Sağolun hocam sizlerden dua da isteyeceğim ben de mesleğime kavuşayım diye kaç senedir atanmaya çalışıyorum ama olmadı geçen 2 sene düz memuriyet için alım çok az oldu ve puanım çöpe gitti hayırlısı bakalım şimdi kpss için kendimi motive etmeye çalışıyorum..
amin inşallah arakan ne?Bugün bir vakıf aracılığı ile Arakan a bağışta bulundum. Allah kabul etsin
zekatınızı verdiniz heralde ya da fitrenizi ben de ALLAH nasip ederse ünv okuyan kardeşime vereceğim zaten ona düşüyor durumu olmadığı ve babam da vefat ettiği için inş durumu iyi olanlar fakirleri bulabilir yardımcı olabilir ramazan paketleri falan ya durumumuza çok şükretmek lazımBugün bir vakıf aracılığı ile Arakan a bağışta bulundum. Allah kabul etsin
resimleri gördüm ya Müslümanlar dünyanın her yerinde öldürülüyor şehit ediliyor mısırdakilere zaten üzülüyoruz suriye aynı akın akın geliyorlar can korkusuna evlerini barklarını bırakıp ALLAH daha kan dökülmesine izin vermez inş Müslümanlar hor görülüyor hep cahil görüldüklerinden ALLAH BİZİ KORUSUN TÜM MÜSLÜMAN ALEMİNİBugün bir vakıf aracılığı ile Arakan a bağışta bulundum. Allah kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?