Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yürüyüş yaptım geri dönüşte eczaneye uğradım 36 tl olan ilaç 37.5 olmuş kız 37 tl aldı benden . Evin karşısındaki yeni açılan organikçiye gidip biraz fiyat öğrendim . Asma yaprağı 5 kg 25 tl di . Köy yumurtası 1 tl pekmez vardı kg 20 tl di . Yumurta deneyeceğim sabahları geliyormuş şimdi yoktu . 2 markete uğradım sebze çok pahalıydı köy ve yeşil biberin kg 10 tl patlıcan 10 tl . Kuru soğan 4.5 tl di . Benimde patlıcanlı kalmadı buzlukta imam bayıldı için aldım
Çikolata sosu
Sivri biber ( imam bayıldı yapacağım yanına 2 tane biber aldım kızartacağım. Normalde yazın doğrayıp paketleyip yemeklik buzluğa koydum ayrıca da kuruttum yemeklere ondan atıyorum hiç almam )
Patlıcan
Kuru soğan
Buraya 15 tl ödedim

Başka bir marketten
Yumurta
Döner ( indirimdeydi )
Kireç çözücü
6 lı 1.5 tl su
Sirke
Etimek
Mercimek
Kakao
2 ekmek
Toka
40 tl ödedim

kızlar birikimi gram mı dolar mı euro mu aldınız
Ben altın almak istiyorum bakalım eşimde yarın para atacak ona göre altın alacağım.Altın almaya başladığımda çok pahalıydı çok zararım ama hala altına devam edıyorum ortalama düşsün barı bıraz:işsiz:250 245 o aralardan almıslıgım var valla:halay:sterlin de almak istiyorum ama daha girişmedim ona

Çok teşekkürler daha gideceğimiz yer belli değil tercih yapıcaz mayıs gibi belli olur nereye gideceğimiz sevinmemizin sebebi kucuk bir ilçedeyiz çocuklarda bizde çok sıkıldık buradan il merkez bir yere gideceğiz
hayırlı olsun canım siz mi istediniz tayini nerdeydin nereye gitceksiniz

Ben altın almak istiyorum bakalım eşimde yarın para atacak ona göre altın alacağım.Altın almaya başladığımda çok pahalıydı çok zararım ama hala altına devam edıyorum ortalama düşsün barı bıraz:işsiz:250 245 o aralardan almıslıgım var valla:halay:sterlin de almak istiyorum ama daha girişmedim ona
euro nasıl sence bende dolar ve altın aldım hepinde zarar ettim bide euro ya mı el atsam

Selamlar,

Bugün 10 gr altınve 500 dolar aldım. İkisi de banka hesabından. Ay başında kapattığım iki ihtiyaç kredisine 5.000 lira ödeme yapıyorduk. Şimdi sanki onlar devam ediyormuş gibi birikime atmaya başladım.

İşyerimde sıkıntı var, akibetimiz belli değil. 2019’da devam edersek, her ay bu miktarda birikim yapabilirim gibi görünüyor.

pure hazel pure hazel bende kronikuykucu kronikuykucu ya katiliyorum
Bende adet dongusunun ortasini hesaplayip 2 oncesi 2 sonrasi gibi hesapliyordum ama hic gebelik olmadi
Regl biter bitmez bir yada iki kez oldu o ay hamile kaldim
Pesine grip olduk ev boyattik esim sehir disina cikti vs derken hic olmadigina eminimiz :)
Hatta sasirmistik hic olmaz sandigimiz bir zamandi.
Bende o tarihler uzerind3 calisacagim insallah:KK23:

Merhabalar kizlar
Birikimleriniz bereketli olsun inşallah hepinizin
Benim maaş eridi gitti kredi kartina, kredi borcuna ve eksi hesabima.
Esimden 500 istedim 2 gram altin aldim bugun dolar ve altin dususte, degerlendirilebilir.
Bu ay tatile cikacagiz Ankara, Istanbul derken birikime ayiramayiz fazla birsey.
Maas farklari ne zaman yatiyor bilginiz var mi?
Bu ay bitmeden yatar canim

Benim gibi ..:KK70:
Gecen gun baktim elekrik faturasi geldi. Kurlar da dalgaliydi. Aldim sattim derken 90 lira gibi bir param oldu.:KK16:
Sattıgın rakamdan aşagı dustumu alış? Yerine koyanildin mi yani. Altında al sat çok fark olmadıkca zor ya yani ztn 2tlye yakın marj var. Sen sattıktan sonra alış oralara düşmezse sıkıntı

Sattıgın rakamdan aşagı dustumu alış? Yerine koyanildin mi yani. Altında al sat çok fark olmadıkca zor ya yani ztn 2tlye yakın marj var. Sen sattıktan sonra alış oralara düşmezse sıkıntı
Tabiki dustu canim. Dun sans bu ya 5.53ten sattim. Ben sattim basladi dusmeye .simdi epey dusuk. Karim cok guzel oldu

Ama al sat riskli canlarim yinede.
Bazen takip bazen sans.
Mesela sterlin karisik su aralar. Bretix oylamasi yani ingilterenin ab den ayrilmasi durumlari var.
Yatirim tavsiyesi vermiyorum kesinlikle. Cunku sıkıntı bu isler

Back
X