Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben aynı fikire sahip Değilim ne yazıkki çöpe gitmeyen hiç birşey benim gözümde israf değildir . Ayrıca 2 gün aynı yemeği de yemeği hiç sevmiyorum . Zevk ve düşünce meselesi tabiki
Bizde de yenmez o yüzden az ve hergun yemek yaparim ama tek çeşit olur buda benim düşüncem ve yapabildiğim

İnsan tek başına pek birşey yemek istemiyor . Sütün yanına bi kek yada kuru meyve vs yiyorum . Ama normal bir öğün şeklinde değil çorba salata gibi yemiyorum. Yapı meselesi zaten ben öyle aşırı yiyen biri değilim . Eşim güzel zevkli yer bende çeşit yapıyorum evde zamanım var mutfağı da çok seviyorum . Boyum kısa uzun değilim önerilerin için teşekkür ediyorum
Yemek yemeyi severim bazen aklımdakini yemediğim zaman doymam:kk77: yemem içmemi baska kimseye baglamam kendi kendime yetmeye calışırım, her durumda yalnızken de güzel sofralar kurdugum olur. Bazıları sadece yasamını devam ettirmek için yer ben o gruptan değilim. :KK49: Dediğin gibi evde boş vaktin çok, çalışırken hayat hızlı akıyor, yemekler çocuklar eğlenceler..yine iyi adapte oluruz valla. Bravo hepimize:halay:

Bizde de yenmez o yüzden az ve hergun yemek yaparim ama tek çeşit olur buda benim düşüncem ve yapabildiğim
Evet herkesin kendi evi kendi düzeni kendi kesesi kimse kimseyi ilgilendirmez . Dün arabaşı çorbası ve makarna yapmışsınız mesela . Aramızda bi fark yok bende mercimek çorbası imam bayıldı . Zaten salata ve cacık turşu yemek sayılmıyor iştah açılsın diye yenen şeyler . Benim için çöpe bir dilim bile birşey atmamak büyük ve güzel bir özelliğim yemek yapmakta hobim yemeği değil yapmayı seviyorum mutluyum böyle

Yemek yemeyi severim bazen aklımdakini yemediğim zaman doymam:kk77: yemem içmemi baska kimseye baglamam kendi kendime yetmeye calışırım, her durumda yalnızken de güzel sofralar kurdugum olur. Bazıları sadece yasamını devam ettirmek için yer ben o gruptan değilim. :KK49: Dediğin gibi evde boş vaktin çok, çalışırken hayat hızlı akıyor, yemekler çocuklar eğlenceler..yine iyi adapte oluruz valla. Bravo hepimize:halay:
Aslında bol vaktim yok ilgilendiğim sevdiğim şeyler mevcut . Evde hiç öyle tv karşısında yatmam mutlaka yaptığım şeyler var . Bekar ve çalışıyorken annem ciddi bir rahatsızlık geçirmişti bende mecburen evin sorumluluğunu üstlenmiştim. O zamanda aynen yapıyordum tamamen yapı meselesi. Ben yemeği değil yedirmeyi sevenlerdenim kendime de öyle sofra kurmam atıştırır geçerim hep yanlızsam :KK200: ayrıca sürekli çalışmıyor olmamın vurgunması da rahatsız edici oluyor sanki dünyada birtek ben çalışmıyorum . Şu şehirde iş olsa çalışıyor olurdum emin olun. Çalışmayan insan yatıyor bol zamanı var diye birşey de söz konusu değil bilin istedim :KK200:

Eşim düzgün çay içmez ya şimdi şöyle yapıyoruz yemekten sonra Türk kahvesi içiyoruz aradan biraz zaman geçince kuru yemiş çay tatlı . Ama çayı çok az demlerim herkese 1 bardak :KK45: sonra meyve yeriz kuruyemişte de bu ara kabak çekirdeğine sardık biraz yararlı valla:KK52:çorba yemezsek sanki aç kalmışız gibi hissediyorum :lülülü: yemekler tam 2 kişilik çıkıyor asla fazla kalmaz :silah: mercimek yada ezogelin hariç tabi :oops:
ay bızı ozendırme kız :KK53: bızım o kadar vaktımız olmuyor ohooo en son cekırdegı belkı temmuz ayında cıtledım :kk77:

Hosgeldınız:KK19:Kendinizi tanıtırmısınız? Bol bol bereketlı bırıkımlerınız olur ıns sizinde
Merhaba, :) yaklaşık 2 sene önce kadarda buradda bir birikim topiğindeydim sonra hamile kaldım dogum yaptım vs derken birikime ara verdim. o dönem biriktirdiğim birikim ilede araç aldık şuan birikime yeniden başlıyorum 28 yasındayım 8,5 aylık bebegım var :)

2019 hdefleriniz listesine bende katılmak isterim. hedefim yapabileceğimin max sınırı olarak belirledim ve hedefim ayda 5 gram alabilmek. buda yıl sonuna kadar 60 gr altın yapar.

inşallah fazlasını yaoabilirim.

birikim konusunda fikrinizi almak istediğim bir konu var.

altın hesabımı fiziki altınmı mantıklı sizce?

yada fiziki altın ise gram çeyrek yarım hangisi :)

Bende solgar kullanmıştım
Mesele su Benim mthfr De bir tasiyici lik var o da folat metabolizmasi ile ilgili metafolin folinik asit formlarini almayip da normal folik asit olanini aldigim surece biyoyararini azaltiyor. Gerci doktorumun dedigine gore daha bunlar deneysel calismalar Ama olsun dikkat edeyim:))

Valla bi çekirdek çitleyemiyorsam neden yaşıyorum derim . Akşam ne yapıyorsunuz mesela
Canım ben çocuklar uyuyana kadar evde hıc ıs yapmıyorum. Bırı 9 yasında oburu 1 yasında. 1 yasında olan ınanılmaz dağıtıyor etrafı , 9 yasındakınınde Legoları veya odevlerı kâğıtlar yerdeki uçlar bır suru sey oluyor.
ıkısıde yatınca once kahve ıcıyoruz genelde esım gec geliyor o yemek yemıyor aksamları.
neyse çocuklar yattı kahve ıctık ve esım mutfağa ben dıger odaları toplamaya gecıyorum 1 saat suruyor, makineye camasır at, veya kuruyanı topla katla zaten saat oldumu 10.30
bıraz oturup sohbet edıyoruz 11-11.30 da yatmamız gerekiyor.
Buarada 5.30da evde oluyorum . 9.30 gıbı ıkısıde tamamen uyumuş oluyor canım buarada . ufaklık daha erken uyuyor ama buyugu ıle vakıt gecırıyorum o sırada

Merhaba, :) yaklaşık 2 sene önce kadarda buradda bir birikim topiğindeydim sonra hamile kaldım dogum yaptım vs derken birikime ara verdim. o dönem biriktirdiğim birikim ilede araç aldık şuan birikime yeniden başlıyorum 28 yasındayım 8,5 aylık bebegım var :)

2019 hdefleriniz listesine bende katılmak isterim. hedefim yapabileceğimin max sınırı olarak belirledim ve hedefim ayda 5 gram alabilmek. buda yıl sonuna kadar 60 gr altın yapar.

inşallah fazlasını yaoabilirim.

birikim konusunda fikrinizi almak istediğim bir konu var.

altın hesabımı fiziki altınmı mantıklı sizce?

yada fiziki altın ise gram çeyrek yarım hangisi :)
Ben altın hesabından alıyorum satıyorum.Ben altın hesabı seviyorum evde saklamaktan korkuyorum çalınır eder dıye fiziki görmek guzl ama bana göre büyük rısk.10gr bılezık var evde arada çıkarıp bakıyorum sevıyorum takıp geri koyuyorum:halay:Bankada dolar hesabımda bar biraz dolar aldım kafaya göre takılıyorum :KK14:

Canım ben çocuklar uyuyana kadar evde hıc ıs yapmıyorum. Bırı 9 yasında oburu 1 yasında. 1 yasında olan ınanılmaz dağıtıyor etrafı , 9 yasındakınınde Legoları veya odevlerı kâğıtlar yerdeki uçlar bır suru sey oluyor.
ıkısıde yatınca once kahve ıcıyoruz genelde esım gec geliyor o yemek yemıyor aksamları.
neyse çocuklar yattı kahve ıctık ve esım mutfağa ben dıger odaları toplamaya gecıyorum 1 saat suruyor, makineye camasır at, veya kuruyanı topla katla zaten saat oldumu 10.30
bıraz oturup sohbet edıyoruz 11-11.30 da yatmamız gerekiyor.
Buarada 5.30da evde oluyorum . 9.30 gıbı ıkısıde tamamen uyumuş oluyor canım buarada . ufaklık daha erken uyuyor ama buyugu ıle vakıt gecırıyorum o sırada
Neyse büyük olan kendini kurtarma evresine geçmiş . Biraz daha büyüdüğü zaman herşey daha iyi olur . Allahtan eşiniz yardımcı bazıları onu da yapmıyoru kahve yapamayan adamlar var valla şanslısın bence . Herşeyi iyi tarafından görmek gerek sanırım ne kadar güzel çocukların var onu arayıp bulamayan insanlar var . İşin var başkalarına muhtaç değilsiniz sağlığınız var evde huzurunuz vardır daha ne olsun çekirdek eksik kalsın kahve içiyormuşsunuz . Eşle içilen bir yudum kahve bile nimet bunun eksikliğini hisseden biri olarak söylüyorum. Geçen sene bu zamanlar çok dua etmiştim evimizde bi yudum su içelim allahım diye . Elimizdekilerin kıymetini bilmeliyiz

Ben altın hesabından alıyorum satıyorum.Ben altın hesabı seviyorum evde saklamaktan korkuyorum çalınır eder dıye fiziki görmek guzl ama bana göre büyük rısk.10gr bılezık var evde arada çıkarıp bakıyorum sevıyorum takıp geri koyuyorum:halay:Bankada dolar hesabımda bar biraz dolar aldım kafaya göre takılıyorum :KK14:

altın hesabı nasl pekı zararı ıolmuyormu al satta cnm

Valla eşim reddetmezse ben reddedicem alınırsa alinsinlar eşimde yardımcı olmuyor pek, beni düşünen kimse yok ben kendimi düşüncem artık
Haklısın herseyın bır zamanı var suan sana hızmet edecek insan lazım.Hizmet edip ağırlayacak gücün yok.Eşinde kendısı halleder inş sana gerek kalmadan.Erkek düz mantık dusunemıyorlar bızım gıbı

Back
X