyada bilem atamadım .Meşkul de edemiyorum kendimiBu shocktan çıkamaz :))
Çok şımarık buldum sizi. Aileniz sizin arkanızı topluyor siz bana güldüler erkek arkadaşım SHOCK umu geçirdi diyorsunuz. Madem öyle erkek arkadaşınız alsaydı kazayı üzerine....
Zengin olmak önemli zengin olunca shock olup kafeteriyaya gidersin. Ama fakir olsan Allah korusun şok olursun filanZenginlik böyle birşey galiba . Kaza yapıyorsun ailen gülüyor![]()
Evet anne baba ne var bunda diye gülmüşler. Belki de hali cok komikti kedi yavrusu gibi. Ama yine kahraman sevgilisi oldu.Katiliyorum. Oyle bi iznenim yaratti.
Maddi hasar olustuysa cevreye, onuda annesi mecbur öduycek. Kazayi yapan o oldu. Uzerine aldi kazayi. Ama yine sevgili kahraman olur. Annesi gil konu sahibine kizsa anlardim bu aglamalari feryat figanlari. Ama gulmusler, hic bi sorun gormemisler. Bu insani rahalatir ya, benmi yanlis biliyorum.
Pekte panige gerek yokmus diye insan bi rahatlar annesi " kzim uzuldugun seye bak" dediginde.
Kesin kizsalardi bagirip cagirsalardi yine bir derdim varda karsilasirdik konu sahibiyle. " annem babam benim kalbimi kirdi şok gecirirken dahada uzerime geldiler, cok anlayissizlar' diye