mslprsi Hayallerim Hayal Oldu Kayıtlı Üye 8 Eylül 2012 48 0 16 Ankara 2 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mslprsi #1 evet bu sitede aşk hikayelerimizi,dertlerimizi,sorularımızı dile getiriyoruz da mutluluğumuzu neden paylaşmıyoruz ? mutluluk paylaştıkça çoğalır diyorum veee bugün mutluyum çünküüü ; iş konusunda önemli bir adım attım,geleceği daha iyi planlamaya başladım...
evet bu sitede aşk hikayelerimizi,dertlerimizi,sorularımızı dile getiriyoruz da mutluluğumuzu neden paylaşmıyoruz ? mutluluk paylaştıkça çoğalır diyorum veee bugün mutluyum çünküüü ; iş konusunda önemli bir adım attım,geleceği daha iyi planlamaya başladım...
zezeq Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 30 Kasım 2011 792 14 118 İstanbul 2 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mslprsi #2 hayırlı uğulu olsun cnm mutlulukların daim olsun
Alphesibia ............... Kayıtlı Üye 5 Ocak 2011 2.053 12 158 2 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mslprsi #3 bugün mutluyum çünkü; ALLAHA sükürler olsun ki sevdiklerim yanımda...
mslprsi Hayallerim Hayal Oldu Kayıtlı Üye 8 Eylül 2012 48 0 16 Ankara 2 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mslprsi #4 zezeq .!.: hayırlı uğulu olsun cnm mutlulukların daim olsun Genişletmek için tıkla... amin canım.. Mevlam hepimizin gönlüne göre versin
zezeq .!.: hayırlı uğulu olsun cnm mutlulukların daim olsun Genişletmek için tıkla... amin canım.. Mevlam hepimizin gönlüne göre versin
mslprsi Hayallerim Hayal Oldu Kayıtlı Üye 8 Eylül 2012 48 0 16 Ankara 2 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mslprsi #5 0o_burcu_o0 .!.: bugün mutluyum çünkü; ALLAHA sükürler olsun ki sevdiklerim yanımda... Genişletmek için tıkla... Allah bizi sevdiklerimizden hiç ayırmasın inşallah..
0o_burcu_o0 .!.: bugün mutluyum çünkü; ALLAHA sükürler olsun ki sevdiklerim yanımda... Genişletmek için tıkla... Allah bizi sevdiklerimizden hiç ayırmasın inşallah..
dilaaadilaaan Bas'itleşmeyin Gözümde Kayıtlı Üye 26 Şubat 2012 333 0 46 Ankara 2 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mslprsi #6 bugün mutluyum çünküüüü ; havada aşşşkkkkkkkkk kokusu var
M Mad_girl Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Haziran 2010 25 0 36 İstanbul 6 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi mslprsi #7 Bugün mutluyum çünkü yarın pazar yatış zamanı :)