Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Gebelikte genelde bayanlar çok güzel besleniyorlar hergün süt yoğurt peynir yumurta meyve derken dökülme duruyor. Doğum yapıp hormonlar değişiyor uykusuzluk yorgunluk baş gösteriyor ayrıca ekstra emzirmeye de başlanıyor vücutta mineral vitamin gidiyor dökülme başlıyor işte . Kaş yaptırmak çok maliyetli birşey mi deneyebilirsin insanın havası değişiyor böyle değişiklik yaptığı zaman
Maliyetine asla takilmiyorum beni kararsiz Kilan ya istedigim gibi Durmazsa ben pisman olursam diyorum. Yaptiranlar hep memnunlar ancak tekrar yaptirmiylrlar ben de diyorum bir insan memnun kaldigi seyi neden tekrarlatmaz? Anlatabiliyor muyum?

Rahim kalınlığnın belli bir düzeye gelmesi gerekiyor o da sanırım 18-22 günler arasına mı ne denk geliyor ama benimki tahminden ibaret. Bu ay olur sanırım. Şu embriyolar bir sağlıklı gelsinler de hele. Bu sürecimizi annem babam kardeşim ve birkaç iş arkadaşımdan başka kimse bilmiyor. Acayip duygular içindeyim mesela beyazlarım çıktı transfer öncesi bir dip boya yaptırayım diyorum kaşlarımı da yaptırmak istiyordum ama gebelikte dökülme olur diye cesaret edemedim. Bir de birkaç botoks işim var o da şimdi yaptırsam iyi olabilirdi :)
Çok iyi anlıyorum dip boyanı falan yaptır bence de. Hersey çok güzel olacak:anneadayı::KK200:

Maliyetine asla takilmiyorum beni kararsiz Kilan ya istedigim gibi Durmazsa ben pisman olursam diyorum. Yaptiranlar hep memnunlar ancak tekrar yaptirmiylrlar ben de diyorum bir insan memnun kaldigi seyi neden tekrarlatmaz? Anlatabiliyor muyum?
Evet anladım ne demek istediğini kaliteli bir yere bir kere yaptırıp deneyebilirsin. Ama şu da var ki kaş çok ama çok önemli insanın simasını değiştiriyor. Mesela benim kaşlarım yoğun miktarda ve tel olarak ta kalın kimseye pek güvenip kaş aldırmam hep kendim alıyorum. Bazen cımbızın ucuna 2 tel takılıyor fark etmeyip bir anda çekersem orası oyuluyor ifadem bozuluyor . Demem o ki iyi düşünmek lazım birde ehli biri şart bu işte

Gorumcem yaptirdi 2 3 ay oluyor memnun 600kusurdu sanirim
Ilk basta epey koyu duruyor sonra aciliyor oturuyor... bence hevesle yaptiriyorlar heveslerini almis oluyorlar bir daha yaptirmayanlar..
Merkez onemli tabi.. bizim cayci da memnundu 10 sene falan kullandi simdi dipten kirmiziya donmus oyle oluyormus sanirim.
Altin oran kullaniyorlarmis yuzune en uygun kasi ciziyorlar. Ben de bi dusundum.. sonra amaan dedim:KK45:
Ben her sekilde guzelim:KK53:

Hayirlisi olsun canim ben 2. Oglumun olacagini ogrendigim zamanda ilk oglumda oldugu gibi cok sevindim kizim olsun diye 2. Bebegi dusunmedim hic ayy keske kiz olsaydi diyenler oldu onlari anlamiyorum gercekten evladin cinsiyeti olmuyor kronikuykucu kronikuykucu
yok canım tabiki ben zaten o kadar yolunu gözledm sadece kız olsun dıye cok heveslendım oyleymıs gbı sartlandırmısım kendımı ondan yksa Allahın verdiğine bin şükür Rabbim kımsste aratmasın:KK200:

Ilk basta epey koyu duruyor sonra aciliyor oturuyor... bence hevesle yaptiriyorlar heveslerini almis oluyorlar bir daha yaptirmayanlar..
Merkez onemli tabi.. bizim cayci da memnundu 10 sene falan kullandi simdi dipten kirmiziya donmus oyle oluyormus sanirim.
Altin oran kullaniyorlarmis yuzune en uygun kasi ciziyorlar. Ben de bi dusundum.. sonra amaan dedim:KK45:
:KK45:hahahhah eminim cok guzelsindir :KK30:

kesinlikle katiliyorum canım daha fazla kimyasal kullanmaktan başka bisey değil her yikamada biraz sirke ve limon tozu atıyorum mis gibi cikiyor ve en son bimin tabletini aldım
Bende sıvı deterjanım bitsin kendim yapcam bulaşık makinası için sirke koyuyorum parlatıcı gözüne zaten doğal deterjan yapanlar var onlardan malzeme ve oranlarını alıp

Pure o idrarda pozitif çıkması imkansız gibi bişeydi zaten canım esin yeni gelmişti hamile olma ihtimalin var varsa kanda belli olur zaten hayırlısı olsun

Eşim bulaşık makinası fabrikasında çalışmıştı bir zamanlar. Makinanızın daha uzun süre sağlıkla kullanmak istiyorsanız kesinlikle sirke koymayın. Sirke asitli olduğu için paslanmaz malzemeleri paslandırırmış. O söylemişti

Hani demisler ya kas goz Gerisi soz diye:)) normalde gunluk Cok makyaj yapan birisi degilimdir ama
O kaslar illa bir boyaniyor :))

Hani demisler ya kas goz Gerisi soz diye:)) normalde gunluk Cok makyaj yapan birisi degilimdir ama
O kaslar illa bir boyaniyor :))
Ben de hic yapmam dugun falan ancak o zaman..:)
Birde alan kisi gercekten onemli 10dan fazla senedir ayni kiz aliyordu bozdu kaslarimi bide beni sucladi :-)sen bozuyon diye sadece cikanlari aliyordum halbuki
Simdi daha iyice degistim 4 aydir falan..:KK25:

Back
X