- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
- #27.681
Bahara son 3 gün
Mart bana gore cokk uzun geciyor kizlar.gecmek bilmiuor..

Mart bana gore cokk uzun geciyor kizlar.gecmek bilmiuor..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Geçer inşallah içindeki sıkıntılar rahatladıgın tesbihler varsa onları çek ferahlık veriyor ben bazen yapıyorum
Bana zaman çok çabuk geçiyor gibi geliyor, yılbaşı daha dun gibi ama marta geldik bile.CuteMom yeni bir denge bulursubuz merak etme para carcur olmadı ki, araba biryerde yatırım sayılır.
E Esila09 umarım kısa sürede için feraha erer, iş yerinin stresli anları tüm hayatımıza yansıyor maalesef , hayır olsun inş.

Gülu gule kullanin cute hayirli olsunE Esila09 Hayır olsun ınsallahpure hazel valla paraların hepsını arabaya yatırınca ben tadımda kaçtı , evın duzenıde kaçtı .
Hesap kıtap yaptım , bu ayı sağlam gecırırsek eger yavaş yavaş toparlayacağız. Boslukta gıbıyım kenarda hıc param yok hıc hoşuma gıtmedı bu durum .
Evdekı erzak vs durumu hepsı bır anda saçmaladı yanı maaslarımızı alalımda cekı düzen vereılım evede butceyede
Kazasız belasız kullanın ıns. Canım.Birikim yapamasanda gel arayı açma özledik merak ettik senıGünaydın kızlar
Nasılsınız ne var ne yok?sirkencubin usg ye girmişsindir, nasıl geçti?
Bizde ne var ne yok derseniz. Bahsettiğim gibi aşırı yoğun zamanlar gecırdım , İşle alakalı kendimi geliştirmek için 1 hafta önce 1 hafta süren bir eğitime katıldım , daha doğrusu 2 eğitimStresi yedi beni.
Coluk combalakta iyi şükür, Yoklugumda ufaklık delıksız uyumaya başladı cok mutluyum
Bugun okullar tatil, eşimde izin aldı ancak benim yine işle alakalı izin alamayacak toplantılarımız olduğu ıcın ben pasa pasa ıse geldım . İstanbul 2 güncükte olsa sonunda kara kış gördü , mutluyuz![]()
Güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın:)) henüz gitmedim randevum öğle arasında olacak. Sizde de oluyor muydu? Sabah kalp çarpıntısı ile uyanıyorum taşikardi gibi bir şey oluyor sanki. Veya mide bulantısından dolayı mı öyle hissediyorum anlayamadım.
Canım lazere gıden sendın dımı , nasıl gıdıyor?Gülu gule kullanin cute hayirli olsun
Canım lazere gıden sendın dımı , nasıl gıdıyor?
Ben bır anda lumea almaya karar verdım 1 ay oldu alalı. 2 seans yaptı. 2.seansı henüz yenı yaptım bır kac gun once , ılk seansta koltuk altında bıkını bolgesınde , bacaklarda yer yer dökülmeler oldu baya sasırdım. 5 seansa kadar 15 günde bır yapılacak suanda bakalım
Evet bendimCanım lazere gıden sendın dımı , nasıl gıdıyor?
Ben bır anda lumea almaya karar verdım 1 ay oldu alalı. 2 seans yaptı. 2.seansı henüz yenı yaptım bır kac gun once , ılk seansta koltuk altında bıkını bolgesınde , bacaklarda yer yer dökülmeler oldu baya sasırdım. 5 seansa kadar 15 günde bır yapılacak suanda bakalım
Hayırlı haberlerle gel canım , progestan alıyor musun ağızdan , oda cok kotu yapıyor ınsanıGünaydın:)) henüz gitmedim randevum öğle arasında olacak. Sizde de oluyor muydu? Sabah kalp çarpıntısı ile uyanıyorum taşikardi gibi bir şey oluyor sanki. Veya mide bulantısından dolayı mı öyle hissediyorum anlayamadım.
Cute arac sifir mi ikinci el miBirikim yapacağız kızlar ama önce 12 bin lıra kadar arabayı aldığımız kısıye elden borçlandık , Onun ev kredısını odeyecegız 8 ay boyunca oyle anlaştık.
Bu sene bızım oğlan ılkokuldan mezun olacak, dersahaneler kesın kapatılacak dendıgı ıcın ozel okul mu, ılkokul mu dusuncesı yenıden geldı bana . Nasıl takvıye alacak çocuklar hıc aklım kesmıyor gönlüm devlette devam etmesinden yana ortaokul ıcın aslında ama , bakalım .
Çok güzel, bende makıneyı aldım memnunum aldığıma sorun yok ancak bızım makıne sızınkı ıle aynı çalışmıyor sanırım , cunku bızde çıkıyor kıl 1.5 hafta ıcınde dokuluyor ancak bız 5 seansı 15 günde bır yaptığımız ıcın tras yapıp tekrar seans yapıyorz. Aklıma takılan su acaba bu batıklara ve hassas kıl koklerıne fayda edecek mı? Bende nısan sonu gıbı bır kere normal cihazdan bıkını bolgesıne ve bacaklara paket almadan atış yapayım dıyorum .Evet bendim
Bir seans + bir kontrol oldum
Ikinci seans Nisan ayinda
Baya etkili oldu simdilik
Epilasyon ihtiyaci hissetmiyorum
Genitalde tek tuk var ama rahatsiz edici degil
Diger yerler yok gibi ,koltukalti hic yok diyebilirim.
Memnunum simdilik
5 seans 5 kontrolum daha var
Ciddi bir sonuc alirim diye dusunuyorum
Evet alıyorum ama vaginal olarak alıyorum onu. Bu durum yeni başladı. Sanırım mideden dolayı karıştırıyorum tam ayırt edemiyorumHayırlı haberlerle gel canım , progestan alıyor musun ağızdan , oda cok kotu yapıyor ınsanı
Ikıncı el aldık canım , sız ne almayı düşünüyorsunuz. Ben bıraz buyuk olmasını ıstedım , bagaj sıkıntısı var bebek arabası vs sığmıyordu cok zor oluyordu arka koltuğa bır bebek bır çocuk oturtup yanda bebek arabasının gıtmesıCute arac sifir mi ikinci el mi
Bizde de degisim fikri var ama henuz harekete gecmedik
Piyasayi da bilmiyoruz