• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Herkese günaydın
Bugün bizim için çok önemli bir gün doktora gideceğiz.
İnş bebeğimiz bizimledir :nazar::nazar:
Dönüşte markete uğrarız
Bugün evde temizlik günü . Yemek yapmam lazım
Bezelye kaldıysa buzlukta kıymalı patatesli pişirmeyi planlıyorum bir de bamya pişiririm hazır mutfağa girmişken .
Her yer her yerde iş yapmadım pek bu hafta.
Kredi kartı taksitlerim güya Nisan da bitecekti.
Dayanamadım indirimler var diye bebek için de bir şeyler aldım . Kendimi frenlesem fena olmayacak. Biraz biriktirmemiz lazım Doğum için lazım olacak.:nazar:

Herkese günaydın
Dönüşte markete uğrarız
Bezelye kaldıysa buzlukta kıymalı patatesli pişirmeyi planlıyorum bir de bamya pişiririm hazır mutfağa girmişken .
Dayanamadım indirimler var diye bebek için de bir şeyler aldım . Kendimi frenlesem fena olmayacak. Biraz biriktirmemiz lazım Doğum için lazım olacak.:nazar:
gunaydın tatlım ıyı haberlerini beklıyorum
benım de 11.30da randevum kv gorumcemin yanına gıdıcek baska sehre bebısı gormek ıstedi annemle ıkısını goturuyorum bugun tanısmaya:KK73:

Hayirli olsun alyacigim.

Sabah sabah 5.50 lira soğan aldim.
12 lira da süte gidecek.
Şuan baktim 180 lira harcamisim. Daha evde yumurta yok. Et evden coğu şey evden..
Tabiki 6 liraya sogan patates pirasa alirsak olacagi bu:duduk:
Kahvaltidan sonra organik pazara gidecegim
30×1.75 52 lira da köy yumurtasi icin butce ayirdim.
120 lira da fazladan aidat verdik bu ay. Gaz bitiyormus galiba masraflar da varmis.

:KK37:Bende hesapladım bu hafta 10 tl terziye 15 tl halı yıkamaya 200 tl mutfağa harcadım. Hedefte aynen buydu . Ama bir önceki hafta çok az alışveriş yapmıştım bu hafta böyle olması normal oldu . Önümüzdeki hafta içinde yemek menüleri oluşturdum alışveriş listesi de yaptım . Komşumun oğluna hediye alacağım küçük birşey . Bakalım bu hafta ayırdığım paradan artar diye hayal ediyorum

günaydın hatuncanlar;

bugün burada da hava güzel. temizlik yapmamız lazım. balkonla banyoyu eşime kitledim, diğerleri bende.

pure hazel pure hazel bekonun buharlı temizleyicisi var. derz aralarına basınçla sıcak buhar veriyor, ayrıca nasıl desem, tuvalet fırçasına benzeyen fırçasıyla her şey çıkıyor. bir de highgenic marka derz temizleyici var.

günaydın hatuncanlar;

bugün burada da hava güzel. temizlik yapmamız lazım. balkonla banyoyu eşime kitledim, diğerleri bende.

pure hazel pure hazel bekonun buharlı temizleyicisi var. derz aralarına basınçla sıcak buhar veriyor, ayrıca nasıl desem, tuvalet fırçasına benzeyen fırçasıyla her şey çıkıyor. bir de highgenic marka derz temizleyici var.
Canim mobilya vs almistin. Naptin taksitleri.
Birikim yapabiliyo musun. Durumlar nasil

Canim mobilya vs almistin. Naptin taksitleri.
Birikim yapabiliyo musun. Durumlar nasil

mobilya ile kredi kartlı hayata geri döndük. birikim yapamıyorum, sadece kk borcu ödüyoruz, kötü borç çok. yaza ancak biter sanırım. sigarayı da bırakamadık, bu borçlu olmaktan daha fazla canımı sıkıyor. haftalık 200 tl bütceye geri döneyim diyorum eşimle benim haftalık sigara masrafım 150 lira. :KK14:

bu aralar kafalar biraz karışık. geçen sene burdayken yaptığım birikim duruyor ama En Büyük KK

Herkese günaydın
Dönüşte markete uğrarız
Güzel haberler alırsınız İnşallah

Günaydın kahvaltıyı eşim hazırladı yedik beraber masayı topladım makinaya çamaşır attım bitsin serip dışarı çıkalım diyoruz akm de kahvaltı günleri varmış oraya gidelim mi dedi iyi olur biraz gezmiş oluruz işten eve evden işe zaman geçip gidiyor. Akşam pazara gideriz evde yemeklik kalmadı yarında güne gitcem eşim bırakır beni araba kullanamıyorum panik oluyorum 10 yıldır ehliyetim var ama direksiyona geçince elim ayagım titriyor.

Benim gün şubattaydi. Çok şükür fiziki altin olarak attim köseye. 4 kisi kaldi ödeme yapmam gereken. Eylulde yapilirsa daha yüksek meblag olana girecegim insallah.
Önceleri katilmazdim ama toplu para elime gecince guzel oldu. Mantikli. Borc öder gibi ödeyip motivasyon vriyor

günaydın hatuncanlar;

Benimde var buharlı mop ilk kızım küçükken almıştım sadece silmek için kullandım bende petekleri temizlemek istiyorum araştırayımda haftaya eşim nöbetçi olmazsa beraber yapalım

Kızlar 1. Sınıf gezen tavuk yumurtası diye alınan yumurtaların 1 ay önrünün olması normal mi ?

Kızlar 1. Sınıf gezen tavuk yumurtası diye alınan yumurtaların 1 ay önrünün olması normal mi ?
Bence normal değil . Geçen gün bir marketten yumurta bakıyordum üretim tarihi o günün tarihinin tam 20 gün gerisiydi . 20 gün bekleyen yumurta yenir mi allah aşkına dedim ya

Benimde var buharlı mop ilk kızım küçükken almıştım sadece silmek için kullandım bende petekleri temizlemek istiyorum araştırayımda haftaya eşim nöbetçi olmazsa beraber yapalım

petekleri sökmeden, buhar vererek temizliyorum ben. tozu isi yere düşüyor. tek başına da rahat yaparsın.

günaydın hatuncanlar;

Gecen sene ben de gittim karcher aldim. Cok kullanmaya firsatim olmadi ama derzde basarili idi. Sonra da ev kucuk olunca gozume batti, goturdum annemin deposuna attim. Buyuk temizliklerde getirmeyi dusunuyorum.

Eşim köy yumurtasi secerken yüzeyi pütürlü olanlari seciyor. Ne kadar pürüzsüz ve kaygan olursa o kadar eskidir diyor.
Tabiki markette satilanlarda bu ayrim mümkün degil

Gecen sene ben de gittim karcher aldim. Cok kullanmaya firsatim olmadi ama derzde basarili idi. Sonra da ev kucuk olunca gozume batti, goturdum annemin deposuna attim. Buyuk temizliklerde getirmeyi dusunuyorum.

balkon camlarında kullanımı güzel oluyor. yormadan kocaman balkonunu bütün camları bir saati bulmuyor. petek temizliğinde de kullanıyorum. banyo duvarlarında kullanıyorum. hepsinin başlığı ayrı zaten.
dediğin gibi her zaman kullanılmıyor, ama kullanıldığında büyük kolaylık. karche,r marka olarak buharlı temizleyicilerde en iyisi. güle güle kullan.

Back
X