• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün hayattan ne öğrendiniz?

Bunu midem kaldırmaaaz :64:
Naptı ki sana?

Sorumsuzun teki ya (actigim konuya bakarsan anlarsin) ve bu sabah ayrildik. Az once aradim, bayagi bi hakaret etmistim, amacim barismak bile degildi, sadece siddetli ayrilmayalim diye aradim. Herneyse, baktim konusuyor da konusuyor "ne yapmissim falan filan", daha ne yapicaktin dedim bende yeniden bi saymaya basladim tabi :17: Bunun icin mi aradin dedi, bisi diyormusun dedi, yok dedim iyi hoscakal dedi, ok dedim bende. Sonra bana kapat telefonu diyor, yok diyorum, bagirmaya basladi, sonunda kapadi teli iste :47: :47:
Cocuksa seyler iste...

Nişanlımın dengesiz ve herzaman gereksiz yere bana annekuzusu gibi en ufak şeyde annesini savunacağini ve beni tüplere bindirceğini öğrendim. :26:

Nişanlımın dengesiz ve herzaman gereksiz yere bana annekuzusu gibi en ufak şeyde annesini savunacağini ve beni tüplere bindirceğini öğrendim. :26:

:19::19::19:Çok kızıyorum böyle anne kuzusu olanlara. Valla git annenle yaşa diyesim geliyor. Annem büyüğümdür, saygım sevgim sonsuz ama bu kadarı da fazla:)

Son düzenleme:
Ne olursa olsun kcan bile olsaaa arayaaaa sinir koycaksinnn fasla yuz goz olmicaksinnnn:1:

çok taviz verdim ben çok kaybettim bu yüzden aman kızlar siz yapmayın aynı hatayı gerçekten bunlar değeri hak etmiyolar her an sizi kaybedecekmiş gibi hissettirin

Back
X