Ne yapacağımı bilmiyorum.

düzelmez ki. boşanma konusu bu kadar kolay açılıyorsa da sevmiyor demek ki.
Bende bayılmıyorum ama çocuklarımız var işte. 26 yaşındayım daha hayat böyle geçer mi sizce? Boşansam ne olucak ki diye düşünüyorum 2 çcocukla türkiye şartları belli. Belkide kendi hayatımdan vazgeçmeliyim .

Hayat da böyle işte bi yerden verip başka yerden alıyor. Ne yapacaksanız yapacak bir şey yok. Mantık evliliği olarak devam

Yorumlarda evlenmeden önce iyiydi demişsiniz evlendikten sonra mı değişti çocuklardan sonra mı?
Evlendikten 1 sene sonrası felan değişti. Bu değişiklik beni de soğuttu çünkü ben çok başına buyruk bir insandım bağlandığım tek erkek oldu kendisi bu yüzden evlenmek istedim zaten ama davranışlarıyla beni eski başına buyruk halime sürükledi resmen umursamaz biri oldum.

Bende bayılmıyorum ama çocuklarımız var işte. 26 yaşındayım daha hayat böyle geçer mi sizce? Boşansam ne olucak ki diye düşünüyorum 2 çcocukla türkiye şartları belli. Belkide kendi hayatımdan vazgeçmeliyim .
yurt dısı durumu olduğu için zaten çok kolay olmaz zaten trye dönmeniz. baba çocuklardan o kadar kolay vazgecer mi? bir önür sevgisiz yasamaktansa biraz kısıtlı imkanlarla yasarım ben tercihen

yurt dısı durumu olduğu için zaten çok kolay olmaz zaten trye dönmeniz. baba çocuklardan o kadar kolay vazgecer mi? bir önür sevgisiz yasamaktansa biraz kısıtlı imkanlarla yasarım ben tercihen
İnan bende öyle düşündüm ama gerçekten yaşadığım ülkede maaşlar yüksek değil ve burada herkes üniversite mezunu olduğu için iş arıyor ben lise mezunuyum yabancı dilim sadece ingilizce ana dilim gibi ama bu yeterli değil. Çocuklardan vazgeçmez zaten ayrıca bizim aile için boşanma çok extrem bi durum yıkılır yani ailem. Ben ailemlede gidip yaşamam asla anlaşamam onlarla. İki ucu b.lu değnek yani benim durumum.

İnan bende öyle düşündüm ama gerçekten yaşadığım ülkede maaşlar yüksek değil ve burada herkes üniversite mezunu olduğu için iş arıyor ben lise mezunuyum yabancı dilim sadece ingilizce ana dilim gibi ama bu yeterli değil. Çocuklardan vazgeçmez zaten ayrıca bizim aile için boşanma çok extrem bi durum yıkılır yani ailem. Ben ailemlede gidip yaşamam asla anlaşamam onlarla. İki ucu b.lu değnek yani benim durumum.
keske. ocuk yapmasaydınız 😔

26 yaş çok genç bir yaş.
Ya dediğiniz gibi hayatınızdan vazgeçip mantık evliliğinizde devam etmeli,
Ya bir süreliğine göz yumup iş arayıp maddi imkanlarınızı güçlendirmeli ve umduğunuz hayatı bulmak için adım atmalı,
Ya da eşinize zaman vermeli ve belki düzelmesi için bir kaç çift terapisine ikna etmelisiniz.

Boşanmak istemiyorum çünkü tr şartlarında geçinemem ve rahatımı da bozmak istemiyorum çocuklarım okula gidiyor ve bu ülkeye alıştım. Eşim için tavsiye istiyorum ben ne yaparsam bana daha çok bağlanır bu tavrını değiştir diye.
Değişmez. İki çocukla böyle davranan insana ne yapacaksınız da size ilgili davranacak aklınız alıyor mu? İlgi beklentinizi kesin kendinize yönelin bari. Kaybetme korkusu olan kendi boşanma konusunu açmaz zaten.

Evlendikten 1 sene sonrası felan değişti. Bu değişiklik beni de soğuttu çünkü ben çok başına buyruk bir insandım bağlandığım tek erkek oldu kendisi bu yüzden evlenmek istedim zaten ama davranışlarıyla beni eski başına buyruk halime sürükledi resmen umursamaz biri oldum.
Daha yaşınız çok genç, eşinizle istekleriniz de farklı. Maalesef siz ne yaparsanız yapın eğer iyileşme olacaksa dahi siz yaptıkça olacak. Yani eşiniz sizinle cinsellik düşünmüyorsa sizi arzulamıyor. Zaten arzulasa sürekli beraber olmak isterdi. Yakın arkadaşım 12 yıllık evli ilk günden itibaren kocası götünün dibinden ayrılmıyor. Arzu varsa uzaklaşma vs olmuyor.

26 yaş çok genç bir yaş.
Ya dediğiniz gibi hayatınızdan vazgeçip mantık evliliğinizde devam etmeli,
Ya bir süreliğine göz yumup iş arayıp maddi imkanlarınızı güçlendirmeli ve umduğunuz hayatı bulmak için adım atmalı,
Ya da eşinize zaman vermeli ve belki düzelmesi için bir kaç çift terapisine ikna etmelisiniz.
Ben boşanmayı düşünmedim çünkü eşim kötü bir insan değil. Annem gelir kalır 2 ay sevinir telefonda ne zaman geliyosun diye sorar. Yani ailenin örnek damadı eşim. Ama ilgisiz gerçekten hemde çok ilgisiz çünkü. Ben bağlandığım kişilere çok düşkün bi insanım ne isterse yaparım ne derse ok dur ikiletmem. Artık herşeye evet dediğim için mi değersizleştim bilmiyorum belkide bu kız bana bağlı bensiz yapamaz diye şımarıyor da olabilir.

Evet ikimizin zaten ben evlendiğimde 20 yaşındaydım. İşe vermesini anlıyorum aslında kötü bir insan değil aileme çok iyi davranır herşeyi alır uçak biletlerini alır yedirir içirir ama ilişki kurma konusunda sıfır yani beni mutlu etmesini bilmez hiç burnundan kıl aldırmaz o konularda ve ben de çok cana yakın bir insanım
20 yaşında evlenip iki çocuk yaparken de böyleydi muhtemelen ama konforunuz daha mühimdi sanırım. Ya bu deveyi güdersiniz, ya da bu diyardan gidersiniz. Eşiniz değişmez bu vakitten sonra.

Daha yaşınız çok genç, eşinizle istekleriniz de farklı. Maalesef siz ne yaparsanız yapın eğer iyileşme olacaksa dahi siz yaptıkça olacak. Yani eşiniz sizinle cinsellik düşünmüyorsa sizi arzulamıyor. Zaten arzulasa sürekli beraber olmak isterdi. Yakın arkadaşım 12 yıllık evli ilk günden itibaren kocası götünün dibinden ayrılmıyor. Arzu varsa uzaklaşma vs olmuyor.
Zaten beni hiç arzulamıyor. İnsan bi gelir öper seni istiyorum felan der ama yok adamda

Merhabalar herkese, konu eşim. Benim eşim yabancı, ama avrupalı veya amerikalı değil (fazla detay vermek istemiyorum). Eşimle severek evlendik. Evlendikten sonra ben eşimin ülkesine yerleştim. Çok iyi bir işi var, durumu iyi, daha 26 yaşında olmama rağmen evde yatılı temizlikcim ve kendi evimiz var. Ama şöyle bir durum var ki eşim benden çok uzak. Soru sorduğumda 2 kelimeyle cevap verir ve family day harici başka bir etkinliğimiz yok oturup film bile izlemiyoruz akşama kadar ps oynuyor veya kendi sevdiği diziyi izliyor. Beni gün içinde hiç öpmüyor, seni seviyorum demiyor ve gidip ben öpünce tamam yeter diyo. Haftada 1 birlikte oluyoruz en fazla 2 ve ben dile getirmeyince asla yanaşmıyo veya hadi gidip yapalim gibi kaba konuşmalarla oldu bittiye getiriyor romantizm 0. Benim 2 tane çocuğum var ve onlarlada çok az ilgileniyor evet çok yorucu bir işi var ama böyle olmamalı. Hiçbir aktivitemiz yok birbirimize çok uzağız ve ben dile getirince hep kavga çıkıyo konu boşanmaya geliyor. Rahat mı batıyo derseniz şuan gerçekten durumum iyi istediğimi alıyorum kendime ama aşk konusunda açım ben. Aşk, ilişki, tutku istiyorum hayatımda. Bizim ilişkimizde tutku yok ten uyumu yok. Çok az birlikte oluyoruz ve ben çok üzğlüyorum o istemediği için de libidomu düşürüyo bu durum artık 26 yaşında isteksiz olmaya başladım. Bana karşı maksimum ilgisiz. Asla konuşunca anlamıyor aynı tas aynı hamam. Aramızda 10 yaş vae bu arada.
Eşiniz Arap kökenli olup, ayrılma vb durumunda çocuklar direkt olarak babada kalan ülkelerden birinde misiniz ?

20 yaşında evlenip iki çocuk yaparken de böyleydi muhtemelen ama konforunuz daha mühimdi sanırım. Ya bu deveyi güdersiniz, ya da bu diyardan gidersiniz. Eşiniz değişmez bu vakitten sonra.
Hayır böyle değildi yoksa neden evleniyim. Benim ailemin durumu iyi babam müteahhit zaten eşime muhtaç olmadım arabamı babam aldı mesela. Ama şuan türkiye şartlarında boşansam bile 2 çocukla geçinemem ailem bana bakmak zorunda değil 26 yaşındayım sonuçta. Çalışsam da ayrı bir dert aklım çocuklarda kalır.

Eğer boşanmayı düşünmüyorsanız bu şekilde kabulleneceksiniz. Neredeyse 40'ına gelmiş adamı buradan ya da herhangi birinden alacağınız taktikle değiştiremezsiniz. Ağlar, kavga edersiniz 3 gün düzelir, 1 hafta düzelir sonra eskiye döner. Boşuna yıpranmış olur, birbirinizden daha da uzaklaşırsınız. Eğer maddiyatınızdan ve aile hayatınızdan (huzur bakımından) mutluysanız böyle devam edeceksiniz. Başka bir alternatifi yok.

Eşiniz Arap kökenli olup, ayrılma vb durumunda çocuklar direkt olarak babada kalan ülkelerden birinde misiniz ?
Evet Arap kökenli bir ülkedeyim ama suudi arabistan felan değil şeriat yok hristiyan da çok var burada. Boşanma durumunda çocuklar direk anneye verilir. Görümcem de boşanmış çocukları kendisinde.

Çalışsam da ayrı bir dert aklım çocuklarda kalır.
Eşinden ayrı, anne olup ailesi de kötü durumda olup çalışmak zorunda olan çok insan var. Hatta kötü durumda olunmasa da geçerli bir mesleğinizin olması en mutlu evlilikte de bence çok önemli, dünyanın binbir türlü hali var. Kaldı ki çocuklarınızın kreşe, okula gitme yaşı da gelecek. Bunu bahane kullanmayın, rahata alıştım evimde bile hizmetçim var diyin biz anlarız.

Back
X