hımm bunu aklıma yazdım araştırmalara daha farklı açılardan devam edeceğim çok teşekkür ederim
sorduğun mesaja dönemedim ama beyaz eşya için fikir vermek istedim
Ben buzdolabını samsung, diğerlerini bosch aldım çok memnunum özellikle fırınım çok programlı olmamasına rağmen iyi pişiriyor
Annem arçelik severdi, 5 yıl önce aldı, hepsi şu an hurda olsa yeri var. Çamaşır makinesi binbir uğraş ile ( aynı arızayı ... kez fişe yazarlarsa değişim / iade geliyor ve servis genelde yazmıyor ) 2 defa değişti. Tost makinesi 2 defa değişti. 3. yü çöpe attık.
Bulaşık makinesi tam bir facia ve arızasını anlatamadık bile. Ztn heryeri paslandı değişmesi gerekiyor rafın yürüdüğü kapak gözle görülür şekilde yamuk ama biz tabakları ağırlıklarına göre ölçüp dizecekmişiz o zmn fırlamazmış. Raf yerinden fırlıyor.
Buzdolabı da defalarca arıza yaptı arızalı seriymiş, ama şu da olsun buda olsun dediler değiştirmediler. Annem artık bıktı, tek tek değiştiricem bunlarla uğraşamam dedi
Ocağımız patladı cam ocaktı sönük durumdayken tuzla buz oldu. 2 ay ocaksız kaldık, elektrik faturaları tam konserve döneminde tavan yaptı elektirikli tek ocak almıştık. Tamamen değiştirmediler, biz ztn son noktadaydık, camını takarken çizmisler soymuslar. Ve bingo, bize iyilik olsun diye getirmişler aslında bir contası yokmus, hala contasız 1 yıl oldu gelen giden arayan yok. Tam anlamıyla yıldık. Bıktık. Son nokta yani ugrasacak halimiz kalmadı
Kardeşim samsung kullanıyor çamaşır makinesinden memnun
Bulaşık makinesi iç dizaynı sevmiyor, her marka farklı oluyor dikkat edersin
Buzdolabı altı dondurucu olanlardan. Ve sevmedi, kullanamıyor. Üst raflar dagınık kalıyor ulaşamıyorum diyor. Birazda boy ile alakalı ben daha kısayım ve hayatta kullanamam.
TV ikimizde de lg çok memnunuz.
Aslında tamamen şans işi. Bizim bölgede samsung servisi iyi, bosch orta karar arçelik berbat.
Bize denk gelen ürünlerde kötü olduğu için asla arçeliğin kapısından geçmem geçmedim de fiyatları modelleri de bilmiyorum, eskiden taş gibi olan markanın şimdi bu hale gelmesi çok üzücü.