- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
- #25.221
Aksama firinda tavuk patates corba salata yapayim diyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öğlen dışırı çıkmazsaM ekmek ve cay ocagı dısında harcamaz olmaz.bende tavuk patates pilav salata düşünüyorumAksama firinda tavuk patates corba salata yapayim diyorum.
iyi yerlere gelirler insallah
ayrıca 20 tl de zam gelmiş lensime . Ayrıntılı bi temizlik yapacağım birazdan önce bi çay içeyim . Nevresimi değiştireceğim yıkansın anca kurur 2 günde Bizde var. Dogudayken kullaniyorduk. Sunny marka galiba.Herkese selamlar
Buhar makinası ya da hava nemlendirici kullanan var mı bize çok lazım gece Boğaz ve burnumuz çok tıkanıyor kuruyor.
Kullanan varsa hangisi yazar nısınız almak istiyoruz artık
Bizde vardı braun. Ama filtresi kafayı yedirtti sürekli temizlemek gerekiyor aksi takdirde mantar bakteri allah ne verdiyse topluyordu benim bademcikler küçük dil full şişmiş oluyordu. Annemlerin depoya attık; en sağlıklısı bir havluyu ıslat Petek üstüne koy ya da onu o da içinde silkele.Herkese selamlar
Buhar makinası ya da hava nemlendirici kullanan var mı bize çok lazım gece Boğaz ve burnumuz çok tıkanıyor kuruyor.
Memnun muydunuz pekiBizde var. Dogudayken kullaniyorduk. Sunny marka galiba.
Bebek icindi. Iyi sayilir ama filtresi arkadasin dedigi gibi cok kirleniyorMemnun muydunuz peki
doğalgaz bugün kesin gelirdi oda gelmedi
karacadan aramadılar kargo kodu için aradım tartıştım şikayet vara da şikayet döşedim
birazdan paşa paşa ararlar kargo kodu vermeye buhar makinası kullanıyoruz biz canımHerkese selamlar