- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
- #22.501
Benimki 2018 ekimden itibaren olsa 200 grBaska hedef yazdirmak isteyen var mi kizlar. Bu yilin sonuna biryerlere kaybolmak yok ama.
Sayim yapacagim
Dökecegiz birikimleri ortaya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki 2018 ekimden itibaren olsa 200 grBaska hedef yazdirmak isteyen var mi kizlar. Bu yilin sonuna biryerlere kaybolmak yok ama.
Sayim yapacagim
Dökecegiz birikimleri ortaya![]()
e-yds kac donem yapiliyor? benim de girmem gerek artik kesilecek yakinda derece duşe düşe sona geldim :)Pure Yds de e-yds daha rahat diyorlar Gerci sen dilci oldugun icin +95 ustu yaparsin zaten ama aklinda bulunsun e yds de.
Her ay yapiliyor diye biliyorum.e-yds kac donem yapiliyor? benim de girmem gerek artik kesilecek yakinda derece duşe düşe sona geldim :)
Ben de internet uzerinden cok odaklanamiyorum kelimeyi yazacagim cevirecegim ancak oyle:)Her ay yapiliyor diye biliyorum.
Ama ben kagit uzerinde karalaya karalaya cözmeyi seviyorum.
Bir de kizlar sinav gorev puanlari sifirlanmis duydunuz mu
sen ortaokulda misin lisede mi?Her ay yapiliyor diye biliyorum.
Lisesen ortaokulda misin lisede mi?
Buyuk avantaj senin icin. ben ilk 7 sene ortaokul ilkokuldan sonra köreldim ama 3 senedir lisedeyim hatta bu yil dilcileri aldim faydasi oluyor ister istemez
Iki ayda bir filan yapiliyordu sanirime-yds kac donem yapiliyor? benim de girmem gerek artik kesilecek yakinda derece duşe düşe sona geldim :)
martta olacak sanirim onu kacirmadan girecegim insallahhIki ayda bir filan yapiliyordu sanirim
ÖSYM sinavlari mi sifirlanmis?Her ay yapiliyor diye biliyorum.
Benimki ticaretmeslek lisesi canim. Seviyeler malesef..Buyuk avantaj senin icin. ben ilk 7 sene ortaokul ilkokuldan sonra köreldim ama 3 senedir lisedeyim hatta bu yil dilcileri aldim faydasi oluyor ister istemez
Evet meb osym hepsiÖSYM sinavlari mi sifirlanmis?
peki nasil istanbul gibi bir yerde ve meslek lisesinde ogrenci profili? zorlaniyor musun?Benimki ticaretmeslek lisesi canim. Seviyeler malesef..
Ben olsam pes etmez aksine bana yapılanlara hırslanır okulu 4 e tamamlardım. Bence sende çok güçlüsün yaparsın. Bende ikinci üniversite okumaya başladımKizlar merhaba
Bisey sormak istiyorum once benim icin gizli bir olayi paylasacagim
Ben aslinda ogretmen sayilirim fakat ogrenciyken maddi durum cok kotuydu birsuru sey yasadim lise kpss ile aileme yakin bir ilceye atandim. O zmnlar bana soz verildi okulunu bitir, diplomani al dendi. Okuldan alacagim diploma normal degildi bazi farkliliklar var ifsa olmamak icin yazmayayim. 1 yil savastim is yerindeki biri yuzunden cok sorun yasadim verdigim dersler oldu tabiki. Sonra o benle ugrasirken gelen mufettis fark etti ve atildi
Bu sefer 2. Bir dost gorunumlu dusman oldu. Oyle birsey yasadimki sanki ben degilim gibi siyrildim. Okul bana bu dunyada bsy kazandirmayacak ahirete kalsin dedim. Sonrasinda gezmeye basladim dogru karar gibi gelmisti.
Maasim 3470 oldu yetmez diyemem tek maas kalmaktan bile korkmam fakat gencken cabalamalimiyim diyorum. Bu arada 2 yil on lisans bitirdim. Onunda faydasi oldu. Bu ay hazirlik okudugum yili saydirdim _ Sonunda ikna oldular.
Benimle baslayan 2 kisi cok yogun calisiyor ve mudur kadrolarini aldilar 5100 civari maas aliyorlar. Bizde sosyal denge yok.
Ileride kurum degistirmeyi tek 1 sartla dusunuyorum bagli oldugum buyuksehir belediyesine 1 aday kazanirsa degistiririm
Is yerinin oldugu ilcede myo var. Kazansam gidebilirim. Su an yardim edecek insanlarda var. Teknik bolumler var.
Ama ben o kdr kirginimki istemiyorum.
Aof 4 yil okuyabilirim aslinda gecis yapicaktim ama kaldirildi dersleri saydirirsam cabuk bitebilir.
Gelirimi arttirabilmek mantikli bir hareket ama hic gucum yok sanki yine ayni seyi yasayacagim
Yasadigim olay, hani bazi seyleri ispatlayamazsiniz ama bilirsiniz. Oyle bir durumdu. Kotulugun dibini gordum ama susmak zorundaydim. Hala ayni ortamdayiz. Gecen benzer bir durum oldu bilerek 2. Kisi uzerinden konustum. Bir beyazladi bir morardi. Salak oldugumu ve unuttugumu dusunuyor.
Benim icin bir ihtimal daha var.
Gelecekte baskan adaylarimizdan biri gelirse kisa surede olsa baskan yardimciligi yapip o kadrodan emekli olabilirim.
Ama uzun yillar var beklemek dogru degil.
Biraz sabredip en azindan 4 yillik bitirip onumuzdeki yillarda mudurluk almaliyim.
Birlikte basladigim insanlarin cabasinin karsiligini almasi beni kendime getirdi
Sabahtan verirsin 2 saate çıkar canımHadi bakalim. Yarin hemen belli olsa bari.
Ben olsam pes etmez aksine bana yapılanlara hırslanır okulu 4 e tamamlardım. Bence sende çok güçlüsün yaparsın. Bende ikinci üniversite okumaya başladım
Bizim yillarimiz, ki ben 2004 lise cikisliyim, ile kiyaslaninca yanindan bile gecmiyor ne egitim sistemi, ne de ogrenci profili ve evet dedigin gibi sorunlu ogrencilerin cogunlugu aileden sorunlari olan cocuklar. Benik okulum da bu seneye kadar puanla ogrenci almis. puansiz gelen ilk ogrencilerimiz 9.siniflar ve kucuk bir ilce olmamiza, cogu köylü yörük cocugu olmasina ragmen sorunlu bizde de var.Canim ben puani cok yuksek bir anadolu lisesinde okudum. Lys sinavi ile girmistim o okula.
Kendi ogrencilik yillarimi dusununce simdiki ogrenciler tuhaf geldi bana.
Okulda sigara cok normal. Wcler ve koridor duman alti.
Surekli nobetteyiz
Duyduguma gore tutanaklara gore alkol uyusturucu gasp adam yaralamadan hapis fuhus ... hepsi var malesef.
Okulum cok buyuk bir okul ve sorunlu malesef.
Piril pirillar. Nasil boyle seyler yapabiliyorlar cok uzuluyorum.
Ayrica cok iyi dereceli sporcularimiz da var ki bunda beden egitimi ogretmeni arkadaslarimizin basarisi da gözardi edilemez.
5 parmagin 5i bir degil. Harika süper ögrenciler de var kötülüğe bulasmis olanlar da.
Ama biraz arastirinca kötülüge bulasmis ogrencilerimizin dagilmis ailelerde yasamaya tutunan cocuklar oldugunu goruyoruz.
Okul ekibimiz ogretmenler mudur ve yardimcilari hepimiz cabaliyoruz.
Hepsi bizim evlatlarimiz .