- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
canım geceye gerek yok.Yok izlemedim de paraben den mi bahsediyorlar acaba?
Gece senin için tekrar izleden açar izlerim olar mı?
Ay dur o linkte jurinin karşısına çıktığı kısım yok. bekle buluyorum hemen.Yok izlemedim de paraben den mi bahsediyorlar acaba?
Yok izlemedim de paraben den mi bahsediyorlar acaba?
Ama bi şey demedi ki bi şeyler dedi. Bence bi şeyler daha var. Kadının instagramına yazsak söylemez mi ki acabagoogle'a bebek şampuanının içine diye yazınca gerisini doğum kontrol hapı diye tamamlıyor.
ama ben sağlıklı olacağını düşünmüyorum.
Evet işte onu öğrenmek istiyorum ben.Kemal'le ivana birlikde değiller,Kemal yeni evlendi canım :) ivana erkek gömleği nasıl kombin edilir diye göstermek için almışlar birlikde,şampuanın içine konanı Zeynep söylemedi zaten üstü kapalı geçti.
Ay evlendimi kemal doğulu.Kemal'le ivana birlikde değiller,Kemal yeni evlendi canım :) ivana erkek gömleği nasıl kombin edilir diye göstermek için almışlar birlikde,şampuanın içine konanı Zeynep söylemedi zaten üstü kapalı geçti.
Köpürmemesi daha iyi. İçinde kimyasal yok demek oluyor bu.Sonrasında bebe şampuanı deyince direk ilgimi kaybettim, çünkü hiç sevmem köpürmez
Evet canım :)Ay evlendimi kemal doğulu.
Yok yahu evlense duymazmıyız kimle evlendiEvet canım :)
Eee o kadar araştırdım karısını göreyim diye ama hiç bi şey bulamadım. Bırak karısını görmek, küçücük bi haber kırıntısı bile bulamadım evlendiğiyle alakalı.Evet canım :)
Evet bende bulamadım hiç bi şey.Yok yahu evlense duymazmıyız kimle evlendi
Canım programda dinledim geçen gün sevgili eşim vs konuştuYok yahu evlense duymazmıyız kimle evlendi
Yok yaw şaka gibi bişeydir olsa bütün türkiye duyardıCanım programda dinledim geçen gün sevgili eşim vs konuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?