Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Haftaya Salı kardeşim geliyor annemler de bilet bakıyor onlar da gelecekler :KK200:

Aksam market yaptım 60 lıra. Unuttugum seylerı esıme aldırdım, esım nobetteydı geldı sımdı. Bende ufaklıgı uyutuyorum kahve zamanı bızım ıcınde:KK200:

Oglan biraz uyudu . Tadi yok bugun.tavuksuyu vardi.
Aksama bulgur pilavi salata ayran yapacagim. Bende halsizim. Agir seyler yapamam.
Yarin misafirim var akraba sayilir. Guvecte etli kuru fasulye piric pilavi salata tursu dusundum .cayin yanina da kek
Kizlar birkac defadir kekim dagiliyor. Tam tarif verebilecek olan var mi
Yapmışsındır artık keki ama benim yıllardır yaptıgım cok garanti bi kekim var yazayım. Kalıbı yaglayıp unluyorum;
4 yumurta(buyukse 3koyuyorum)
1 sb şeker
Yarım su b süt
Yarım du b sıvıyağ
2 su b un
1 kabartma tozu
Tarçın, portakal kabugu rendesi. Yumurta ve seker 3-5dk mikser ile çırpılsın, diğerini beraber koyup karıştırdanda olur. Üzerine 4 cevizi iri iri doğruyorum hem eşit yükseklikte kabarıyor hemde tadı görüntüsü hoş oluyor. 160 derece soğukfırın. Malzemeler ılık olursa daha iyi kabarır ve tabiki hepimizin bildiği birsey kekin ilk 20dk sı fırın açılmaz. Bende az önce yaptım, Afiyet olsun

AYIn 14 olmuş bordroları nasıl goremiyorsunuz hayret, ben 9unda gordum hiç heyecan yok yarına:KK49: benim kesme hamurlu yeşil mercimek çorbası, karışık kızartma, yogurt, tursu, salata yedik. Yarım domates corbası yogurtlu makarna yapacagım, makarna bayadır yemiyoruz

Ben gördüm bordromu işyeri erişime açmış yemek kesintisini falanda gördüm birikim için eşim göndercek benim maaşım kredi kartlarına ve krediye anca yetiyor bugün 14 tl kk dan kırtasiye malzemesi aldım

Çay demledim yanına komşum tatlı ve yaş pasta yapmış onlardan verdi sağolsun eşimle beraber yiyoruz

Bugün kazan ile yaptığım ezogelin nihayet bitti
Çorba yapmayı sevmiyorum zaten
Yanına hamsi almış eşim ama çok kötüydü çoğunu çöpe attık. Hamsinin zamanı geçti sanırım. Yarın pizza yapacağım önceki günde pizza yapmıştım sağlıklı beslenemiyoruz çünkü sağlıksız şeyleri yemeyi seviyoruz bi çiğköfte dürüm olsa da yesem misss

Yanına hamsi almış eşim ama çok kötüydü çoğunu çöpe attık. Hamsinin zamanı geçti sanırım. Yarın pizza yapacağım önceki günde pizza yapmıştım sağlıklı beslenemiyoruz çünkü sağlıksız şeyleri yemeyi seviyoruz bi çiğköfte dürüm olsa da yesem misss
Ayyyy alya aynen. Cigkofteee:kk77:

Ben de aciktim yaa en iyisi yatayimmm
Demir hapinin sucu degil mi?

14 tl yemek 10tl zikkim...
Kocama dedim benzin alalim diye yarimdan az kalmis bosver dedi :confused:
Aksam kvde yedik:KK30:

Offff canım aşırı istedi şuan ya çiğ köfte offf

:)) bizim evin asagisin da dürümcü benimde geceleri canim cok cekiyo aldiriyorum valla

Back
X