Bugün ne aldin kaç tl harcadin

bende eşime sipariş verdim krem şanti alcak sarı siyah kuru üzüm bitmişti 1 er kg al dedim eve geçerkende süt ve krema alcak bimden tuvalet kağıdı var daha acil alınacak pek bişey yok olursada liste yapcam toplu alışverişte alcam pirinç azalmıştı kuru fasulyem 1 pişirimlik nohut baya var çünkü kendimiz ektik köyden tarla aldık 2 yıl önce bakçe yapmak için toprak analizi yaptırdık kısmet olursa bu yaz yapalım diyorum ama dolar arttı diye demirin kg arttı dolar düştü ama onlar düşmedi nedense

Bende esimden yumurta ve kuru üzüm istedim alıştırmalık kızımın allerjisi yüzünden ne yiyecegimi şaşırdım
Püre dediğin gibi harcamasiz gün olmuyor

bende eşime sipariş verdim krem şanti alcak sarı siyah kuru üzüm bitmişti 1 er kg al dedim eve geçerkende süt ve krema alcak bimden tuvalet kağıdı var daha acil alınacak pek bişey yok olursada liste yapcam toplu alışverişte alcam pirinç azalmıştı kuru fasulyem 1 pişirimlik nohut baya var çünkü kendimiz ektik köyden tarla aldık 2 yıl önce bakçe yapmak için toprak analizi yaptırdık kısmet olursa bu yaz yapalım diyorum ama dolar arttı diye demirin kg arttı dolar düştü ama onlar düşmedi nedense
canım kuru üzüm diyince bizim bu taraflarda mi yaşıyorsun üzüm diyari

Bende esimden yumurta ve kuru üzüm istedim alıştırmalık kızımın allerjisi yüzünden ne yiyecegimi şaşırdım
Püre dediğin gibi harcamasiz gün olmuyor
reçel yerdim ben hep diyetteyken peksimet diyor eşim kuru ekmek çıtır çıktır biraz sert 1 ay boyunca çay reçel o kuru ekmekten yedim süt alrjisi için diyet yaparken

peksimette de sut icerebilir yaziyor canim
Onada baktım
olabilir ama eşimin akrabaları kendi tanıdıklarından alıyormuş onda yok diye almıştık.diyette baya düzelmişti kızım sonra açmaya başladım hemen eskiye döndü çok zor bir süreç umarım ek gıdaya geçince düzelir

olabilir ama eşimin akrabaları kendi tanıdıklarından alıyormuş onda yok diye almıştık.diyette baya düzelmişti kızım sonra açmaya başladım hemen eskiye döndü çok zor bir süreç umarım ek gıdaya geçince düzelir
ahh canım keşke ek gıdaya geçince geçse 1 yaşına kadar geçse onada razıyız umarım daha fazla surmez

Kizlar otobusude bos gecmedim bugun kendimi secilmis kisi ilan ettim
Tobe tobee gelen catti giden catti eve gitmeye korkuyorumm
Su an yanimda sarimsak yemis bir kadin var

Midem kalkti

Agzini sapirdata sapirdata sakiz cigniyor

Garip garip sorular soruyor

En son tersledim napicaksiniz dedim merak ettim dedi gerek yok buyrun isiniz duserse ogrenirsiniz dedim

En iyisi telefonu kapatip uyuyayim

Efsun64 Efsun64 bebeğin ek gıdalara alıştı mı
Memeyi tutturmak icin meme ucuna mama surup tutturmayi denedin mi hic
Pek alisamadik yemek sularini istiyo yiyo muz elma yiyo ama sebze yemiyo.

Mama damlattim denedim oyle emiyo ama hemen agliyo mama iki cekmeyle bitiyo diye emzirme destek sistemini denemek istiyorum bi de ama emin de degilim ya kortizon kullaniyorum acaba Allah tarafindan zarar olmasin diye mi engellendi ugrasmasammi diyorum sonra kiyamiyorum elimle sagiyorum mmakineyle cikmiyo diye

Kizlar az once bi video izledim. Kirmizi kuru biberlerin arasinda kucuk fareler cirit atiyor. O biberler de öğütülüp paketlenip pul biber olarak yemeklerimixe giriyor

Aynen öyle herşeyde aynı tehlike var . Birşeyi alırken 40 kere düşünmeye başladım hangi şartlarda çıkıyor bu diye

Kizlar az once bi video izledim. Kirmizi kuru biberlerin arasinda kucuk fareler cirit atiyor. O biberler de öğütülüp paketlenip pul biber olarak yemeklerimixe giriyor

Ben ondan sonra her yerden baharat almamaya basladim. Paketli baharat hic almiyorum fabrikalara hic guvenmedim
Nanemi kendim kurutuyorum.
Biberi bir yakinimdan aldim

Back
X