• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizlar 24 liralik kaju aldim. Simdilik baska harcama yok.

Tahlillerim cikti tsh 2.23 normal mi. Donlktor yorum yapmadi..
Prolaktin yuksekmis. 15 gun sonra tekrar tahlil yapacak.
Nasil dusurulur ki bu prolaktin
Kaçmış prolaktin? Benimde biara yuksekti baya takip ettiler. Neden kaynaklandıgı onemli yuksekliğin. Yine yuksek cıkacak mı diye yeniden tahlil istemiştir. Gebeliğe engel oluşturmasın diye

Süt gelmedi. Ama normal degerde de degil:bicak:
Benimde gelmezdi, prolaktin süt hormonu biliyorsun. Hipofiz emarı falan cekildi çok şükür birsey cıkmadı stresten dediker, uzun süre takip edildi ama. Yuksek olmasının varmış bi hikmeti ki bu sayede ikizleri 18ay emzirdim kendi isteğimle bıraktırdım, süt yetmeme hali yasamadık.

İlaç kullanmak gerekir galiba prolaktin için . Kardeşimin de sürekli yükseliyor strese bağlı demişti doktor bekar kızın prolaktin yüksekliği yüzünden gögsünden süt geliyordu
bende oglani emzirmeyi bıraktım 17 ay olacak hala süt geliyor Dr korkumdan gidemedim kötü birşeye sebep olur muymus ki

bende oglani emzirmeyi bıraktım 17 ay olacak hala süt geliyor Dr korkumdan gidemedim kötü birşeye sebep olur muymus ki
Bi git istersen canim. Arastirdim da ben ihmal edilmemesi gereken birsey gibi ..
Benimki cok degil . Doktor tehlike gormedi ama takip lazim.
Bir de ben 1 gun once leslie ile spor yaptim. Bu bile etklieyebilirmis anlik

Back
X