• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar günaydın,
Bir şey soracağım benim extrem 1800 küsür gelmişti. Ödemeden biri borç istedi kırmak istemiyorum 499 tl de minimum ödeme tutarı. Bunu ödesem sadece bana nasıl bir dönüş oluyor.?
ekstrende yazması lazım faizi .. kalan tutara onu uygularlar... borç geri gelcek mi emin misin? değilse de verme yok de :)

Merhaba kızlar
Bu sabah pek keyfim yok
Kardeşim öğretmen, çok şukür sabit maaşı var, işi rahat
Eşi serbest çalışıyor ve biraz gevşek
Üzerine de kredi çekip araba aldılar.
Üzüyor kardeşimi.
Kira kredi maaş gidiyor. Para yetiştiremiyorlar. Ama çok ta kötü değiller, düzensiz plansızlar. Cebine harçlık kalmıyor, öyle görmek üzüyor.
Evine gidicem boş gitmem. Birde yanlız bulsam az harçlık versem. Tatil şimdi çıkıp bir kahve içecek parası yok
Oyle oluncada ınsan neden çalışıyorum dıye dusunur.

Anladim canlari sagolsun kimse istemez yuvasi bozulsun dagilsin ama olmayinca olmuyor iste..
Arayi cok iyi saglamak lazim her sey normal gibi davranmak daha dogru olur gibi... tek anne baba ayrilan onlar degil.. cok hassas davranmak her istedigini yapmak ters tepebilir..kac yasinda?
5 yaşına gircek 10 gün sonra ama 3 yıla yakın sürdü dava 2 yaşındaydı annesiyle gittiğinde evet her istediği olduğu için baba beni sen alsana diyormuş bende seninle babannemle kalcam diyormuş

Oyle oluncada ınsan neden çalışıyorum dıye dusunur.

Yok işi tam ona göre oynuyorum oynuyorum geliyorum diyor anaokulu ögretmeni :D :D :D
Yarım gün çalışıyor, eşi alıp bırakıyor.
Bizede pek açmaz derdini ama ortada yani durum

fırında tavuk patates çorba pirinç pilavı yapcak annem salata yapma dedim dünden baya kalmıştı yogurt falanda çıkarıırm

Yok işi tam ona göre oynuyorum oynuyorum geliyorum diyor anaokulu ögretmeni
:KK70: :KK70:
Yarım gün çalışıyor, eşi alıp bırakıyor.
Bizede pek açmaz derdini ama ortada yani durum
Yok hayır anaokulu ogretmenıde olsa çalışıyor emek verıyor ama cebınde harçlığı olmaması onu uzer demek ıstemıstım

Kizlar masallah baya konusmusunuz. Bugun harcama olacak biraz mutfak icin eksikler alınacak. Yazın sacimi açmak icin siyah renkten bi sürü para bayılmıştım ama rengini sevemedim. Dün yine siyaha boyadim. Cok seviyorum siyah rengi :)) oglum ( 30 aylik) saçların cok guzel anne dedi ya kuzum :anne:

Bende 2 ay once saclarımı boyattım kızlar ombre 300 lıra verdım ve hıc begenmedım rengı bana cok koyu geldı. o yüzden ben yaza doğru omreyı yenılerım bıraz da sarımtırak olarak ama dıp yaptırmam lazım . Şubatı bekliyorum hemen ılk hafta yaptırırım .

Kizlar masallah baya konusmusunuz. Bugun harcama olacak biraz mutfak icin eksikler alınacak. Yazın sacimi açmak icin siyah renkten bi sürü para bayılmıştım ama rengini sevemedim. Dün yine siyaha boyadim. Cok seviyorum siyah rengi :)) oglum ( 30 aylik) saçların cok guzel anne dedi ya kuzum :anne:
Yaa masallah. :KK200: Bende 1 yıl ombre kullandım sonra koyu kestaneye dondum seviyorum koyu renkleri. Ombreyi sevmiştim aslında ilk yapıldıgında çok havalı oluyor

oyy kuzum benim annesine herşeyi yakıştırır kuzucuklar özledim kızlarımı

Back
X