Yaklaşık 1 senelik bir ilişkimiz oldu her gün beraberdik hiç ayrılmadık. Ailevi sorunlarımız oldu ama hiç ayrılmadik hep savaştık. Ben yalan soylenmesinden hoşlanmayan bir insanım, bana bir kaç defa yalan söylemesine rağmen onu affettim. Tabiki yalan söylediği içın onu sıkmaya başladım. Bu yalanlardan dolayı sürekli tartışma yaşadık karakolluk bile olduk ama yinede ayırılmadık. 1 hafta önce yine bir tartışma yaşadık ve benden bu sefer ayrıldı. Peşinden koştum elimden gelen herşeyi yaptım olmadı. Hep başkaları yüzünden tartıştık yalanları küçük yalanlardı ama ben kendime yediremedim. Simdi konuşuyoruz hatta vakit geçiriyoruz sürekli bana olamayacağımızı evlensek bile ayrılacağımızı söylüyo yemek yiyemiyorum yediğim herşeyi çıkartıyorum ve buna bugün 3 defa şahit oldu. Beni çok sevdigini soyledı sevmesem yanında isim olmazdı dedı. Düzelmemi ve artık bu duruma alışmamı mutlu olmamı istiyo yapamıyorum olmuyo canım acıyo sürekli ağlıyorum. Bugün kimseye haber vermeden kaçıp gitmeyi düşünüyorum sizce çözüm olur mu?
Son düzenleme: