Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
17 gün var adeteBayağı koyu denemelisin mutlaka. Ayrıca adedine kaç gün var
Benim yumurtlama mi olmuş şuan. Yeni evliyim anlatır mısınız biraz3 gün sizin için çok önemli. Test çok belirgin
Şu an yumurtlama dönemine girdiniz, yumurtan çok yakın bir zamanda çatlayacak demek istiyor testiniz. (içi sıvı dolu bir kese var yumurtanız burada bulunuyor, bu kese yeterli olgunluğa ulaştığında yırtılıyor ve yumurta tüplerin ucundaki saçaklar yardımıyla tüp içine çekiliyor.)Cinsel ilişkiyi sık tutun şu önümüzdeki 1 haftada. Yumurta çatladığında tüplerde sperm bekliyor olsun yani.Benim yumurtlama mi olmuş şuan. Yeni evliyim anlatır mısınız biraz
Yumurta çatlayinca ilişki öneriliyor mu. Yoksa yumurtlama görünce mi ilişki olacakŞu an yumurtlama dönemine girdiniz, yumurtan çok yakın bir zamanda çatlayacak demek istiyor testiniz. (içi sıvı dolu bir kese var yumurtanız burada bulunuyor, bu kese yeterli olgunluğa ulaştığında yırtılıyor ve yumurta tüplerin ucundaki saçaklar yardımıyla tüp içine çekiliyor.)Cinsel ilişkiyi sık tutun şu önümüzdeki 1 haftada. Yumurta çatladığında tüplerde sperm bekliyor olsun yani.
Aslında hamilelik için en makbul olanı her iki günde bir olan cinsel ilişki. Böylelikle yumurtlamayı yakaladım mı yakalamadım mı olmuyor çünkü tüpte her türlü sperm hazır bekliyor oluyor. Siz bugünden itibaren mutlaka başlayın ilişkiye, şu bir hafta içinde de devam edin düzenli aralıklarla. Hatta devam edebiliyorsanız adete kadar gidin. Test silikleşmeye başlayınca yumurtanın çatladığını oradan anlarsınız.Yumurta çatlayinca ilişki öneriliyor mu. Yoksa yumurtlama görünce mi ilişki olacak
Günde iki kez test yapsam olur mu?. Kaç saat öncesi sıvı alımı olmayacak ?Aslında hamilelik için en makbul olanı her iki günde bir olan cinsel ilişki. Böylelikle yumurtlamayı yakaladım mı yakalamadım mı olmuyor çünkü tüpte her türlü sperm hazır bekliyor oluyor. Siz bugünden itibaren mutlaka başlayın ilişkiye, şu bir hafta içinde de devam edin düzenli aralıklarla. Hatta devam edebiliyorsanız adete kadar gidin. Test silikleşmeye başlayınca yumurtanın çatladığını oradan anlarsınız.
Günde iki kereye gerek yok ya. Akşamüstü saatlerinde (ben hep 16:00-20:00 saatleri arasında yapıyorum mesela) yapılması gerekiyor. Birkaç saat sıvı almayın diyorlar da ben hiç uymadım ona, siz deneyebilirsiniz tabi ki öyle.Günde iki kez test yapsam olur mu?. Kaç saat öncesi sıvı alımı olmayacak ?
Siz hamile misinizG
Günde iki kereye gerek yok ya. Akşamüstü saatlerinde (ben hep 16:00-20:00 saatleri arasında yapıyorum mesela) yapılması gerekiyor. Birkaç saat sıvı almayın diyorlar da ben hiç uymadım ona, siz deneyebilirsiniz tabi ki öyle.
Yok hayır değilim.Siz hamile misiniz
Merhaba, alttan ikinci olan en belirgin ama yine de çatladığını göstermiyor. Siz kaçıncı gündesiniz bugün?Merhaba, benim ovulasyon testime de bakar mısiniz, çatlamış mı acaba. En alttaki bugünkü.
Reglim biteli 9 gün oldu, reglimi de sayarsam 16 günüm. Silikleşmeye başladı en alttaki o yüzden çatladı sandım ama o zaman neen silikleştiMerhaba, alttan ikinci olan en belirgin ama yine de çatladığını göstermiyor. Siz kaçıncı gündesiniz bugün?
Ovülasyon testini yaparken birkaç şeye dikkat etmek gerekiyor aslında. Sıvı alımı, yapıldığı saat dilimi vs. Belki bunlara uymadığınız için sonuç net çıkmamış olabilir.Reglim biteli 9 gün oldu, reglimi de sayarsam 16 günüm. Silikleşmeye başladı en alttaki o yüzden çatladı sandım ama o zaman neen silikleşti
Hergün aynı saatte yapıyorum halbuki, ama tamam bikaç gün daha deneyeyim yapmaya sagolun.Ovülasyon testini yaparken birkaç şeye dikkat etmek gerekiyor aslında. Sıvı alımı, yapıldığı saat dilimi vs. Belki bunlara uymadığınız için sonuç net çıkmamış olabilir.