• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün kimseye karar vermeden kaçıp gitmeyi düşünüyorum sizce çözüm olur mu?

Ciya11

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2017
16
0
16
Yaklaşık 1 senelik bir ilişkimiz oldu her gün beraberdik hiç ayrılmadık. Ailevi sorunlarımız oldu ama hiç ayrılmadik hep savaştık. Ben yalan soylenmesinden hoşlanmayan bir insanım, bana bir kaç defa yalan söylemesine rağmen onu affettim. Tabiki yalan söylediği içın onu sıkmaya başladım. Bu yalanlardan dolayı sürekli tartışma yaşadık karakolluk bile olduk ama yinede ayırılmadık. 1 hafta önce yine bir tartışma yaşadık ve benden bu sefer ayrıldı. Peşinden koştum elimden gelen herşeyi yaptım olmadı. Hep başkaları yüzünden tartıştık yalanları küçük yalanlardı ama ben kendime yediremedim. Simdi konuşuyoruz hatta vakit geçiriyoruz sürekli bana olamayacağımızı evlensek bile ayrılacağımızı söylüyo yemek yiyemiyorum yediğim herşeyi çıkartıyorum ve buna bugün 3 defa şahit oldu. Beni çok sevdigini soyledı sevmesem yanında isim olmazdı dedı. Düzelmemi ve artık bu duruma alışmamı mutlu olmamı istiyo yapamıyorum olmuyo canım acıyo sürekli ağlıyorum. Bugün kimseye haber vermeden kaçıp gitmeyi düşünüyorum sizce çözüm olur mu?

Son düzenleme:
Ailemden bi insanın yanına gitmeyi düşünüyorum. Onunda bilgisi var bundan ve kimseye soylemeyegini dedi.

Hiç saglikli dusunmuyorsun..Katii seni zerre kadar sevdigini düşünmüyorum kesinlikle hata yapicaksin bence bir dur de.:duduk::işsiz::kızgın:

Ayrıldığımızda bende düşünüyodum aceba beni sevmiyomu diye bana yoruldugunu ve zarar verdiğini ilerleyip daha fazla üzülmemi istemediğini söyledi.

Ayrıldığımızda bende düşünüyodum aceba beni sevmiyomu diye bana yoruldugunu ve zarar verdiğini ilerleyip daha fazla üzülmemi istemediğini söyledi.

klasik kaşık oyunu ah ah inanma inanma hepsi anne karnında bu yalanlari ogreniyorlar :)

Beni 1 sene boyunca aldatma yapısa sahip olan bi adam neden aldatmadı ozaman yapabilirdi hiç sözümden cıkmadı.

Beni 1 sene boyunca aldatma yapısa sahip olan bi adam neden aldatmadı ozaman yapabilirdi hiç sözümden cıkmadı.

needen biliyorsun adam 7 24 senin yanında mi? onu geçtim senden vazgeçmiş kabul etmemen ve onu koruman faydasız önceden sevmissede şimdi sevmiyor .. kendini kandirma bi erkek içinde değmez terketmek falan dünyaya onunla mi doğdun sen birde carpik bi diyalog aranizdaki hersey sagliksiz.:işsiz:

Evet 7 24 yanımdaydı ve çok sıkı tuttum gözettim hic yapmadı aramizda da hiçbirsey geçmedi 1 yıl boyunca bana dokunmadı.

Kaçıp gitmeniz neye çözüm ki?
Unutmak için diyorsanız hatırlatayım, beyniniz ve kalbiniz de sizinle gelecek oraya.
Ayrıca karakolluk olunan bir ilişkide istediği kadar sevgi olsun, benim saygı duyacağım bir türden aşk meselesi değil.
Erkek arkadaşınız doğru olanı yapmış, ayrılmışsınız.
Ama şuan size davranış biçimi bana başka şeyler çağrıştırmadı da değil...

Benim icin ağlıyo onceki tartışmamızda montuma sarılmış ağlıyo olarak buldum onu. Kacmamin nedeni beni ozlesin, pişman olsun, arasın. Bugün oisman olacağımı seni arıycagimi biliyorum dedi.

Yaklaşık 1 senelik bir ilişkimiz oldu her gün beraberdik hiç ayrılmadık. Ailevi sorunlarımız oldu ama hiç ayrılmadik hep savaştık. Ben yalan soylenmesinden hoşlanmayan bir insanım, bana bir kaç defa yalan söylemesine rağmen onu affettim. Tabiki yalan söylediği içın onu sıkmaya başladım. Bu yalanlardan dolayı sürekli tartışma yaşadık karakolluk bile olduk ama yinede ayırılmadık. 1 hafta önce yine bir tartışma yaşadık ve benden bu sefer ayrıldı. Peşinden koştum elimden gelen herşeyi yaptım olmadı. Hep başkaları yüzünden tartıştık yalanları küçük yalanlardı ama ben kendime yediremedim. Simdi konuşuyoruz hatta vakit geçiriyoruz sürekli bana olamayacağımızı evlensek bile ayrılacağımızı söylüyo yemek yiyemiyorum yediğim herşeyi çıkartıyorum ve buna bugün 3 defa şahit oldu. Beni çok sevdigini soyledı sevmesem yanında isim olmazdı dedı. Düzelmemi ve artık bu duruma alışmamı mutlu olmamı istiyo yapamıyorum olmuyo canım acıyo sürekli ağlıyorum. Bugün kimseye haber vermeden kaçıp gitmeyi düşünüyorum sizce çözüm olur mu?

Sağlıklı bir ilişkide olduğunuzu düşünmüyorum kendiniz için vazgeçin kesinlikle bir yere kacmayin

Bi kere senden bunalDigi için ayrılmış kusura bakma da doğru söylüyor evlensin iz bile ayrilirsiniz o kadar ki yalanlar söyleetcek kadar köşeye sikistirmişsin hani genelde tam tersi olurya erkek kadını bunalıma iter kadın korkudan durumu idare ettiğine inandığı küçük olduğunu Sandığı yalanlar söyler...bide sevdiği doğru olabilir ama o düşündüğün sevgi değil artık acımasızca olacak ama acimayla vefa karışımı bişey baksana kendini zavallı gibi göstermiştir ne yapsın ya hu

Yapma kendine gel bi silkelen kaçıp gitmek çözüm değil bizim oralar in meşhur bi sözü vardır KAPLUMBAGA nereye gitsede yükü sırtından inmez.diyelim gitmen dokunacak sevdiğinin sevgilisi olmak degilki bu vicdan azabı olmak razı misin

Maalesef fikrimce adam sana diil aşka aşık söylediğine baksana biliyorum pişman olacağım demiş montu na sarılıp Ağlamış ama daha fazla katlanamiyor

Seni senin onu sevdiğin kadar sevseydi ayrılma kararı almazdı.Sevmiyor demiyorum..

Ancak adam düşünüp seninle evlenmeme kararı almış.Mantık çoktan devreye girmiş yani.

Olur da senden iyisini bulamazsam ya da senin yerini dolduramazsam sana dönerim diyor açık ve net.

Ya doldurursa?
Ki emin ol doldurur.Bu genelde böyledir.İlla ki bir insan olmak zorunda değil. Yeni herhangi bir şey onu teselli eder.Sen de mantıklı düşün.
Ve onunla mantıklı konuş.Ömür boyu bitmiş ilişkinin umuduyla yaşama.Ve sana bunu yaşatmasına izin verme.Güven bana öyle daha kıymetli olacaksın.

Back
X