Bugün ki ovulasyon testim

Eslemsri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2021
95
13
3
29
Ovulasyon testime bakar mısınız

Eklentiler

• IMG_20210729_162008.webp
    70,7 KB · Görüntüleme: 29
Benim yumurtlama mi olmuş şuan. Yeni evliyim anlatır mısınız biraz
Şu an yumurtlama dönemine girdiniz, yumurtan çok yakın bir zamanda çatlayacak demek istiyor testiniz. (içi sıvı dolu bir kese var yumurtanız burada bulunuyor, bu kese yeterli olgunluğa ulaştığında yırtılıyor ve yumurta tüplerin ucundaki saçaklar yardımıyla tüp içine çekiliyor.)Cinsel ilişkiyi sık tutun şu önümüzdeki 1 haftada. Yumurta çatladığında tüplerde sperm bekliyor olsun yani.

Yumurta çatlayinca ilişki öneriliyor mu. Yoksa yumurtlama görünce mi ilişki olacak

Yumurta çatlayinca ilişki öneriliyor mu. Yoksa yumurtlama görünce mi ilişki olacak
Aslında hamilelik için en makbul olanı her iki günde bir olan cinsel ilişki. Böylelikle yumurtlamayı yakaladım mı yakalamadım mı olmuyor çünkü tüpte her türlü sperm hazır bekliyor oluyor. Siz bugünden itibaren mutlaka başlayın ilişkiye, şu bir hafta içinde de devam edin düzenli aralıklarla. Hatta devam edebiliyorsanız adete kadar gidin. Test silikleşmeye başlayınca yumurtanın çatladığını oradan anlarsınız.

Günde iki kez test yapsam olur mu?. Kaç saat öncesi sıvı alımı olmayacak ?

G
Günde iki kez test yapsam olur mu?. Kaç saat öncesi sıvı alımı olmayacak ?
Günde iki kereye gerek yok ya. Akşamüstü saatlerinde (ben hep 16:00-20:00 saatleri arasında yapıyorum mesela) yapılması gerekiyor. Birkaç saat sıvı almayın diyorlar da ben hiç uymadım ona, siz deneyebilirsiniz tabi ki öyle.

Reglim biteli 9 gün oldu, reglimi de sayarsam 16 günüm. Silikleşmeye başladı en alttaki o yüzden çatladı sandım ama o zaman neen silikleşti
Ovülasyon testini yaparken birkaç şeye dikkat etmek gerekiyor aslında. Sıvı alımı, yapıldığı saat dilimi vs. Belki bunlara uymadığınız için sonuç net çıkmamış olabilir.

Ovülasyon testini yaparken birkaç şeye dikkat etmek gerekiyor aslında. Sıvı alımı, yapıldığı saat dilimi vs. Belki bunlara uymadığınız için sonuç net çıkmamış olabilir.
Hergün aynı saatte yapıyorum halbuki, ama tamam bikaç gün daha deneyeyim yapmaya sagolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…