• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bana zaman çok çabuk geçiyor gibi geliyor, yılbaşı daha dun gibi ama marta geldik bile. CuteMom CuteMom yeni bir denge bulursubuz merak etme para carcur olmadı ki, araba biryerde yatırım sayılır.
E Esila09 umarım kısa sürede için feraha erer, iş yerinin stresli anları tüm hayatımıza yansıyor maalesef , hayır olsun inş.

Bana zaman çok çabuk geçiyor gibi geliyor, yılbaşı daha dun gibi ama marta geldik bile. CuteMom CuteMom yeni bir denge bulursubuz merak etme para carcur olmadı ki, araba biryerde yatırım sayılır.
E Esila09 umarım kısa sürede için feraha erer, iş yerinin stresli anları tüm hayatımıza yansıyor maalesef , hayır olsun inş.

Çok teşekkür ederim
Mesela şu an çok alakasız biri tepemizde, bırbırbır susmuyor
Saat 4 e kdr filan gitmez herhalde
Mesela bugün almam gereken bişey var, ama alabileceğim yerden alışveriş yasak
Oturduğum yerden alıp getiricem
İnsan göresim konuşasım yok

Günaydın hanımlar.Mutlu,huzurlu,sağlık dolu bir hafta olsun hepımiz için:KK200:Oğlan bugün evde kar tatılı oldu dün annemi çağırdım benimde toplantım var 3gun artık okula gitmez annemle takılır evde Perşembe annem döner oğlanda okula.Çok harcama yapmayacağımız bir hafta olsun ıns:KK14:Su faturam gelmıs 43 tl. Geçen ayda aynıydı beledıye kafasına göremi yazıyor çözemedim:işsiz:

E Esila09 Hayır olsun ınsallah pure hazel pure hazel valla paraların hepsını arabaya yatırınca ben tadımda kaçtı , evın duzenıde kaçtı .
Hesap kıtap yaptım , bu ayı sağlam gecırırsek eger yavaş yavaş toparlayacağız. Boslukta gıbıyım kenarda hıc param yok hıc hoşuma gıtmedı bu durum .

Evdekı erzak vs durumu hepsı bır anda saçmaladı yanı maaslarımızı alalımda cekı düzen vereılım evede butceyede
Gülu gule kullanin cute hayirli olsun

Günaydın kızlar :kahve:

Nasılsınız ne var ne yok? sirkencubin sirkencubin usg ye girmişsindir, nasıl geçti?

Bizde ne var ne yok derseniz. Bahsettiğim gibi aşırı yoğun zamanlar gecırdım , İşle alakalı kendimi geliştirmek için 1 hafta önce 1 hafta süren bir eğitime katıldım , daha doğrusu 2 eğitim :KK64:Stresi yedi beni.

Coluk combalakta iyi şükür, Yoklugumda ufaklık delıksız uyumaya başladı cok mutluyum :KK28::KK28:

Bugun okullar tatil, eşimde izin aldı ancak benim yine işle alakalı izin alamayacak toplantılarımız olduğu ıcın ben pasa pasa ıse geldım . İstanbul 2 güncükte olsa sonunda kara kış gördü , mutluyuz :cool:
Kazasız belasız kullanın ıns. Canım.Birikim yapamasanda gel arayı açma özledik merak ettik senı

Birikim yapacağız kızlar ama önce 12 bin lıra kadar arabayı aldığımız kısıye elden borçlandık , Onun ev kredısını odeyecegız 8 ay boyunca oyle anlaştık.
Bu sene bızım oğlan ılkokuldan mezun olacak, dersahaneler kesın kapatılacak dendıgı ıcın ozel okul mu, ılkokul mu dusuncesı yenıden geldı bana . Nasıl takvıye alacak çocuklar hıc aklım kesmıyor gönlüm devlette devam etmesinden yana ortaokul ıcın aslında ama , bakalım .

Gülu gule kullanin cute hayirli olsun
Canım lazere gıden sendın dımı , nasıl gıdıyor?
Ben bır anda lumea almaya karar verdım 1 ay oldu alalı. 2 seans yaptı. 2.seansı henüz yenı yaptım bır kac gun once , ılk seansta koltuk altında bıkını bolgesınde , bacaklarda yer yer dökülmeler oldu baya sasırdım. 5 seansa kadar 15 günde bır yapılacak suanda bakalım

Günaydın hanımlaar :) hayret ki bugün kısmen dinç uyandım sadece hafif baş ağrım var kaç gündür hiç uyanasım gelmiyordu.

Hafif bi kahvaltı yapsam öğlen de ellerim iyi olursa kısa bi yürüyüşe çıksam diyorum.

Kortizona ara vermeye karar verdim gece. Çok mutsuzum çünkü. Şiştikçe şişiyor yüzüm aynaya bakmak gülmek falan istemiyorum. Dün de eşim yakında boynun kalmayacak dedi.... Şakaymış... Ama kırıldım.. kırıldığım için de kızdı... Başka bi ilaç vardı ağrılarımı kesen ona başlayayım diyorum en azından bi 5 kg versem...

Bugün yemekte mercimek çorbası var dünden yanına ne yapacağımı bilmiyorum.

Kızıma da soğan çorbası yapıcam bugün.

Ben bır anda lumea almaya karar verdım 1 ay oldu alalı. 2 seans yaptı. 2.seansı henüz yenı yaptım bır kac gun once , ılk seansta koltuk altında bıkını bolgesınde , bacaklarda yer yer dökülmeler oldu baya sasırdım. 5 seansa kadar 15 günde bır yapılacak suanda bakalım

Yaa çok büyük kolaylık ben seviyorum ve memnunum
Ben süreye uymamama rağmen büyük oranda başarı aldım

Evet bendim
Bir seans + bir kontrol oldum
Ikinci seans Nisan ayinda
Baya etkili oldu simdilik
Epilasyon ihtiyaci hissetmiyorum
Genitalde tek tuk var ama rahatsiz edici degil
Diger yerler yok gibi ,koltukalti hic yok diyebilirim.
Memnunum simdilik
5 seans 5 kontrolum daha var
Ciddi bir sonuc alirim diye dusunuyorum

Günaydın:)) henüz gitmedim randevum öğle arasında olacak. Sizde de oluyor muydu? Sabah kalp çarpıntısı ile uyanıyorum taşikardi gibi bir şey oluyor sanki. Veya mide bulantısından dolayı mı öyle hissediyorum anlayamadım.
Hayırlı haberlerle gel canım , progestan alıyor musun ağızdan , oda cok kotu yapıyor ınsanı

Birikim yapacağız kızlar ama önce 12 bin lıra kadar arabayı aldığımız kısıye elden borçlandık , Onun ev kredısını odeyecegız 8 ay boyunca oyle anlaştık.
Bu sene bızım oğlan ılkokuldan mezun olacak, dersahaneler kesın kapatılacak dendıgı ıcın ozel okul mu, ılkokul mu dusuncesı yenıden geldı bana . Nasıl takvıye alacak çocuklar hıc aklım kesmıyor gönlüm devlette devam etmesinden yana ortaokul ıcın aslında ama , bakalım .
Cute arac sifir mi ikinci el mi
Bizde de degisim fikri var ama henuz harekete gecmedik
Piyasayi da bilmiyoruz

Evet bendim
Bir seans + bir kontrol oldum
Ikinci seans Nisan ayinda
Baya etkili oldu simdilik
Epilasyon ihtiyaci hissetmiyorum
Genitalde tek tuk var ama rahatsiz edici degil
Diger yerler yok gibi ,koltukalti hic yok diyebilirim.
Memnunum simdilik
5 seans 5 kontrolum daha var
Ciddi bir sonuc alirim diye dusunuyorum
Çok güzel, bende makıneyı aldım memnunum aldığıma sorun yok ancak bızım makıne sızınkı ıle aynı çalışmıyor sanırım , cunku bızde çıkıyor kıl 1.5 hafta ıcınde dokuluyor ancak bız 5 seansı 15 günde bır yaptığımız ıcın tras yapıp tekrar seans yapıyorz. Aklıma takılan su acaba bu batıklara ve hassas kıl koklerıne fayda edecek mı? Bende nısan sonu gıbı bır kere normal cihazdan bıkını bolgesıne ve bacaklara paket almadan atış yapayım dıyorum .
Bacaklarımda kıl koku hassasıyetı var , bıkını cızgısınde ıse batık var . Hemde bı zaman vermıs olurum . Buarada kol , göbek vs de yaptım fayda etmezse gerı kalan hayatıma Ibrahım Tatlıses olarak devam edebılırım

Cute arac sifir mi ikinci el mi
Bizde de degisim fikri var ama henuz harekete gecmedik
Piyasayi da bilmiyoruz
Ikıncı el aldık canım , sız ne almayı düşünüyorsunuz. Ben bıraz buyuk olmasını ıstedım , bagaj sıkıntısı var bebek arabası vs sığmıyordu cok zor oluyordu arka koltuğa bır bebek bır çocuk oturtup yanda bebek arabasının gıtmesı

Back
X